• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۸۷۸۳۰
تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۷
سیاسی » دولت

هشدار عارف درباره عملیات روانی دشمن در حوزه اقتصاد

معاون اول رئیس‌جمهور با هشدار درباره افزایش عملیات روانی دشمن برای تحت تاثیر قرار دادن اقتصاد کشور، گفت: یک تقسیم کار دقیق بین‌المللی، حساب شده، منظم و نظام‌مند برای ضربه زدن به اقتصاد ایران ایجاد شده است.

** تقسیم کار بین‌المللی برای ضربه‌زدن به اقتصاد ایران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محمد رضا عارف در نشست ستاد تنظیم بازار با توجه به عملیات روانی دشمن برای بر هم زدن ثبات اقتصادی در ایران، بیان کرد: بخشی از مسائل بازار ارز، مربوط به عملیات روانی بدخواهان ملت ایران است.

معاون اول رئیس جمهور ادامه داد: برنامه دولت، مقابله با عملیات روانی دشمن و ایجاد ثبات نسبی در اقتصاد است. متأسفانه در هفته‌های اخیر، گران‌فروشی در بازار روی داده است. بنابر این، باید تصمیمات مناسب گرفت و اقدام به موقع داشت تا آرامش در بازار برقرار باشد.
 
عارف با توجه به گزارش برخی رسانه‌های داخلی درباره قیمت تعدادی از کالا‌ها در بازار، گفت: برخی رسانه‌های داخلی که راهبرد حفظ آرامش فضای کشور را مد نظر دارند نیز به قیمت تعدادی از کالا‌ها در بازار انتقاد دارند. دشمن هم عملیات روانی خود را ادامه داده و بر موضوع بی‌ثباتی در اقتصاد، متمرکز شده است.
 
وی تصریح کرد: در دوران جنگ ۱۲ روزه، اقدامات خوبی برای تأمین ثبات در بازار انجام شد که باید همان مسیر را با جدیت بیشتر دنبال کرد. انسجام و همدلی مردم، رمز موفقیت ما در آن جنگ تحمیلی بود و اکنون هم باید مراقب باشیم تا به این انسجام ملی که دشمن آن را هدف قرار داده است، آسیب وارد نشود.
 
معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه باید بهترین روش را برای تأمین کالا‌های اساسی مردم را به کار بگیریم، گفت: برخی قشرها، دچار مشکلات معیشتی هستند و باید با اجرای سیاست‌های حمایتی مثل توزیع کالابرگ الکترونیکی از این گروه ها حمایت کرد. سرمایه اجتماعی ارزشمندی در جنگ ۱۲ روزه به دست آمده است که نباید با کم‌کاری، این سرمایه رها شود و مردم بی‌انگیزه شوند.
 
عارف در ادامه با بیان اینکه راهبرد دولت، ایجاد پایداری نسبی در بازار و مقابله با گران‌فروشی و احتکار است، اظهار داشت: نباید در این وضع، اجازه سوءاستفاده داده شود. دولت، اقتدار دارد و اگر لازم است، باید اقتدار خود را نشان دهد و با احتکار و گران‌فروشی به شدت برخورد شود.
 
وی ادامه داد: از ظرفیت اتحادیه‌ها و اصناف نیز باید استفاده کنیم و با همدلی از اصناف و تجار بخواهیم که همان نگاه دوره جنگ ۱۲ روزه را دنبال کنند تا ثبات در بازار، تأمین شود.
 
معاون اول رئیس‌ جمهور تأکید کرد: باید ساز و کار منطقی برای مهار قیمت‌ها تهیه شود؛ بهترین روش را برای تأمین کالا‌های اساسی به‌ کار گرفته و این کالا‌ها به موقع تأمین شود.
 
عارف گفت: امروز نهاد‌های حکومتی از جمله دولت، قوه قضائیه و نهاد‌های نظارتی، صدای واحدی دارند و کوچک‌ترین اختلافی بین آن‌ها وجود ندارد؛ باید از این فرصت برای تصمیم‌گیری به نفع مردم استفاده کنیم.
 
