• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۳۴۹۷۳
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۹
خراسان شمالی » سیاسی
محسنی اژه‌ای:

دشمنان در دفاع مقدس ۱۲ روزه نشان دادند با جمهوری‌اسلامی مشکل دارند

رئیس قوه قضائیه با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی گفت: دشمنان نشان دادند هم با دین و هم با ایران و پیشرفت ما مشکل دارند و این یعنی با جمهوری اسلامی مشکل دارند.

دشمنان در جنگ ۱۲ روزه نشان دادند، با جمهوری اسلامی مشکل دارند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی؛ حجت‌الاسلام غلامحسین محسنی اژه‌ای در دیدار با قضات و کارکنان دستگاه قضایی خراسان شمالی گفت: دشمنان در این جنگ از هر جنایتی دریغ نکردند و به اماکنی حمله کردند که خلاف تمام قوانین بین المللی بود.

رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه در این جنگ ضربه زدند، اما با توان نیرو‌های مسلح ما جواب سختی گرفتند، افزود: دشمنان، نظامیان و دانشمندان ، مردم کوچه و بازار و زن و بچه را شهید و برخلاف همه موازین بین المللی به جا‌هایی که نباید حمله و بمباران می‌کنند.

وی کفت: هیچ ارزشی برای مسائل و مصوبات سازمان‌های بین المللی نمی‌گذارند و امروز ما باید در طول راه استقامت داشته باشیم. گرچه جبهه بسیار گسترده‌ای را علیه جمهوری اسلامی باز کردند، شما می‌بینید اراده جمهوری اسلامی ایران بر اراده آنها غلبه پیدا کرد.

جمهوری اسلامی در مقابل هر تجاوزی جانانه از کشور ومردم دفاع می کند

 حجت‌الاسلام اژه‌ای ادامه داد: منطق جمهوری اسلامی ایران بر منطق آنها غلبه پیدا کرد و با همه جبهه بسیار گسترده‌ای که از لحاظ نظامی، وعده امکانات و اعتبارات در مقابل جمهوری اسلامی داشتند و دارند جمهوری اسلامی را زدند، اما خوردند و نتوانستند به اهدافشان برسند و این هست که می‌گوییم امروز جمهوری اسلامی پیروز است، چرا، چون جمهوری اسلامی ایران یک کشور مستقل است در مقابل این همه جبهه استکبار آنها با چه تعداد نیرو امکانات و چه مقدار اعتبارات با همه فشاری که در طول همه این سال‌ها آوردند و فکر می‌کردند که جمهوری اسلامی ضعیف شده، اما جمهوری اسلامی ایران ایستاد.

وی گفت:  چه شخصیت‌های بزرگی را از ما گرفتند و به بعضی از زیرساخت‌های دفاعی ما ضربه وارد کردند که قابل انکار نیست، اما ضربات بسیار و سنگینی دریافت کردند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی اژه‌ای  گفت:امروز رهبری معظم انقلاب به تأسی از جد مطهرشان حضرت‌اباعبدالله الحسین (ع) شعار «هیهات منا الذله» سر می‌دهند و تاکید دارند که ایران اسلامی نه جنگ تحمیلی را می‌پذیرد و نه صلح تحمیلی را.

اژه‌ای افزود: دشمنان در جنگ اخیر، جبهه گسترده‌ای را از امکانات و تجهیزات و اعتبارات علیه ایران اسلامی گشودند، اما اراده ما و منطق ما بر اراده و منطق آنها تفوق و غلبه پیدا کرد.

وی گفت: قابل انکار نیست که ما در جنگ تحمیلی اخیر شخصیت‌های بزرگی را از دست دادیم و برخی از زیرساخت‌های کشور هدف قرار گرفت،  پیروز این نبرد ما بودیم چون دشمن به اهداف شومش نائل نشد و ضربات دردناکی را از ایران اسلامی دریافت کرد.

کمک آمریکا به صهیونیست‌ها نشانه شکست آنها در جنگ ۱۲ روزه است

رئیس قوه قضاییه ادامه داد: صهیونیست‌ها از روی استیصال و درماندگی، آمریکا را مستقیم وارد جنگ نظامی با ایران کردند؛ همین استمداد طلبیدن اسرائیل از آمریکا، بیانگر شکست آنهاست.

