• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۹۷۱۱۵
تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۳
اقتصادی » آب و انرژی

۳۴ درصد تهرانی‌ها مشمول دریافت برچسب خوش‌مصرفی شدند

مدیرعامل آبفای استان تهران گفت: هم‌اکنون ۳۴ درصد مشترکان این شرکت، الگوی مصرف را رعایت می‌کنند که مشمول دریافت برچسب خوش‌مصرفی شده‌اند.

۳۴ درصد تهرانی‌ها مشمول دریافت برچسب خوش‌مصرفی شدند
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، «محسن اردکانی» با اشاره به ادامه خشکسالی در کشور گفت: سال آبی گذشته، پنجمین خشکسالی پیاپی را پشت سر گذاشتیم و از ابتدای پاییز امسال به دلیل کم‌بارشی، وارد ششمین سال متوالی خشکسالی شده‌ایم.

به گفته وی، در ۲۰ روز نخست پاییز سال گذشته حدود ۱۶ میلی‌متر و در دوره مشابه درازمدت ۱۰ میلی‌متر بارش در تهران ثبت شده بود، اما امسال بارندگی نسبت به میانگین بلندمدت و سال گذشته ۱۰۰ درصد کاهش یافته است.

مدیرعامل آبفای استان تهران با بیان اینکه آب کالایی حیاتی و بدون جایگزین است، تصریح کرد: برای مقابله با آثار تغییر اقلیم و خشکسالی‌های پیاپی باید الگوی مصرف را اصلاح کنیم. خوشبختانه تهرانی‌ها در یک سال گذشته حدود ۱۰ درصد از میزان مصرف خود را کاهش داده‌اند و به سمت مصرف بهینه حرکت کرده‌اند.

اردکانی اظهار کرد: در ابتدای سال ۱۴۰۴ از شهروندان تهرانی خواستیم ۲۰ درصد در مصرف آب صرفه‌جویی کنند که در ۶ ماهه نخست سال، ۶۵ میلیون مترمکعب معادل ۱۰ درصد صرفه‌جویی تحقق یافته و نیمی از هدف‌گذاری اولیه محقق شده است.

وی با بیان اینکه همکاری مردم نقش تعیین‌کننده‌ای در عبور از تنش آبی دارد، افزود: اگر مدیریت مصرف به‌درستی انجام نشود، بروز مشکلات اجتناب‌ناپذیر خواهد بود. تمامی اقدامات لازم برای مدیریت تأمین و توزیع آب در پنج سال اخیر و در شرایط خشکسالی انجام شده است، اما تجربه جهانی نشان می‌دهد تنها راهکار مؤثر، مدیریت مصرف است.

مدیرعامل آبفای استان تهران از اجرای طرح اعطای برچسب خوش‌مصرفی آب خبر داد و گفت: پیش‌تر ۲۹ درصد از مشترکان تهرانی کمتر از ۱۲ هزار لیتر در ماه آب مصرف می‌کردند که اکنون این رقم با رشد پنج درصدی به ۳۴ درصد رسیده است. در همین مدت، تعداد مشترکانی که تا دو برابر الگو آب مصرف می‌کردند از ۶۴ به ۶۱ درصد و مشترکانی که بیش از دو برابر الگو مصرف داشتند از ۷ به ۵ درصد کاهش یافته است.

اردکانی توضیح داد: خانوار‌هایی که در حد الگو یعنی تا ۱۲ هزار لیتر در ماه (به‌طور میانگین ۱۳۰ لیتر برای هر نفر در شبانه‌روز) آب مصرف کنند، افزون‌بر شرکت در قرعه‌کشی و دریافت جوایز، برچسب خوش‌مصرفی دریافت خواهند کرد که بر درِ منازل یا مجتمع مسکونی آنها نصب می‌شود. این برچسب نمادی از همراهی شهروندان با شرکت آب و فاضلاب و نشانه مشارکت در مقابله با خشکسالی است.

وی درباره منابع تأمین آب گفت: منابع آبی تهران از دو بخش سطحی و زیرزمینی تأمین می‌شود. منابع سطحی وابسته به بارش و سد‌ها هستند، در حالی‌که منابع زیرزمینی برای سال‌های آینده اهمیت حیاتی دارند.

مدیرعامل آبفای استان تهران تأکید کرد که برداشت بی‌رویه از چاه‌ها راهکار پایداری نیست و مدیریت مصرف همچنان بهترین گزینه است.

