پخش زنده
امروز: -
طرح آبرسانی به ۷۱ روستای مازندران، امروز با حضور نیکوکار بزرگ آبرسانی کشور در روستای وارمی میاندورود به بهره برداری رسید.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران؛ طرح آبرسانی به ۷۱ روستای مازندران با بهره مندی ۸۵ هزار نفر، امروز با حضور پدر آبرسانی کشور، استانداران فعلی و سابق مازندران، نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس به صورت نمادین در روستای وارمی میاندورود به بهره برداری رسید.
در این مراسم حاج اکبر ابراهیمی پدر آبرسانی کشور گفت: خدا را شاکرم در راهی گام گذاشتهام که میتوانم آب را که مهریه حضرت زهرا (س) است، به مردم برسانم
مهدی یونسی استاندار مازندران نیز ضمن قدردانی از پدر آبرسانی کشور گفت: طرحهای خوبی در این استان درحال اجراست و مردم مازندران شایسته برخورداری از بهترینها هستند.
مدیرعامل آب و فاضلاب مازندران نیز با بیان اینکه در این استان نیز دغدغه آب وجود دارد گفت: از تمامی ظرفیتهای کشوری و استانی برای دریافت اعتبار جهت اجرای طرحهای آبرسانی بهره بردیم.
بهزاد برارزاده افزود: برای بهره برداری از طرحهای آبرسانی به ۷۱ روستای مازندران ۶۰ هزار متر لوله گذاری و ۷۰۰ میلیارد ریال هزینه شد تا ۸۵ هزار نفر از آب آشامیدنی سالم، بهداشتی و پایدار بهره مند شوند.
او ادامه داد: طی تفاهم نامه با این بنیاد خیریه، مقرر شد آبرسانی به ۵۰۷ روستای مازندران با ۱۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار انجام شود.
حمزه پور گزارش می دهد: