• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۲۱۴۰۸
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۴
آذربایجان غربی » اجتماعی

سازش در ۵ هزار اختلاف خانوادگی در آذربایجان غربی

رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی از سازش در ۵ هزار اختلاف خانوادگی و آزادی ۷۵۹ زندانی در سال جاری در شورا‌های حل اختلاف استان خبرداد.

به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی؛ با حضور رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی و مدیران قضایی استان، همایش گرامیداشت بیست و چهارمین سالگرد تشکیل شورا‌های حل اختلاف در سالن ولایت دادگستری برگزار شد.
دکتر ناصر عتباتی رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی در این همایش که اعضاء و کارکنان شورا‌های حل اختلاف مرکز استان به صورت حضوری و روسای دادگستری و دادستان‌های حوزه‌های قضایی به صورت ویدیو کنفرانس حضور داشتند با تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیه بر اهمیت و نقش شورا‌های حل اختلاف در اصلاح ذات البین و تبیین فرهنگ گذشت در جامعه تاکید نمود.
وی ادامه داد: نگاه ما به صلح و سازش، نگاه دینی و اعتقادی است و باید با این نگاه به موضوعات ورود کنید و در مسیر فصل خصومت و صلح و سازش به معنای واقعی قدم بردارید.
عتباتی با اشاره به سازش ۴۷ درصدی پرونده‌های ورودی به شورای حل اختلاف و سازش ۱۲ فقره پرونده قصاص طی این مدت با تلاش شورا‌های حل اختلاف، هسته‌های جهادی بخشایش، صلح یاران و میانجی گران به اهمیت و ارزش تلاش در مسیر صلح و سازش و قلع ماده نزاع به معنای واقعی تاکید نمود.
رئیس کل دادگستری استان ادامه داد: در ۷ ماهه اول سال جاری بیش از ۵ هزار اختلاف خانوادگی در شورا‌های حل اختلاف منجر به سازش شده که موضوع نزدیک به ۱۵۰۰ فقره از این پرونده‌ها طلاق بوده و این عملکرد نیز نشان از تاثیر شورا‌های حل اختلاف در تحکیم بنیاد خانواده است.
مقام ارشد قضایی استان همچنین به آزادی ۷۵۹ زندانی در هفت ماهه اول سال با میانجی گری شورا‌های حل اختلاف نیز پرداخت و این امر را به عنوان یکی از راهکار‌های کاهش جمعیت کیفری زندان‌ها با رویکرد صلح و سازش دانست.
رئیس شورای قضایی استان به برگزاری پویش‌های صلح و سازش از جمله پویش به عشق امام حسین علیه السلام می‌بخشم، پویش به احترام حضرت زینب می‌بخشم و پویش به حرمت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها می‌بخشم که به ابتکار استان از چند سال قبل آغاز و به کل کشور تسری یافته و آثار و برکات زیاد آن پرداخت و خواستار اهتمام ویژه برای استفاده از این ظرفیت معنوی در امر اصلاح ذات البین شد.
وی به استفاده از همه ظرفیت‌ها از جمله ائمه جمعه و جماعت، روحانیون، متنفذین، ریش سفیدان در امر صلح و سازش و هم اندیشی با اصناف در حل غیر قضایی موضوعات اختلافی در صنوف مختلف تاکید نمود.
عتباتی در پایان با اشاره به اینکه اعضای شورای حل اختلاف به عنوان منادیان صلح و سازش و پرچمداران فرهنگ گذشت در تعمیق فرهنگ سازش و ایثار نقش مهمی دارند ضمن تقدیر از تلاش‌های اعضای شورا‌های حل اختلاف به سهمیه خوب استان در آزمون استخدامی پیش روی محاکم صلح که با تلاش مجموعه مدیریت دادگستری استان اخذ شده اشاره و خواستار تلاش اعضای شورا‌های حل اختلاف برای آمادگی شرکت در این آزمون به منظور تبدیل وضعیت کاری آنان شد.
مجیدی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان نیز به عنوان یکی دیگر از سخنرانان در خصوص صلح و سازش گفت: صلح و سازش چه از نظر فقهی، اخلاقی و اجتماعی جزء آموزه‌های دینی هستند و جامعه امروز نیاز به این سنت حسنه دارد.
مجیدی در ادامه تاکیداتی که شورا‌های حل اختلاف در رسیدگی سازشی به موضوعات می‌بایست در نظر بگیرند پرداخت و ارشادات و راهنمایی‌هایی را ارائه نمود.
حجت‌الاسلام والمسلمین قلی زاده سرپرست معاونت قضایی رئیس کل دادگستری در مرکز حل اختلاف استان آذربایجان غربی نیز در ابتدای این آیین ضمن خوشامدگویی گویی و تاکید بر جایگاه اصلاح ذات البین با توجه به آیات قرآن کریم و احادیث اهل بیت، گزارشی از عملکرد ۷ ماهه شورا‌های حل اختلاف ارائه نمود.
 از زحمات اکبر اسدی معاون سابق رئیس کل دادگستری استان در شورای حل اختلاف تقدیر به عمل آمد و در پایان همایش مسابقه‌ای فرهنگی برگزار و به ۲۰ نفر هدایایی به قید قرعه ارائه شد.

 

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شش بازیکن نوجوان اصفهانی در فهرست تیم ملی فوتبال نوجوانان
اقامه نماز باران در حرم امام‌زاده شاه قاسم (ع) یاسوج
توزیع ۲ هزار تن بذر گندم در گلستان بین کشاورزان
صدور گواهی انحصار وراثت با بهره‌گیری از داده‌های پایگاه خانواده ثبت احوال
مهار آتش سوزی نخلستان‌های بندرعباس
نشست مشترک مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی و سفیر چین برای گسترش همکاری‌های ترانزیتی و تولیدی
اعزام پیرغلامان یزدی به اجلاس پیرغلامان و خادمان حسینی در مشهد
چهارمین موفقیت بین المللی فیلم رودخانه‌ها برنمیگردند به تهیه کنندگی و‌کارگردانی امید شکریازی
سامانه گرمسیری به دشت‌های گاوی و بان‌رحمان رسید
زعفران در انتهای مسیر برند‌سازی جهانی
مختومه شدن بیش از ۱۴ هزار و ۶۰۰ پرونده در دادگاه صلح لرستان
آغاز برداشت طلای سرخ در بهمن آباده
نشست هم اندیشی دبیرخانه های شورای سلامت و امنیت غذائی منطقه ۵ کشور
فصل جدید پویانو با اضافه شدن ۴ عروسک جدید
هوای فارس سرد و بی باران
عیادت نماینده ولی فقیه در خوزستان از جوان حادثه دیده اهوازی
آشنایی ۷۰۰ هزار نوجوان با مجموعه سرگذشت استعمار
نوسازی ناوگان دریایی نیازمند ۱۶ میلیارد یورو منابع مالی
انتشار کتاب سرگذشت شهرکرد
واقعیتی که پنهان نمی ماند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
واکنش محیط زیست به تخلف تکراری باغ‌وحش نیر
امتناع کودکان از توالت مدرسه باعث یبوست می‌شود
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
خام فروشی در زنجیره فولاد
وقوع زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
شهادت ستوانیکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)