وی تصریح کرد: ستاد تنظیم بازار، شاید مقتدرترین ستاد دولت باشد که از تولید تا مصرف نهایی، اختیار و اقتدار دارد. البته ما باید ثبات در بازار را با کمک مردم، رسانه‌ها و اصناف، پیش ببریم و ارتباط با مردم را بیشتر کنیم؛ رئیس‌ جمهور، همواره دغدغه معیشت مردم را داشته است و تأکید دارد که معیشت مردم باید در هر وضعی تأمین شود. بنابر این، دولت در تصمیم‌گیری‌های اقتصادی، همواره به قشرهای آسیب‌پذیر توجه دارد.
 
معاون اول رئیس‌ جمهور اظهار داشت: یک تقسیم کار دقیق بین‌المللی، حساب شده، منظم و نظام‌مند برای ضربه‌زدن به اقتصاد ایران ایجاد شده است. در این وضع، باید دبیرخانه ستاد تنظیم بازار به هیچ‌وجه نگاه بخشی و وزارتخانه‌ای نداشته باشد. همه تصمیم‌گیری‌ها از تولید، توزیع تا مصرف باید در چارچوب راهبرد‌های دولت از جمله پایداری نسبی در اقتصاد باشد. همچنین، قیمت‌ها باید قابل پیش‌بینی باشند. اکنون اختلاف قیمت کالا‌ها در مغازه‌ها و فروشگاه‌ها بیش از حد گذشته شده است و باید وظایف دستگاه‌های نظارتی و بازرسی با تقسیم کار به صورت شفاف، مشخص باشد.
 
عارف تأکید کرد: برای ایجاد ثبات در بازار به دنبال ایجاد فضای امنیتی نیستیم، بلکه می‌خواهیم با آرامش این کار را انجام دهیم، اما اگر تذکر‌ها فایده‌ای نداشت، باید با اقتدار با گران‌فروشی و احتکار، مقابله شود.
 
معاون اول رئیس جمهور، همچنین با تأکید بر اینکه باید نظارت جدی بر بازار وجود داشته باشد، گفت: درباره قیمت کالا‌های اساسی نیز باید تثبیت قیمت وجود داشته باشد.
 
گفتنی است در این نشست، آخرین وضع قیمت کالا‌های اساسی و راه‌های تأمین به موقع و با قیمت مناسب این کالا‌ها بررسی شد. همچنین، تشکیل کارگروه امنیت غذایی و شبکه بازار کالا‌های کشاورزی، مورد بررسی قرار گرفت تا پس از اعمال برخی اصلاحات، تشکیل این کارگروه به تصویب برسد.
 
در ادامه، قیمت پیشنهادی وزارت جهاد کشاورزی برای جوجه یک‌ روزه، مرغ و تخم مرغ تا پایان سال به تصویب رسید.
 
وزیران دادگستری، صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی و همچنین، رئیس‌ کل بانک مرکزی، معاون اجرایی رئیس‌ جمهور، دبیر هیئت دولت، سخنگوی دولت، رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت و مدیران دستگاه‌های مربوط، حضور داشتند.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
گذشت اولیای دم از قصاص
برگزاری مراسم تجلیل از ۳۰ گروه جهادی دانشجویی در کهگیلویه و بویراحمد
اهدای عضو دوازدهمین ایثارگر اعزامی از اردبیل در سال ۱۴۰۴
کلاهبردار ۲۵۰ هزار دلاری شناسایی و دستگیر شد
اتمام حجت با نهادهای کم کار در حوزه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت
پیگیری پرداخت مطالبات کارکنان گروه ملی فولاد
تاکید بر اجرای سریع توافقات ۱۲ سند همکاری با پاکستان
میزبانی کیش از دومین جشنواره موسیقی کار و آیین‌های جنوب ایران
مروری بر چند برنامه تلویزیونی
افزایش دمای کمینه در استان همدان
اعمال محدودیت ترافیکی در آزادراه تهران شمال و جاده چالوس
برگزاری رالی تور گردشگری خانوادگی در تهران
دستگیری ۴۴۰ سارق و معتاد متهاجر در کهگیلویه و بویراحمد
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند
اکران دو مستند شگرد و پهلوانان در ساری
سلام سرمای پاییزی به زاهدان
معرفی برگزیدگان مرحله استانی مسابقات قرآن کریم مدهامتان در قزوین
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند 
شمس الدین رحمانی، چهره‌ای جامع در اندیشه ایرانی
شهرک صنعتی ورزنه موتور اشتغال شرق استان خواهد بود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)