• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۹۸۹۹۶
تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۰
البرز » سیاسی

حاکم واقعی سرزمین غزه خود فلسطینیان هستند

نماینده ولی‌فقیه در استان البرز گفت: با وجود همه جنایات رژیم صهیونیستی، امروز حاکم واقعی سرزمین غزه خود فلسطینیان هستند.

ایران تسلیم بازی‌های آمریکا نمی‌شود
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای البرز، آیت‌الله حسینی همدانی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با اشاره به نسل‌کشی کودکان فلسطین، تحقق وعده الهی در پیروزی حق بر باطل را حتمی دانست و گفت: با وجود همه جنایات رژیم صهیونیستی، امروز حاکم واقعی سرزمین غزه خود فلسطینیان هستند.
وی با انتقاد از سخنان رئیس‌جمهور آمریکا درباره آتش‌بس در غزه تأکید کرد: این صلح ظاهری، خوشایند ظالمان است نه ملت‌ها؛ ما هر هفته با شعار مرگ بر اسرائیل عشق خود به مقاومت را فریاد می‌زنیم.
 
امام جمعه کرج در ادامه خطبه‌ها با اشاره به اظهارات رئیس‌جمهور آمریکا گفت:رئیس‌جمهور دلقک آمریکا اعلام کرده که آتش‌بس در غزه موجب خوشحالی مردم جهان شده است، اما واقعیت چیز دیگری است. ملت‌ها در برابر ظلم کوتاه نمی‌آیند و عشق به مقاومت در قلب مردم زنده است. 
وی افزود: برخی مدعی شدند که ایران نیز این صلح را پذیرفته است؛ در حالی‌که رئیس‌جمهور کشورمان به درستی به اجلاس شرم‌الشیخ اهمیتی نداد و در آن شرکت نکرد. این اقدام، نشانه استقلال و عزت ایران اسلامی است.
 
آیت‌الله حسینی همدانی با بیان اینکه آمریکا از ایران‌هراسی به‌عنوان ابزار نفوذ استفاده می‌کند، گفت:رئیس‌جمهور آمریکا منافع خود را در ترویج ایران‌هراسی می‌بیند تا حضورش در منطقه توجیه شود. ترامپ و دیگر سیاستمداران آمریکایی هرکاری می‌کنند تا انقلاب اسلامی الگوی سایر کشور‌ها نشود.
 
وی هدف اصلی واشنگتن را جلوگیری از اتحاد قدرت‌های مستقل دانست و اظهار کرد: آمریکا نمی‌خواهد مثلث ایران، چین و روسیه شکل بگیرد؛ زیرا این اتحاد، نظم قدرت در آسیای میانه و جهان را تغییر می‌دهد.
 
خطیب نماز جمعه کرج با تأکید بر ضرورت مقاومت در برابر جنگ روانی دشمن گفت:نباید در میدان جنگ رسانه‌ای و روانی ضعیف شویم. چین در ایران سرمایه‌گذاری کرده و همین موضوع خشم آمریکا را برانگیخته است. آنان در پی بازرسی کشتی‌ها و نفتکش‌ها هستند تا مانع فروش نفت ما شوند.
 
وی هشدار داد:اگر اقدام خصمانه‌ای علیه ایران صورت گیرد، باید بدانند کشتی‌های خودشان نیز در هیچ جای دنیا امنیت نخواهند داشت.
آیت‌الله حسینی همدانی تحقق وعده الهی را در گرو عمل امت اسلامی دانست و گفت:برای پیروزی بر باطل، باید هرکس در جایگاه خود به وظیفه‌اش عمل کند. اگر امت اسلامی کوتاهی کند، گرفتار محاصره دشمن خواهد شد. انقلاب اسلامی، فلسطین و لبنان نمونه‌هایی از ایستادگی مؤمنانه‌اند. وی افزود:روشنگری در فضای مجازی و جهاد تبیین از مهم‌ترین ابزار‌های پیروزی در این میدان است.
امام جمعه کرج بر اهمیت حجاب تأکید کرد و گفت:موضوع حجاب و عفت عمومی یکی از محور‌های اصلی جنگ فرهنگی دشمن است. اگر در این زمینه اقدام نکنیم، به تدریج از مرحله کم‌توجهی به بی‌عفتی خواهیم رسید.
 
وی تصریح کرد:دوازده سال است از همین جایگاه درباره حجاب تذکر داده‌ام و حتی راهکار ارائه کرده‌ام. هنوز هم فرصت برای اصلاح وجود دارد و باید با دلسوزی و برنامه عمل کرد.
 
نماینده ولی‌فقیه در استان البرز تأکید کرد:امروز وظیفه امت اسلامی، حفظ ایمان، ایستادگی در برابر ظلم، تبیین حقیقت و پاسداری از ارزش‌های الهی است. صلح تحمیلی، صلح واقعی نیست؛ صلح حقیقی زمانی محقق می‌شود که باطل از میان برود و وعده الهی به‌طور کامل تحقق یابد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری ورزش صبحگاهی در ۱۰ پارک کاشان
اجرای طرح اتصال در آذربایجان شرقی
۱۱۵ محکوم امنیتی در تهران تاکنون مشمول عفو معیاری شده‌اند
مروری بر برنامه‌های سیما
چراغ شایعات خاموش! / افزایش قیمت برق کذب است
اجرای عملیات کنترل شده سوزاندن علف های هرز در محدوده داخلی فرودگاه کرمانشاه
افزایش وزنی صادرات غیرنفتی در هفت ماهه امسال
توزیع ۶۹۵ میلیون مترمکعب گاز طبیعی در صنایع مازندران
رفع مشکل معارضات پل مهریان یاسوج پس از ۶ سال
فردا؛ قطعی گاز در محور زیوه درشهرستان ارومیه
اختصاص ۲۰ میلیارد تومان اعتبار برای ساخت اسکله صیادی در بوموسی
درخشش بانوی دوچرخه سوار استان در لیگ برتر
قدردانی از زحمات پرستاران در بیضا
نمایشگاه ملی جوانی جمعیت در بجنورد آغاز به کار کرد
نیرو‌های مسلح دیوار اقتدار ملی را مستحکم‌تر از همیشه ساخته‌اند
۷ دهک واجد شرایط دریافت کالابرگ الکترونیک مشخص شوند
فرمانده جدید تیپ ۳۱۶ شهید قهرمان معرفی شد
جابجایی بیش از یک میلیون و ۴۰۳ هزار تن کالای اساسی از بندر امام خمینی
تجلیل از همسر شهید امدادگر محمد علی عزیزی
خودکفایی ایران در تعمیرات اساسی هواپیما
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آلودگی هوای مشهد رو به افزایش است
پیروزی المپیاکوس در شب درخشش طارمی
افزایش تعداد مصدومان تصادف دو اتوبوس در جاده مخصوص کرج به ۲۶ نفر
چین به محدودیت‌های تجارت با ایران پاسخ مناسب می‌دهد
کارگروه ویژه رسیدگی به مطالبات پرستاران تشکیل شد
لحظه «تصمیم»؛ وقتی عقربه‌های ساعت بیمارستان بعثت از حرکت ایستاده بود
اعلام اسامی برترین‌های چهل و هشتمین دوره مسابقه های سراسری قرآن
نتایج روز هشتم بازی‌های آسیایی جوانان؛ بحرین
سرقت مسلحانه از طلافروشی در رودان
تحقق ۶۰ درصد توسعه شبکه فیبر نوری تا پایان دولت چهاردهم
بازدید رئیس مجلس از جشنواره همام، ویژه آثار هنرمندان توان یاب
ریابکوف: روسیه شانه به شانه در کنار ایران ایستاده است
«مثل آینده تصمیم بگیرید» همان تقدم ‎امر ملی بر جناحی است
هدف‌گیری پایگاه العدید، دشمن را به آتش‌بس التماسی واداشت
ترکیه ۴۴ فروند جنگنده یوروفایتر تحویل می‌گیرد
مرمت و احیای بنای تاریخی سه‌گوش اهواز  (۲ نظر)
غرب آسیا پس از سه‌هزار سال به صلح پایدار می‌رسد  (۱ نظر)
گلایه از پرداخت نشدن معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی  (۱ نظر)
چین به محدودیت‌های تجارت با ایران پاسخ مناسب می‌دهد  (۱ نظر)
زادگاه مبین عظیمی غرق در جشن و شادی  (۱ نظر)
ادامه روند کاهشی نرخ بیکاری  (۱ نظر)
اروپا می‌خواهد به هر قیمتی جنگ اوکراین را ادامه دهد  (۱ نظر)
سفر معاون ارشد امنیتی وزارت کشور افغانستان به تهران  (۱ نظر)
نماینده پارلمان اروپا: جهان نباید از کنار جنایات اسرائیل بگذرد  (۱ نظر)
انتشار اسناد جدیدی از لانه جاسوسی برای اولین بار  (۱ نظر)
هدف‌گیری پایگاه العدید، دشمن را به آتش‌بس التماسی واداشت  (۱ نظر)
اطلاعیه توانیر درباره شایعه افزایش تعرفه‌های برق  (۱ نظر)