اردکانی به طرح استفاده از تجهیزات کاهنده مصرف آب اشاره کرد و افزود: از تابستان امسال شهروندان می‌توانند با تماس با سامانه ۱۲۲، درخواست نصب این تجهیزات را ثبت کنند. کارشناسان شرکت آب و فاضلاب بدون دریافت هزینه، این وسائل را در منازل نصب می‌کنند و هزینه آن در ۱۲ قسط در قبوض آب درج می‌شود. این وسائل با ترکیب آب و هوا، بدون کاهش فشار یا ایجاد اختلال در جریان آب، از هدررفت قابل‌توجه آب جلوگیری می‌کنند.

مدیرعامل آبفای استان تهران از شهروندان خواست با استفاده از این طرح و رعایت الگوی مصرف، در مدیریت منابع حیاتی آب با شرکت آب و فاضلاب همکاری کنند.

 

  

 

 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
روستای سیرزار فریدونشهر تا آذرماه برق دار می‌شود
مستند «خیابانی در مسیر آزادی» و پخش زنده «قرارگاه» از قاب سیما
افزایش ۶۵ درصدی جمعیت حیات وحش «کِلِیلاق» فریمان
برد تیم فوتسال پردیس قزوین مقابل عرشیای شهر قدس
ثبت نام سی‌اُمین جشنواره قرآن دانشگاه‌های علوم پزشکی تا دی ماه
نشست هماهنگی برنامه‌های هفته بسیج در شهرستان یزد
نوسازی ناوگان عملیاتی شهرداری قم با خرید ۳۰ دستگاه خودروی جدید
افزایش تولید به تنهایی پاسخگوی نیاز‌های آینده نیست
خانوم ماه؛ روایتی از نقش زنان پشت جبهه در دوران دفاع مقدس
اتلاف انرژی نصف می‌شود؛ نسل جدید عایق‌های نانویی
جشن آغاز سال تحصیلی دانشگاه پیام نور سنندج
برگزاری دور دوم مسابقات هوپس پسر در استان
افتتاح مرکز خدمات درمانی در شهرک صنعتی سلماس
کمبود آب، راه دسترسی و ضعف آنتن‌دهی تلفن همراه؛ پیگیری شد
گذر کاروان دوچرخه سواری حرم تا حرم از میامی
تکمیل پل تنگ سه مسجدسلیمان
۵۸ درصد جمعیت هدف فامنین زیر پوشش بیمه روستاییان و عشایر
آمادگی مردم بنستان بهاباد برای میزبانی از شهید گمنام
بسیج نماد مقاومت ملت ایران در برابر دشمنان است
معدوم سازی یک هزار و ۷۰۰ بطری مشروبات الکلی در اندیمشک
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
شیراز لرزید
هوای اصفهان سالم شد
احتمال کاهش فشار یا قطع آب در مناطقی از شهر اصفهان
توصیه‌های هواشناسی کشاورزی استان همدان
استخدام در صداوسیما - استان مرکزی
تکذیب استعفای اعضای دولت
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر
ختم ۴۲ درصد پرونده‌ها در شورا‌های حل اختلاف به سازش
رکورد ۱۹۰ روزه در ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکونی
بدون تعارف با رئیس سازمان هواشناسی کشور
مدیرعامل جدید ایران‌ایر منصوب شد
آغاز اصلاح یک موسسه اعتباری ناتراز
۸۵ درصد بازار واردات نهاده‌ها در اختیار چند واردکننده اصلی است
اطلاعیه دانشگاه تهران درباره حواشی رویدادی در دانشکدگان هنر‌های زیبا
سامانه ای برای بارگذاری اسناد قولنامه ای راه اندازی می شود
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
برای جوانان هر کاری انجام می‌دهیم تا با امید زندگی کنند  (۱ نظر)
کشاورزی محوری، خط‌مشی اصلی دولت  (۱ نظر)
افزایش فشار نظامی آمریکا بر ونزوئلا با هدفی مبهم  (۱ نظر)
تشدید فعالیت سامانه بارشی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
آغاز ثبت نام در طرح اسقاط موتورسیکلت‌های فرسوده از امروز  (۱ نظر)
رئیس‌جمهور ونزوئلا فرمان بسیج ملی صادر کرد  (۱ نظر)
حفاری‌های جدید در زیر و اطراف مسجدالاقصی  (۱ نظر)