• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۱۶۹۷۸
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۴
مازندران » علمی و فرهنگی

افتتاحیه دوره نظری هیئت معارف جنگ شهید صیاد شیرازی در نوشهر

مراسم افتتاحیه بیست و دومین دوره نظری هیئت معارف جنگ شهید صیاد شیرازی امروز در دانشگاه علوم دریایی امام خمینی (ره) نوشهر برگزار شد.

افتتاحیه دوره نظری هیئت معارف جنگ شهید صیاد شیرازی در نوشهر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران؛ مراسم افتتاحیه بیست و دومین دوره نظری هیئت معارف جنگ شهید صیاد شیرازی امروز در دانشگاه علوم دریایی امام خمینی (ره) نوشهر برگزار شد.

در این مراسم که مختص دانشجویان دانشگاه‌های افسری ارتش جمهوری اسلامی ایران برگزار می‌شود دانشجویان طی دوره نظری ۱۰ روزه با عملکرد فرماندهان رزمندگان ارتش، سپاه و بسیج در دوران دفاع مقدس آشنا خواهند شد و تجارب گران‌سنگ آن دوران را از طریق اساتید و پیشکسوتان به نسل جوان منتقل می‌کنند.

افتتاحیه دوره نظری هیئت معارف جنگ شهید صیاد شیرازی در نوشهر

معارف جنگ، راه مقابله با جنگ شناختی در نیروی دریایی

جانشین فرمانده نیروی دریایی ارتش در این مراسم گفت: چشم‌انداز معارف جنگ در نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران برگرفته از تفکر و سیره شهید سپهبد علی صیاد شیرازی است. نامگذاری این مجموعه به نام آن شهید بزرگوار، که با تأیید مقام معظم رهبری صورت گرفته، بیانگر عمق معنایی و اعتقادی این حرکت است.

دریادار فرامرز بمانی افزود: در معارف جنگ، هدف صرفاً بازخوانی تاریخ نیست؛ بلکه انتقال مستقیم تجربه، ایمان و روحیه جهادی فرماندهان و رزمندگان به نسل جوان است. این آموزش‌ها هم در حوزه نظری و هم در بخش عملی اجرا می‌شود و دستاورد‌های ارزشمندی برای ارتش، به‌ویژه نیروی دریایی، به همراه داشته است.

وی تصریح کرد: این معارف به نیرو‌های جوان ما کمک می‌کند تا در کنار آمادگی رزمی، در برابر جنگ شناختی و جنگ روانی دشمن نیز مقاوم باشند و بتوانند مأموریت‌های خود را با بصیرت، هوشمندی و ایمان انجام دهند.

جانشین فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: امروز در نیروی دریایی ارتش، انتقال این آموزه‌ها بدون واسطه به دانشجویان و نیرو‌های عملیاتی انجام می‌شود و نتیجه آن، افزایش قدرت بازدارندگی فکری و تقویت روحیه ایثار و خودباوری در میان جوانان است.

دریادار فرامرز بمانی افزود: در سال‌های اخیر، نیروی دریایی با تکیه بر همین اندیشه‌ها توانسته است گام‌های مؤثری در خودکفایی، توسعه تجهیزات دریایی و حفظ امنیت آب‌های سرزمینی بردارد. ما بر این باوریم که هر جا به تدابیر و منویات مقام معظم رهبری عمل کرده‌ایم، موفق بوده‌ایم و ان‌شاءالله امسال نیز با همین نگاه، برنامه‌های ویژه‌ای برای گرامیداشت هفتم آذر، روز نیروی دریایی، پیش‌بینی شده که در زمان مقرر رونمایی خواهد شد.

افتتاحیه دوره نظری هیئت معارف جنگ شهید صیاد شیرازی در نوشهر

رییس دانشگاه علوم دریایی امام خمینی (ره) نوشهر هم ضمن اشاره به تجربیات جنگ ۱۲ روزه اخیر تأکید کرد: دانشجویان با آموخته‌های خود از دوران دفاع مقدس توانستند در آن نبرد کوتاه، اما پرتحرک، همچنان ایستاده و محکم بایستند؛ دانشگاه تعطیل نشد و همه آماده برای دفاع بودند.

