• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۰۵۸۶۴
تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۸
زنجان » سیاسی

جهاد تبیین راه مقابله با جنگ شناختی دشمن است

امام جمعه زنجان گفت : دشمن با کنترل ادراکی در پی شکست اراده ملت‌هاست و مقابله با چنین تبلیغاتی، نیازمند نقش آفرینی جدی در جهاد تبیین است.

جهاد تبیین راه مقابله با جنگ شناختی دشمن است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان ؛  نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان گفت:دشمن با کنترل ادراکی در پی شکست اراده ملت‌هاست و مقابله با چنین تبلیغاتی، نیازمند نقش آفرینی جدی در جهاد تبیین است.

حجت‌الاسلام و المسلمین حسینی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه زنجان با اشاره به رویدادهای تاریخی آبان‌ماه از جمله اعتراض امام خمینی(ره) به کاپیتولاسیون و شهادت شهید حسین فهمیده، این مناسبت‌ها را نماد ولایت‌پذیری و ایمان ملت ایران دانست و افزود: ملت ایران همان ملت عاشورا بوده که در خط ولایت ایستاده و عزت خود را از خداوند گرفته است.

امام جمعه زنجان با بیان اینکه دشمن امروز با ابزارهای نوین مانند رسانه‌ها، شبکه‌های اجتماعی و هوش مصنوعی در پی کنترل ادراکی، تسخیر اذهان و تضعیف اراده‌هاست، افزود: نسخه درمانی این جنگ شناختی، جهاد تبیین است که باید به صورت علمی، رسانه‌ای و انقلابی صورت گیرد و همه اقشار جامعه در آن مشارکت کنند.

حسینی با اشاره به نسل‌های مختلف جنگ‌ها از کلاسیک تا شناختی، تأکید کرد: در جنگ شناختی پاسخ به تبلیغات دشمن با روایت درست و تبیین دقیق خواهد بود.

امام جمعه زنجان همچنین با مرور یک سال خدمت خود در زنجان، بر اهمیت همدلی و مشارکت مردم و مسئولان در پیشبرد امور تأکید کرد و از همه اقشار خواست تا در ادامه نیز با پیشنهادها و همراهی خود، مسیر حل مشکلات را هموار کنند.

حسینی با اشاره به انتخابات پیش‌روی شوراهای اسلامی، آن را نماد مردم‌سالاری دینی دانست و از مردم خواست با انتخاب افراد توانمند و با تجربه، زمینه‌ساز پیشرفت شهر و استان باشند.

امام جمعه زنجان در بخش دیگری از سخنان خود به پنجم جمادی الاولی سالروز ولادت حضرت زینب (س) اشاره کرد و افزود: دشمن می خواست روحیه مقاومت و استقامت اهل بیت (ع) را بشکند ولی صلابت درونی حضرت زینب(س) که ریشه در ایمان راسخ داشت، موجب شکست دشمن شد.

وی ادامه داد: ایستادگی اهل ایمان در برابر سختی‌ها مانند خیمه ای است که در برابر طوفان عمود آن خیمه استوار است چون بر ایمان اتکا دارد.

امام جمعه زنجان در بخش دیگری از سخنان خود به الگو بودن حضرت زینب در زیست عفیفانه اشاره کرد و گفت: عفاف حصار ایمان است و این زیست عفیفانه موجب صیانت از ایمان مومنان می شود.

حسینی به لزوم ترویج گفتمان زیست عفیفانه با مشارکت رسانه ها و اصحاب جهاد تبیین تاکید کرد و گفت: دشمن به جای نگاه هویتی، نگاه جنسیتی به زن دارد و به اسم آزادی، عفت زن مسلمان را نشانه گرفته است.

