• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۴۲۹۴۱
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۶:۵۹
بین الملل » غرب آسیا

بیانیه مشترک ۳۱ کشور اسلامی در محکومیت سخنان نتانیاهو

وزرای خارجه ۳۱ کشور عربی و اسلامی به همراه سازمان‌های منطقه‌ای، اظهارات نتانیاهو درباره «اسرائیل بزرگ» را شدیداً محکوم کردند و آن را تهدیدی مستقیم علیه امنیت ملی عربی و صلح منطقه‌ای دانستند.

بیانیه مشترک ۳۱ کشور اسلامی در محکومیت سخنان نتانیاهو

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، وزرای خارجه ۳۱ کشور عربی و اسلامی شامل اردن، الجزایر، بحرین، بنگلادش، چاد، کومور، جیبوتی، مصر، گامبیا، اندونزی، عراق، کویت، لبنان، لیبی، مالدیو، موریتانی، مراکش، نیجریه، عمان، پاکستان، فلسطین، قطر، عربستان، سنگال، سیرالئون، سومالی، سودان، سوریه، ترکیه، امارات و یمن، به همراه دبیرکل اتحادیه عرب، دبیرکل سازمان همکاری اسلامی و دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس، در بیانیه‌ای مشترک، اظهارات بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم اسرائیل، درباره «اسرائیل بزرگ» را شدیداً محکوم کردند.

در این بیانیه تأکید شده است که این اظهارات نقض فاحش قوانین بین‌المللی و اصول روابط بین‌الملل، تهدید مستقیم امنیت ملی عربی و حاکمیت کشور‌ها و تهدیدی برای امنیت و صلح منطقه‌ای و جهانی محسوب می‌شوند.

وزرای خارجه کشور‌های عربی و اسلامی با تأکید بر احترام خود به قانون بین‌الملل و منشور سازمان ملل، به ویژه ماده ۲ بند ۴ درباره منع استفاده از زور یا تهدید به آن، اعلام کردند که این کشور‌ها تمام سیاست‌ها و اقدامات لازم برای تثبیت صلح، امنیت و توسعه را به دور از هر گونه سلطه و زور اعمال خواهند کرد.

بیانیه همچنین اقدامات بزالل سموتریچ، وزیر دارایی اسرائیلی، در تصویب طرح‌های استعماری منطقه «E۱» و اظهارات نژادپرستانه وی علیه تشکیل دولت فلسطین را شدیداً محکوم کرده و آن را نقض آشکار قوانین بین‌المللی و تعدی به حق فلسطینیان برای تشکیل دولت مستقل با پایتخت قدس شرقی دانسته است. تأکید شده که اسرائیل هیچ حاکمیت قانونی بر سرزمین‌های فلسطینی اشغال‌شده ندارد.

وزرای خارجه ضمن یادآوری قطعنامه ۲۳۳۴ شورای امنیت و نظر مشورتی دیوان بین‌المللی دادگستری، هشدار دادند که سیاست‌ها و اقدامات اسرائیل برای الحاق زمین‌های فلسطینی و توسعه شهرک‌سازی در کرانه باختری و قدس شرقی و تعرض به اماکن مقدس اسلامی و مسیحی، از جمله مسجدالاقصی، موجب تشدید خشونت، تخریب اردوگاه‌های پناهندگان و تهدید صلح منطقه‌ای و جهانی می‌شود.

در ادامه، وزرای خارجه کشور‌های عربی و اسلامی و سازمان‌های منطقه‌ای، جرائم اسرائیل، اقدامات نسل‌کشی، پاکسازی قومی و محاصره غزه را محکوم کردند و خواستار توقف فوری آتش‌بس و دسترسی بی‌قید و شرط کمک‌های انسانی شدند. آنان همچنین مسئولیت کامل اسرائیل به عنوان قدرت اشغالگر در قبال فروپاشی شبکه های بهداشتی و امدادی در غزه و آواره کردن فلسطینیان را یادآوری کردند.

بیانیه تأکید می‌کند که غزه بخشی جدایی‌ناپذیر از سرزمین فلسطین است و دولت فلسطین باید مسئولیت حکومت در غزه و کرانه باختری، از جمله قدس شرقی، را بر عهده گیرد، با حمایت عربی و بین‌المللی، در چارچوب برنامه سیاسی سازمان آزادی‌بخش فلسطین و سیاست «یک نظام، یک قانون و یک سلاح مشروع».

در پایان، وزرای خارجه و سازمان‌های عربی و اسلامی، جامعه بین‌المللی، به ویژه کشور‌های عضو دائم شورای امنیت و آمریکا را فراخواندند تا مسئولیت قانونی و اخلاقی خود را در الزام اسرائیل به توقف حملات و اقدامات تحریک‌آمیز و حمایت بین‌المللی از مردم فلسطین انجام دهند و حق فلسطینیان در تشکیل دولت مستقل را تضمین کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سفارت آمریکا، لانه جاسوسی بود
راه‌آهن کشور محور ترانزیت جدید هند و روسیه شد
فروش دارو در مطب‌ها ممنوع!
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ آبان ۱۴۰۴
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
تالاب بین‌المللی قوریگل در خطر خشکی دائمی قرار دارد
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ قلب تپنده مسگری کشور
دستگیری سارقان خودرو با ۱۲ فقره سرقت در تبریز
نویدکیا: شب ناامیدکننده‌ای بود؛‌ تساوی لحظه‌آخری خوشحالی ندارد
معاون رئیس جمهور بر توسعه شهر‌های هوشمند تاکید کرد
ضرورت توسعه ظرفیت‌های صنعتی و معدنی آذربایجان شرقی
سند دار شدن ۱۳۴ هزار و ۳۶۶ قطعه از اراضی کشاورزی آذربایجان شرقی
بردیف بهترین بازیکن دیدار سپاهان و آخال شد
ماندگاری هوای سرد در سمنان
آغاز بکار ششمین نمایشگاه بین‌المللی شهر هوشمند و هوش مصنوعی ایران
رونق آبزی‌پروری در کرمان
توقیف دو هزار خودروی شوتی در استان کرمان
بروز‌رسانی سند جامع پدافند غیرعامل چهارمحال و بختیاری
۲ برابر شدن سرانه ورزشی تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
درگذشت پزشک گچسارانی
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
سیزدهم آبان، روز یک صدایی ملت برای مبارزه با استکبار
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)