• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۲۱۲۸۶
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۷
خراسان جنوبی » اجتماعی

۸۵ درصد زعفران ایران خام فروشی می‌شود

رئیس شورای ملی زعفران ایران: ۸۵ درصد زعفران ایران به صورت فله‌ای و خام به خارج از کشور صادرات می‌شود.

۸۵ درصد زعفران ایران خام فروشی می‌شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، احتشام در برنامه زنده تلویزیونی میز اقتصاد شبکه بین المللی خبر گفت: تنها ۱۵ درصد زعفران ایران به صورت بسته بندی به خارج از کشور صادر می‌شود و این چالش اصلی در صادرات زعفران است.

رئیس شورای ملی زعفران ایران  در خصوص چالش‌ها و مشکلات مطرح شده‌ی فله فروشی و قاچاق زعفران گفت: ایران بزرگترین تولید کننده زعفران جهان است و بیش از ۸۰ درصد زعفران دنیا در ایران تولید می‌شود و زعفران نقش بسیار مهمی در اقتصاد خراسان جنوبی و روستا‌ها دارد.

احتشام افزود: در این خصوص باید برنامه ریزی استراتژیک داشته باشیم تا منابع حاصل از ارزش افزوده زعفران، به جیب کشاورزان وارد شود.

وی گفت: علیرغم مزیت تولید زعفران، اما این محصول مزیت دار و سودآور فاقد برنامه استراتژیک بازار و برند سازی زعفران است.

احتشام با انتقاد از نقش کم رنگ بخش دولتی برای فراوری و برندسازی زعفران ایران، افزود: قدم‌های بسیار بزرگی توسط بخش خصوصی برداشته شده، اما نیازمند اقدامات گسترده است.

احتشام افزود: هم اکنون زعفران ایران در بازار جهانی ۸۵ درصد خام فروشی می‌شود و ۱۵ درصد به صورت بسته بندی و برند و نشان ایران به فروش می‌رسد.

رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی نیز در ارتباط تلفنی با میز اقتصاد شبکه خبر گفت: تولید کننده تراکتور در کشور و متولی تولید هر خودروی صنعتی در ایران وزارت صمت و متولی تقاضا و پیگیری کننده ماشین به مزرعه وزارت جهاد کشاورزی است. 

 

ذوالفقاری با اشاره به بازه زمانی تحویل تراکتور در حال حاضر گفت: بازه زمانی خرید تراکتور در بخش خصوصی به صورت نقدی به مدت یک روز انجام می‌شود.

وی گفت:‌ اما در شرکت بزرگ تراکتور سازی ایران که بیش از ۹۳ درصد تولید تراکتور کشور را دارد در برخی تراکتور‌ها یک هفته تا ۱۰ روز، اما در برخی مدل‌ها دو تا ۳ ماه طول می‌کشد، اما تمام محصولات در خرید نقدی یک ماهه است. 

وی همچنین با اشاره به اینکه در سطح کشور ۲۵۰ هزار هکتار زرشک و ۱۸۰ هزار تن محصول تولید می‌شود، افزود: ۱۳۰ هزار تن زرشک معادل ۷۰ درصد زرشک در خراسان جنوبی تولید می‌شود.

نماینده مردم قاینات و زیرکوه در مجلس نیز  در ارتباط تلفنی با میز اقتصاد شبکه خبربا اشاره به قول معاون رئیس جمهور برای رفع تعهدات ارزی محصول زعفران گفت: این امر مستلزم هماهنگی میان چندین وزارتخانه است که در حال پیگیری است. 

اسحاقی از صادرکنندگان خواست قیمت زعفران را به نفع زعفرانکاران تعیین کنند.

وی با اشاره به مخلوط کردن زعفران بی‌کیفیت با زعفران با کیفیت ایران گفت: این موضوع به شناسنامه ملی این محصول خدشه وارد می‌کند که باید از کیفیت زعفران خراسان جنوبی صیانت و حفاظت شود.

نماینده مردم قاینات و زیرکوه در مجلس همچنین تجاری سازی را وظیفه دولت دانست و گفت: شرکت‌های دارویی برای بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی باید ورود کنند که پیشگیری مقدمه‌ای بر درمان است.

 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی نیز گفت: در راستای ارتقای کیفیت زعفران و تولید زعفران ارگانیک پیشنهاد شده وارد کشت قراردادی شویم که نیازمند جذب سرمایه‌گذاران از سراسر کشور است. 

اسفندیاری با اشاره به صدور مجوزهای بی‌نام در کیف سرمایه‌گذاری استان افزود:به سرمایه‌گذاران زیرساخت‌هایی از جمله آب ، زمین و تسهیلات کم بهره اعطا می‌شود.

 

وی با بیان اینکه خراسان جنوبی در کیفیت زعفران تولیدی مقام اول دنیا را دارد گفت: بیش از ۱۶ هزار هکتار سطح زیر کشت زعفران در خراسان جنوبی است که از لحاظ کیفیت عیار زعفران نسبت به سایر نقاط کشور بسیار بالاست.

 

۸۵ درصد زعفران ایران خام فروشی می‌شود ۸۵ درصد زعفران ایران خام فروشی می‌شود ۸۵ درصد زعفران ایران خام فروشی می‌شود ۸۵ درصد زعفران ایران خام فروشی می‌شود ۸۵ درصد زعفران ایران خام فروشی می‌شود ۸۵ درصد زعفران ایران خام فروشی می‌شود ۸۵ درصد زعفران ایران خام فروشی می‌شود
منبع: خبرگزاری صدا و سیما
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرایی شدن زیست بوم‌های دیجیتال دولت
در پی انتشار کلیپ غیراخلاقی منتسب به بازیکن ملوان بندر انزلی
افزایش سرمایه‌گذاری و اشتغال در بخش تعاون خورشیدی خراسان جنوبی
بهداد سلیمی: ٣ نشان ایلیا صالحی در شرایطی ویژه به دست آمد
ورود گردشگران لهستانی به خراسان جنوبی
پیکر مادر شهید خاکباز یگانه با حضور مردم شهید پرور قم تشییع شد
فعالیت تولیدی ۱۴ واحد گلخانه‌ای در شهرستان مهاباد
توسعه گام‌های صنعتی با تولید شمش فولاد در خراسان جنوبی
بازدید مدیرکل بازرسی لرستان از فعالیت برخی ادارات کوهدشت
پیش بینی کاهش کیفیت هوا در سمنان
نشست تخصصی شعر انتظار در مسجد جمکران برگزار شد
تشدید نظارت تیم های تعزیرات حکومتی در چهارمحال و بختیاری
بررسی چالش‌ها و فرصت‌های پیش روی معادن خراسان جنوبی، در میز اقتصاد شبکه خبر
برپایی سوگواره کوچه بنی‌هاشم با اجرای چهار تئاتر زنده در قم
اعزام ورزشکار چهارمحال و بختیاری به رقابت های همبستگی کشورهای اسلامی
سرمایه‌گذاری ۵۵ هزار میلیاردی در قزوین؛ تنها ۱ درصد بودجه دولتی، ۹۹ درصد از ظرفیت سرمایه‌گذاران
برگزاری نشست شورای تحول جهانی شدن خرم آباد
انعقاد تفاهمنامه ساخت نیروگاه‌های سه مگاواتی خورشیدی کشور در قم
بسته خبر‌های کوتاه ۱۹ آبان ۱۴۰۴
معرفی برترین‌های مسابقات دارت گرامیداشت روز کیش ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۹ آبان ۱۴۰۴
زنجان؛ پشت درهای بسته یک مرکز تعویض پلاک
منابع مرحله پنجم کالابرگ برای هفت دهک تامین شد
خراسان جنوبی خاستگاه اردو‌های جهادی
لاریجانی: پیامی به آمریکا ندادیم
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)