وی به حضور و افتخار ورزشکاران زن ایران اسلامی در میادین ورزشی با زیست عفیفانه اشاره کرد و افزود: این موضوع بسیار ارزشمند است.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان با بیان اینکه نبود عفاف بنیان خانواده را متزلزل می کند، گفت: عفاف قدرت فرهنگی جامعه و نشان استقلال زن مسلمان است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری ورزش صبحگاهی در ۱۰ پارک کاشان
اجرای طرح اتصال در آذربایجان شرقی
۱۱۵ محکوم امنیتی در تهران تاکنون مشمول عفو معیاری شده‌اند
مروری بر برنامه‌های سیما
چراغ شایعات خاموش! / افزایش قیمت برق کذب است
اجرای عملیات کنترل شده سوزاندن علف های هرز در محدوده داخلی فرودگاه کرمانشاه
افزایش وزنی صادرات غیرنفتی در هفت ماهه امسال
توزیع ۶۹۵ میلیون مترمکعب گاز طبیعی در صنایع مازندران
رفع مشکل معارضات پل مهریان یاسوج پس از ۶ سال
فردا؛ قطعی گاز در محور زیوه درشهرستان ارومیه
اختصاص ۲۰ میلیارد تومان اعتبار برای ساخت اسکله صیادی در بوموسی
درخشش بانوی دوچرخه سوار استان در لیگ برتر
قدردانی از زحمات پرستاران در بیضا
نمایشگاه ملی جوانی جمعیت در بجنورد آغاز به کار کرد
نیرو‌های مسلح دیوار اقتدار ملی را مستحکم‌تر از همیشه ساخته‌اند
۷ دهک واجد شرایط دریافت کالابرگ الکترونیک مشخص شوند
فرمانده جدید تیپ ۳۱۶ شهید قهرمان معرفی شد
جابجایی بیش از یک میلیون و ۴۰۳ هزار تن کالای اساسی از بندر امام خمینی
تجلیل از همسر شهید امدادگر محمد علی عزیزی
خودکفایی ایران در تعمیرات اساسی هواپیما
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آلودگی هوای مشهد رو به افزایش است
پیروزی المپیاکوس در شب درخشش طارمی
افزایش تعداد مصدومان تصادف دو اتوبوس در جاده مخصوص کرج به ۲۶ نفر
چین به محدودیت‌های تجارت با ایران پاسخ مناسب می‌دهد
کارگروه ویژه رسیدگی به مطالبات پرستاران تشکیل شد
لحظه «تصمیم»؛ وقتی عقربه‌های ساعت بیمارستان بعثت از حرکت ایستاده بود
اعلام اسامی برترین‌های چهل و هشتمین دوره مسابقه های سراسری قرآن
نتایج روز هشتم بازی‌های آسیایی جوانان؛ بحرین
سرقت مسلحانه از طلافروشی در رودان
تحقق ۶۰ درصد توسعه شبکه فیبر نوری تا پایان دولت چهاردهم
بازدید رئیس مجلس از جشنواره همام، ویژه آثار هنرمندان توان یاب
ریابکوف: روسیه شانه به شانه در کنار ایران ایستاده است
«مثل آینده تصمیم بگیرید» همان تقدم ‎امر ملی بر جناحی است
هدف‌گیری پایگاه العدید، دشمن را به آتش‌بس التماسی واداشت
ترکیه ۴۴ فروند جنگنده یوروفایتر تحویل می‌گیرد
مرمت و احیای بنای تاریخی سه‌گوش اهواز  (۲ نظر)
غرب آسیا پس از سه‌هزار سال به صلح پایدار می‌رسد  (۱ نظر)
گلایه از پرداخت نشدن معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی  (۱ نظر)
چین به محدودیت‌های تجارت با ایران پاسخ مناسب می‌دهد  (۱ نظر)
زادگاه مبین عظیمی غرق در جشن و شادی  (۱ نظر)
ادامه روند کاهشی نرخ بیکاری  (۱ نظر)
اروپا می‌خواهد به هر قیمتی جنگ اوکراین را ادامه دهد  (۱ نظر)
سفر معاون ارشد امنیتی وزارت کشور افغانستان به تهران  (۱ نظر)
نماینده پارلمان اروپا: جهان نباید از کنار جنایات اسرائیل بگذرد  (۱ نظر)
انتشار اسناد جدیدی از لانه جاسوسی برای اولین بار  (۱ نظر)
هدف‌گیری پایگاه العدید، دشمن را به آتش‌بس التماسی واداشت  (۱ نظر)
اطلاعیه توانیر درباره شایعه افزایش تعرفه‌های برق  (۱ نظر)