• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۷۵۶۴۴
تاریخ انتشار: ۰۱ مهر ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۲
سیاسی » امنیتی و دفاعی

دشمنان در ۴۷ سال گذشته نتوانستند به اهدافشان برسند

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه دشمنان از ابتدای پیروزی انقلاب تاکنون با تمام توان خود علیه ایران اقدام کرده‌اند، گفت: ملت ایران با پایبندی به اصول دینی و انقلابی همواره بر تهدیدها غلبه کرده و اهداف دشمنان هیچ‌گاه محقق نشده است.

دشمنان در ۴۷ سال گذشته هیچ‌گاه نتوانستند اهداف خود را محقق کنند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سردار «علی فدوی» جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی امروز (سه‌شنبه) در آیین تکریم و معارفه فرمانده سپاه انصارالحسین (ع) استان همدان که در اردوگاه ابوذر برگزار شد، اظهار داشت: ایام دفاع مقدس فرصتی است برای گرامی‌داشت رشادت‌ها و فداکاری‌های ملت ایران که در پرتو فرمان حضرت امام (ره) به تحقق اهداف انقلاب اسلامی کمک کردند و عظمتی بی‌نظیر آفریدند. این ایام نشان‌دهنده استقامت ملت در برابر دشمنان و نقش بی‌بدیل دفاع مقدس در شکل‌گیری روحیه خودباوری و استقلال کشور است.

وی با اشاره به پیام‌های امام خمینی(ره) در پایان جنگ و اهمیت مطالعه آن، افزود: در جنگ، ملت ایران مظلومیت خود را ثابت کرد، دشمنان را شناخت، و به این نتیجه رسید که باید بر پای خود بایستد. در این دوران، ابهت قدرت‌های بزرگ شرق و غرب شکسته شد و انقلاب اسلامی تحکیم شد. حس برادری و وطن‌دوستی در جامعه نهادینه شد و توانستیم تجربه‌ای منحصر به فرد از مقاومت و پیشرفت را به جهان صادر کنیم.

سردار فدوی همچنین تصریح کرد: جنگ ما، علاوه بر فتح اهداف منطقه‌ای مانند افغانستان و فلسطین، موجب افشای ضعف نظام‌های فاسد در برابر اسلام شد و بیداری در کشورهای همسایه را به دنبال داشت. در این دوران، صنایع دفاعی کشور رشد چشمگیری یافت و استمرار روح اسلام انقلابی تحقق پیدا کرد.

وی با بیان اینکه دشمنان از ابتدای پیروزی انقلاب تاکنون هیچ‌گاه نتوانسته‌اند به اهداف خود برسند، گفت: دشمنان با تمام توان مادی و نظامی خود علیه انقلاب اسلامی اقدام کرده‌اند اما به دلیل عمل ملت ایران به تکالیف دینی و انقلابی، هیچ موفقیتی به دست نیاوردند و قدرت و توان کشور هر روز افزون شده است.

جانشین فرمانده کل سپاه ادامه داد: پیشرفت‌های علمی و تکنولوژیک ایران در سال‌های اخیر، علی‌رغم دشمنی ۴۷ ساله آمریکا و متحدانش، نشان‌دهنده تحقق وعده‌های الهی است.

وی ادامه داد: حضرت امام(ره) در جمله‌ای کوتاه فرمودند«ما مکلف به انجام تکلیف هستیم، نتیجه مشخص می‌کند.» تجربه سال‌های گذشته این سخن را به خوبی تأیید کرده است و ما این واقعیت را از نزدیک مشاهده کرده‌ایم.

سردار فدوی افزود: در جنگ اخیر، تمامی قدرت‌های جهانی از جمله شیطان بزرگ، صهیونیست‌ها، کشورهای اروپایی و بسیاری دیگر متحد شدند تا انقلاب اسلامی را از پای درآورند، اما شکست خوردند. 

وی ادامه داد: حتی قبل از شروع درگیری‌ها، اهداف جنگ خود را اعلام کردند و قصد داشتند نظام جمهوری اسلامی را تحت فشار قرار دهند، اما پیروزی و برتری نیروهای اسلامی نشان داد که انقلاب اسلامی توانایی غلبه بر این تهدیدها را دارد.

