• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۶۵۱۱۱
تاریخ انتشار: ۲۱ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۳
سیاسی » عمومی

سیره نبوی، راهنمایی برای سبک زندگی مسلمانان است

خطیب جمعه تهران با تأکید بر اهمیت سیره پیامبر اکرم صلی الله و علیه وآله و سلم گفت: پیروی از روش زندگی آن حضرت، راه درست برای مؤمنان در تمام عرصه‌هاست و قرآن کریم نیز بر این امر تأکید دارد.

سیره نبوی، راهنمایی برای سبک زندگی مسلمانان است **

به گزارش خبرگزای صدا و سیما; حجت الاسلام والمسلمین سید احمد خاتمی در خطبه‌های نماز جمعه امروز تهران گفت: کلید فضای مجازی، آمریکا و بیگانگان هستند. آنان به شما خط ندهند که خط آنان بیگانگی از خداست. خط باخدایی را دنبال کنید. سیره پیغمبر اسلام صلی الله و علیه و اله و سلم بهترین سرمشق زندگی است. در زمان جنگ و صلح راه  را نشان می‌دهد. در عرصه فردی از بهداشت تا عبادت خط می‌دهد. چگونگی رعایت حقوق خانواده و تعامل با فرزندان و خویشاوندان را مشخص می‌کند. سیره پیامبر اکرم (ص) در همه عرصه‌های مورد نیاز به ما خط می‌دهد.

وی با اشاره به هفته وحدت، گفت: تلویزیون و فضای مجازی همه آمدند و میلاد حضرت پیامبر (ص) را بزرگ داشتند. همیشه این راه را دنبال کنیم. هفته وحدت ابتکار جمهوری اسلامی است، اما اصل این ابتکار از حضرت امام صادق علیه السلام است که فرمود «با برادران اهل سنت برادرانه رفتار کنید.» روشی که اکنون در بخش‌های تلفیقی کشور در حال اجراست.

خطیب جمعه تهران با اشاره به دیدار اخیر هیئت دولت با رهبر انقلاب گفت: بیانات رهبر انقلاب در دیدار منشور مسئولان دولتی است. رهبر انقلاب در این دیدار از پرکاری و روحیه و انگیزه رئیس‌جمهوری تجلیل کردند. همچنین رهبر انقلاب به حساسیت درباره مسائل دینی اشاره کردند. مردم جمهوری اسلامی را برای اجرای دین خواستند. مسئولان مراقب گفتار خود باشند که خدای نکرده گوشه‌ای از اسلام آسیب نبیند. این مردم و ما فدایی دین و اسلام هستیم.

وی افزود: دین از مولفه‌های قدرت کشور است. در کشور ما دین پررنگ است. برخی به دروغ می‌گفتند دین کمرنگ شده است. دین کمرنگ نشده است؛ بیش از ۳ میلیون ایرانی در راهپیمایی اربعین شرکت کردند. حدود ۱ میلیون نفر در اعتکاف شرکت کردند که بیشترشان جوان هستند.

خاتمی با تأکید بر حفظ اتحاد و انسجام گفت: این امر مثل آفتاب روشن است که آمریکا و رژیم صهیونیستی، ایران را زدند تا مردم به خیابان‌ها بیایند و اغتشاشات ۱۴۰۱ تکرار شود که به فضل خدا ناکام قطعی ماندند. همه مراقب این وحدت باشند، حرف‌های تفرفه‌افکن نزنند، همه باید حرف مردم را بزنیم که حرف اتحاد و انسجام است.

وی با اشاره به حمله تروریستی اسرائیل به مقر حماس در قطر، ادامه داد: ژن رژیم صهیونیستی خونخواری است. در جنایت اخیر هم آمریکا قطعاً دست داشته است. فضای هوایی قطر هم تحت پوشش پایگاه العدید آمریکاست، چطور آنان خبر نداشته‌اند؟ ترامپ گفته ناراحت است نه به دلیل اینکه قطر را زدند به این دلیل که ناکام بوده و فرماندهان جان سالم به در بردند.

خطیب جمعه تهران گفت: به‌عنوان امام جمعه موقت تهران می‌گویم دولت مصر، اردن، بحرین و عربستان بشنوند که اگر این جنایتکار وحشی قدرت پیدا کند به شما هم حمله خواهد کرد. شعارش اسرائیل بزرگ است و بخشی از اردن و مصر را می‌خواهد بگیرد. این رژیم به‌ذات تجاوزگر است و می‌خواهد تجاوزگری‌اش را تکمیل کند.

وی افزود: راه مقابله، التماس به سازمان ملل یا التجا به نهاد‌های بین‌المللی نیست. راهش کوبیدن اسرائیل است. قدرت خود را متمرکز کنید و رژیم صهیونیستی را بکوبید. حداقل کشور‌های اسلامی روابط سیاسی و بازرگانی را با این رژیم جلاد و خونخوار قطع کنند.

خاتمی سپس با اشاره به تکرار ادعا‌های وزرای خارجه کشور‌های اتحادیه عرب، گفت: جزایر سه‌گانه ملک ایران بوده و خواهد بود. این بازی آمریکا و رژیم صهیونیستی است و شما مدام بازی می‌خورید. خجالت نمی‌کشید؟ رژیم صهیونیستی از اسرائیل بزرگ صحبت می‌کند و می‌خواهد کشور‌های شما را بگیرد و شما به دروغ دشمن خیالی مطرح می‌کنید؟ ایران دشمن هیچ‌یک از همسایه‌های خود نیست، اما از خاک خودش دست‌بردار نیست و نخواهد بود.

وی همچنین گفت: خلع سلاح حزب‌الله برای نه فقط لبنان که برای جهان اسلام خطرناک است. رژیم صهیونیستی، دیوانه‌ای که دندان‌هایش را تیز کرده، چه کسی باید دندانش را بشکند جز حزب‌الله لبنان؟ دولت لبنان سخت در اشتباه است. حزب‌الله بازوی توانمند شماست؛ از آن استفاده کنید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سفارت آمریکا، لانه جاسوسی بود
راه‌آهن کشور محور ترانزیت جدید هند و روسیه شد
فروش دارو در مطب‌ها ممنوع!
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ آبان ۱۴۰۴
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
تالاب بین‌المللی قوریگل در خطر خشکی دائمی قرار دارد
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ قلب تپنده مسگری کشور
دستگیری سارقان خودرو با ۱۲ فقره سرقت در تبریز
نویدکیا: شب ناامیدکننده‌ای بود؛‌ تساوی لحظه‌آخری خوشحالی ندارد
معاون رئیس جمهور بر توسعه شهر‌های هوشمند تاکید کرد
ضرورت توسعه ظرفیت‌های صنعتی و معدنی آذربایجان شرقی
سند دار شدن ۱۳۴ هزار و ۳۶۶ قطعه از اراضی کشاورزی آذربایجان شرقی
بردیف بهترین بازیکن دیدار سپاهان و آخال شد
ماندگاری هوای سرد در سمنان
آغاز بکار ششمین نمایشگاه بین‌المللی شهر هوشمند و هوش مصنوعی ایران
رونق آبزی‌پروری در کرمان
توقیف دو هزار خودروی شوتی در استان کرمان
بروز‌رسانی سند جامع پدافند غیرعامل چهارمحال و بختیاری
۲ برابر شدن سرانه ورزشی تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
درگذشت پزشک گچسارانی
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
سیزدهم آبان، روز یک صدایی ملت برای مبارزه با استکبار
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)