محسنی اژه‌ای گفت: موضوع دیگر که بیانگر شکست اسرائیل در جنگ اخیر است، بحث طرح آتش‌بس است؛ این صهیونیست‌ها بودند که پس از دریافت ضربات سخت و دردناک از قوای مسلح ایران اسلامی، استدعای آتش‌بس کردند.

رئیس عدلیه به اتحاد و انسجامی که در میان آحاد مردم شکل گرفته است اشاره کردو افزود: مردم ما از هر طبقه و قشر و سلیقه‌ای در طول جنگ تحمیلی اخیر و پس از آن، ثابت کردند که پای کار نظام جمهوری اسلامی ایران هستند و در راه دفاع از کشور، از آمادگی صددرصدی برخوردارند.

مردم ایران شایسته بهترین خدمات هستند

رئیس قوه قضاییه ادامه تصریح کرد: این مردمِ متحد و منسجم، شایسته دریافت بهترین خدمات هستند؛ ما در قوه قضاییه باید به سهم خود از جایگاه حقوقی‌ای که داریم برای خدمات‌رسانی بی‌منت و همه‌جانبه به مردم بهره بگیریم؛ مبادا وجود برخی کمبود‌ها و فقدان برخی امکانات سبب شود که ما از خدمات‌رسانی به مردم و برخورد کریمانه با آنها و عدالت‌ورزی، غافل شویم.

اژه‌ای گفت: ما برای خدمت‌رسانی حقوقی و قضایی به مردم باید روحیه جهادی خود را تقویت کنیم.

تاکید اژه‌ای بر صیانت از قضات

وی بر صیانت از قضات و کارکنان دستگاه قضایی تا کید کردو افزود: اِعزاز و گرامی داشتن قضات و کارکنان دستگاه قضایی یک اصل اساسی است؛ یکی از مواردی که برای ما شاغلان در دستگاه قضایی عزت‌آفرین است، این است که از فرد فرد کارکنان و همکاران صیانت کنیم.

رئیس عدلیه کشور خاطر نشان کرد: یک قاضی و کارمند دستگاه قضایی باید به شئونات امر قضا التزام داشته باشد؛ یک قاضی و کارمند دستگاه قضایی حتی در بیرون از محیط کار نیز باید مراقب گفتار و رفتار خود باشد.

همچنین در این دیدار، حجت‌الاسلام والمسلمین «وحیدی» نماینده قضات، «زارعی» نماینده کارمندان، «مقدسی چوینلی» نماینده سازمان‌های تابعه قوه قضاییه و خانم «مرتضوی» نماینده شورا‌های حل اختلاف استان خراسان شمالی، به طرح دیدگاه‌ها و نظرهای خود پرداختند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری سارقان خودرو با ۱۲ فقره سرقت در تبریز
نویدکیا: شب ناامیدکننده‌ای بود؛‌ تساوی لحظه‌آخری خوشحالی ندارد
معاون رئیس جمهور بر توسعه شهر‌های هوشمند تاکید کرد
ضرورت توسعه ظرفیت‌های صنعتی و معدنی آذربایجان شرقی
سند دار شدن ۱۳۴ هزار و ۳۶۶ قطعه از اراضی کشاورزی آذربایجان شرقی
بردیف بهترین بازیکن دیدار سپاهان و آخال شد
ماندگاری هوای سرد در سمنان
آغاز بکار ششمین نمایشگاه بین‌المللی شهر هوشمند و هوش مصنوعی ایران
رونق آبزی‌پروری در کرمان
توقیف دو هزار خودروی شوتی در استان کرمان
بروز‌رسانی سند جامع پدافند غیرعامل چهارمحال و بختیاری
۲ برابر شدن سرانه ورزشی تبریز
نشست شورای دستگاه‌های نظارتی استان وشرکت‌های بزرگ اقتصادی در کرمان
جشنواره آرای برتر قضات برای اصلاح مجرمان در کرمان
نمایشگاه ملی صنایع‌دستی درکرمان
استقبال از تکواندوکار زنجانی مدال آور در مسابقات جهان
راه‌اندازی سامانه جدید پیگیری شکایات و پرونده‌ها درقم
توزیع بیش از ۱۲۷۵ تن کود شیمیایی بین کشاورزان اسکو
تساوی دو بر دو سپاهان و آخال در نقش جهان
اختصاص بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای آغاز مرحله دوم بیمارستان ۳۵۰ تختخوابی مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
درگذشت پزشک گچسارانی
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
سیزدهم آبان، روز یک صدایی ملت برای مبارزه با استکبار
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)