• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۶۸۰۲۳
تاریخ انتشار: ۲۴ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۱
علمی و فرهنگی » حج و زیارت

هیئت شناسایی و اجاره اسکان حج ۱۴۰۵، به عربستان اعزام می‌شوند

در نشست شورای برنامه‌ریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت اعلام شد: هیئت شناسایی و اجاره اسکان حج ۱۴۰۵، به عربستان اعزام می‌شوند.

هیئت شناسایی و اجاره اسکان حج ۱۴۰۵، به عربستان اعزام می‌شوند هیئت شناسایی و اجاره اسکان حج ۱۴۰۵، به عربستان اعزام می‌شوند هیئت شناسایی و اجاره اسکان حج ۱۴۰۵، به عربستان اعزام می‌شوند هیئت شناسایی و اجاره اسکان حج ۱۴۰۵، به عربستان اعزام می‌شوند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی حج، در نشست امروز شورای برنامه‌ریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت، آقای جواد ملاحسنی مدیرکل اسکان حج و عمره، در ارتباط برخط از عربستان دربارۀ اقدامات انجام شده برای اجاره هتل‌های بیشتر در مدینه و مکه با توجه به افزایش اعزام عمره گزاران و مذاکرات برای اجاره هتل‌های عملیات حج پیش رو گزارشی ارائه کرد و اعلام شد هیئت شناسایی و اجاره و اسکان حج ۱۴۰۵ به عربستان اعزام می‌شوند.

آقای علیرضا بیات رئیس سازمان حج و زیارت نیز در این نشست تاکید کرد: وظیفه سازمان حج خدمتگزاری به حجاج و دفاع از حقوق زائران است و به طرف‌های کشور میزبان اعلام شود که جمهوری اسلامی ایران با قوت در حج آینده حضور خواهد داشت.

در این نشست معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان حج درباره تعیین تکلیف چمدان‌های گم شده در حج گذشته گفت: با هماهنگی انجام شده با بیمه، از امروز پرداخت خسارت به زائرانی که چمدان هایشان در حج گذشته گم شده و یا خسارت دیده است، آغاز می‌شود.

آقای حمیدرضا محمدی افزود: به ۴۹۳ مورد اعلام مفقودی و نزدیک به ۳۰۰ مورد اعلام شکستگی و آسیب دیدگی چمدان، براساس لیست سازمان حج، پرداخت می‌شود.

وی ادامه داد: با وجود پیگیری‌های انجام شده از طریق مدیران استان‌ها و کاروان‌ها، همچنان ۲۰ چمدان در سازمان حج وجود دارد که صاحبانش شناسایی نشده‌اند، در این مرحله بر اساس اظهار زائران خسارت پرداختی تا سقف ۲۵ میلیون تومان خواهد بود.

سرپرست حجاج ایرانی و رئیس سازمان حج و زیارت هم تاکید کرد: پیگیری و اطلاع رسانی به زائران ازطریق مدیران کاروان‌ها برای شناسایی صاحبان این ۲۰ چمدان همچنان ادامه یابد.

در ادامه این نشست، آقای اکبر رضایی معاون حج و عمره با اشاره به آماده شدن فرم‌های پیش ثبت نام حج پیش رو، گفت: امور مربوط به تهیه جداول پروازی رفت و برگشت حج ۱۴۰۵ زودتر از سال‌های قبل آماده شده است و از طریق شرکت هواپیمایی ایران ایر برای گرفتن مجوز اسلت‌های پروازی اقدام می‌شود و بدین ترتیب برای نخستین بار مطابق با مجوز‌های پروازی اجاره هتل‌ها انجام خواهد شد.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت هم با اشاره به آغاز پیش ثبت نام‌های حج از اواسط مهرماه، از مسئولان حوزه حج و زیارت خواست در خصوص هزینه حج آینده و مبلغی که قرار است زائران برای پیش ثبت نام واریز کنند و هزینه کاروان‌های زوجی به زائران اطلاع رسانی شود.

حجت الاسلام والمسلمین نواب همچنین خواستار اعلام هزینه نهایی حج ۱۴۰۴ همچون حج‌های گذشته شد و قرار شد مابه التفاوت هزینه به زائران خوزستانی که بدلیل شرایط جنگی؛ زمینی از سرزمین وحی به کشور بازگشتند، پرداخت شود و در مورد دیگر زائران نیز پس از نهایی شدن هزینه حج قبل اطلاع رسانی می شود.

بر اساس این گزارش، در ادامه آقای فرهمند مدیرعامل موسسه عمره سعادت، شرایط تغذیه و تدارکات در عملیات عمره امسال را بهتر از سال گذشته و موجب رضایتمندی بیشتر زائران ذکر کرد و از نحوه ارائه خدمات پزشکی به عمره گزاران در کشور میزبان گزارشی ارائه داد.

این نشست با اعلام خبر برقرای پرواز‌های عتبات به مقصد نجف اشرف با همکاری شرکت هواپیمایی ایران ایر پایان یافت.

معاون عتبات سازمان حج اعلام کرد: با پیگیری‌های انجام شده درحال حاضر روزانه با یک پرواز اعزام کاروان‌ها به عتبات آغاز شده است که در روز‌های آینده به سه پرواز در روز افزایش خواهد یافت.

آقای مرتضی آقایی افزود: این پرواز‌ها از ایستگاه‌های تهران، مشهد، اصفهان، تبریز، شیراز، یزد و کرمان انجام می شود و بسته‌های متنوع سفر در سامانه عتبات به نشانی atabatorg.haj.ir برای انتخاب و رزور اطلاع رسانی خواهد شد.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری محفل شعرخوانی «چکامه کتاب» در ارومیه
نصف جهان، دروازه بلاروس به خلیج فارس
برخورد جدی با دور دور و حرکات مخاطره آمیز در منطقه صفاییه و بافت تاریخی یزد
پیروزی ماخاچ قلعه در یک چهارم در حضور حسین نژاد
معرفی سرپرست جدید اداره کل غله و خدمات بازرگانی مازندران
دمای هوا تغییرات محسوسی ندارد
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
واژگونی خودرو در محور خوشاب به قوچان با ۳ مصدوم
تشدید سرکوب مهاجران در آمریکا
ارزش چهار میلیون و ۵۰۰ هزار دلاری صادرات محصولات فناورانه استان قزوین 
بازدید نماینده رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور از رامهرمز
دو مسمومیت ناشی از گاز گرفتگی در انار
تنفس هوای نا سالم در تهران
خطر آلودگی‌های میکروبی و شیمیایی در مصرف‌کنندگان آبمیوه‌های دودزا
قطعی فیبر در مسیر تهران-شیراز علت افزایش پینگ بازی‌ها
برگزاری مسابقات آمادگی جسمانی ویژه دانش‌آموزان غیر ایرانی در قم
جلوگیری از هدر رفت بیش از ۴۷ هزار متر مکعب آب در اشکذر
تهرانِ معنوی در مسیر جهانی شدن با محوریت گردشگری مساجد
ضرورت تامین ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تجهیزات بیمارستان ولایت 
درخشش قرارگاه منطقه‌ای کربلا در مسابقات قرآن و عترت خانواده کارکنان سپاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)