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ادامه داد: پس از حملات بزرگ، آمریکا درخواست آتش‌بس کرد. این نشان می‌دهد که دشمنان حتی با توان نظامی، اقتصادی و مالی گسترده، قادر به پیروزی نبودند، زیرا خداوند در همه صحنه‌ها حامی مؤمنان است و این حضور الهی، دل‌های مسلمانان را محکم می‌کند. 

وی با اشاره به دفاع مقدس گفت: ما بارها دیده‌ایم که با اتکا به تکالیف الهی و انجام دستورات اسلام، وعده‌های خداوند محقق می‌شود و ملت ایران در این مسیر همواره سربلند و سرافراز بوده است.

جانشین فرمانده کل سپاه افزود: گرامیداشت دفاع مقدس و یاد شهدا نه تنها یادآور ایثار و فداکاری ملت است، بلکه نشان‌دهنده عظمت فرماندهی امام و رهبری ملت در مسیر انجام تکالیف الهی است. 

وی تصریح کرد: قهرمانی واقعی زمانی حاصل می‌شود که با رعایت قاعده‌های قرآنی و انجام تکالیف اسلامی، وعده‌های خداوند را باور کنیم و به آن عمل کنیم. تجربه چند سال اخیر نشان داده است که با پایبندی به این اصول، ملت ایران توانسته است در مقابل تهدیدات جهانی استوار بایستد و بر دشمنان فائق آید.

سردار فدوی همچنین به سابقه فرماندهان شهید و پیشکسوت اشاره کرد و گفت: جابجایی و انتقال تجربه پیشکسوتان به جوانان سپاه، ادامه‌دهنده مسیر دفاع مقدس و انقلاب اسلامی است. نمونه آن، فرماندهی شهید قهاری در یزد بود که اثرات خدمات ایشان همچنان در یاد و خاطره مردم باقی مانده است. 

وی افزود: فرمانده جدید سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان، سردار زارع کمالی، با توفیق الهی در این مسئولیت مهم، در مسیر افتخارات و خدمات پیشکسوتان گام خواهد برداشت و تلاش خواهد کرد تا نقش خود را در تقویت انقلاب و خدمت به مردم به بهترین نحو ایفا کند.

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پایان سخنان خود تأکید کرد: انجام تکالیف الهی و عمل به دستورات اسلام، تضمین‌کننده پیروزی و سربلندی ملت ایران است و همه مسئولان و نیروهای سپاه موظف‌اند با تصمیم‌گیری محکم و اراده استوار، مسیر موفقیت و خدمت به انقلاب اسلامی را ادامه دهند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ساخت دامداری هفت هزار رأسی دورود نیازمند حمایت مسئولان
جلوه‌هایی از راهپیمایی ۱۳ آبان در مهاباد
پیام وزیر امور خارجه در پی وقوع زلزله در افغانستان
مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند
قدردانی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی از مردم خراسان شمالی
نتانیاهو بار دیگر برای پاسخ به اتهامات در دادگاه تل‌آویو حاضر شد
اعزام پینگ پنگ بازان مرد و زن ایران به بازی‌های کشور‌های اسلامی
اعتراض به حضور رژیم صهیونیستی در نمایشگاه سیدنی
بابلیان با طلایی‌ها ادامه می‌دهد
پیروزی پرسپولیس حاجی خوش مهاباد مقابل نماینده ارومیه
سرلشکر صفوی: ایران با تکیه بر مقاومت قدرت منطقه‌ای شده است
تاکید معتمدین سیستان و بلوچستان بر وحدت پایدار
همکاری میان پژوهشگاه ابن‌سینا و مرکز تحصیلات تکمیلی پزشکی تاجیکستان
افزایش شمار شهدای غزه به ۶۸ هزار و ۸۷۲ نفر
برافراشته در مسیر اقتدار؛ پرچم ایران در دل مردم
صدرنشینی بافقی‌ها با شکست استقلال
راهیان نور بهترین راه مقابله با تهدیدات نرم دشمن
قهرمانی ری آباد میامی در مسابقات منطقه‌ای فوتسال
نوجوانان قمی نسل تازه‌ای از مقاومت
افزایش میزان موالید در مناطق کم‌ برخوردار کشور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)