امیر دریادار دوم عرشه ابوطالب مطلبی افزود: برگزاری این دوره‌ها برکات برجسته‌ای دارد، به‌طوری که نسل جوان امروز با اخلاق، حکمت و روحیه فرماندهان گذشته پیوند خواهد خورد و آماده خدمت به کشور و نظام مقدس جمهوری اسلامی خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه علوم دریایی امام خمینی (ره) نوشهر، یکی از مراکز آموزش عالی نظامی در حوزه علوم دریایی است که دانشجویان را برای خدمت در نیروی دریایی تربیت می‌کند افزود: امروز با آغاز این دوره، بار دیگر تعهد ما به ارزش‌های دفاع مقدس، انتقال تجربه و تقویت آمادگی نسل‌های آینده به نمایش گذاشته می‌شود

اگر عبرت نمی‌گرفتیم، امروز در برابر دشمن تاب نمی‌آوردیم

جانشین رئیس گروه مشاورین نظامی فرماندهی کل قوا و رئیس هیات معارف جنگ شهید صیاد شیرازی در این مراسم با اشاره به اهمیت عبرت‌گیری از تاریخ گفت: اگر عبرت نمی‌گرفتیم، امروز در برابر آمریکا و رژیمصهیونیستی تاب نمی‌آوردیم و آنها بدون تردید درخواست آتش‌بسنمی‌کردند.

امیر سرتیپ ناصر آراسته افزود: تمام نتایج جنگ‌ها، آیین‌نامه‌ها، کتاب‌های درسی و بازآموزی‌ها ابزار‌هایی هستند برای مقابله با جنگ‌های احتمالی و دفاع محترمانه.

وی تأکید کرد: هدف اصلی این دوره‌های آموزشی نه صرفاً انتقال اطلاعات تاریخی، بلکه عبرت‌آموزی، حکمت‌آموزی و مشاوره از تجربه‌های دفاع مقدس است. در این برنامه‌ها، دانشجویان چه در مقاطع پایه، چه در دوره عالی شرکت داده می‌شوند تا درک عمیق‌تری از مقاومت و پایداری پیدا کنند.

امیر آراسته بیان داشت: دو روز پیش ما دوره‌ای ۱۸ ساعته تاریخ دفاع مقدس برای نخبگان دانشگاهی برگزار کردیم. شرکت‌کنندگان از سپاه، بسیج و مهندسی جهاد بودند؛ هدف این است که در آینده، مدیران علمی، فنی و اجرایی کشور با پشتوانه اینآموزه‌ها ایفای نقش کنند.»

وی همچنین افزود: اعضای این هیئت آموزشی حقوق دریافت نمی‌کنند و آنچه آنان را به خدمت در این عرصه واداشته «عشق به آرمان‌ها» است. حتی استادان پیشکسوت و جوانان فعال در این برنامه، شبانه‌روز کار می‌کنند تا این پیام تاریخی به نسل‌های بعدی منتقل شود.

امیر سرتیپ آراسته در پایان بر ضرورت تداوم این برنامه‌ها در دانشگاه‌ها و مراکز علمی تأکید کرد و اظهار داشت که در ۱۱ استان کشور، مراکز آموزشی فعال در حوزه دفاع مقدس دایر شده‌اند تا این آموزش‌ها در سطح گسترده‌تر اجرا شود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش ورزشکار چهارمحال و بختیاری در مسابقات بوکس آزاد بین المللی
اولین کمیسیون مشترک کنسولی ایران و لهستان برگزار شد
پایان زمین‌خواری با سامانه هوشمند مدیریت زمین
حماسه حضور در زنجان
گوترش: جنگ سودان از کنترل خارج شده است
پلتفرم‌های دیجیتال ناجی امنیت غذایی
راهپیمایی ۱۳ آبان زنجانی ها در قاب تصویر
دارایی‌های فراموش شده دولت، امید‌های نیمه تمام
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه در لرستان در پی شهادت جانباز، مرادعلی صدیق
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
از چالش‌های صادرات تا حلقه مفقوده در سرنوشت ارز‌های صادراتی
طلب باران از ایزد منان
امضای میثاق‌نامه توسعه نیروگاه‌های خورشیدی و تولید انرژی برق در قم
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست
قریاد انزجار دانش آموزان از استکبار جهانی در مقابل لانه جاسوسی
مجازی شدن مدارس و دانشگاه‌های ۶ شهرستان خوزستان در ۱۴ آبان
قم عزادار سالروز شهادت بانوی دوعالم
بارش استعداد و خلاقیت دانش‌آموزان گیلانی در جشنواره باران
خبر‌هایی از برنامه ریزی آیین پاسداشت هزاره مناره جامع سمنان
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در روستای قوپی باباعلی مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)