• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۲۴۷۸۰
تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۴۰۴ - ۰۷:۵۹
بین الملل » آمریکا

پایان طولانی‌ترین تعطیلی دولت در تاریخ آمریکا پس از ۴۳ روز

مجلس نمایندگان آمریکا شامگاه چهارشنبه به وقت محلی با تصویب یک لایحه تأمین مالی کوتاه‌مدت، به طولانی‌ترین تعطیلی تاریخ دولت فدرال ایالات متحده پایان داد.

پایان طولانی ترین تعطیلی دولت در تاریخ آمریکا پس از 43 روز

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، در روز چهل‌وسومین روز از تعطیلی دولت فدرال، مجلس نمایندگان آمریکا چهارشنبه شب به وقت محلی با ۲۲۲ رای موافق در برابر ۲۰۹ رای مخالف لایحه بودجه‌ای را تصویب کرد که به طولانی‌ترین تعطیلی تاریخ دولت ایالات متحده پایان می‌دهد و آن را برای امضا به دفتر دونالد ترامپ رئیس جمهوری این کشور ارسال کرد.رأی گیری مجلس نمایندگان آمریکا به بن‌بست چند هفته‌ای در کنگره پایان داد. طرح جدید بودجه بیشتر سازمان‌های فدرال را تا ۳۰ ژانویه ۲۰۲۶ تامین مالی می‌کند و شامل سه لایحه بودجه یکساله برای سایر بخش‌های دولت است.

«مایک جانسون» رئیس مجلس نمایندگان از حزب جمهوری‌خواه، پیش از آغاز رأی‌گیری گفت: «دوستان، بیایید این کار را تمام کنید.»

این تعطیلی از اول اکتبر آغاز شده بود؛ زمانی که دموکرات‌های سنا از تصویب لایحه بودجه‌ای که شامل تمدید اعتبارات مالیاتی افزایش یافته برای کاهش هزینه بیمه درمانی ۲۰ میلیون آمریکایی در چارچوب قانون «اوباماکر» نبود، خودداری کردند.

مجلس سنا دو روز پیش (دوشنبه شب به وقت محلی) این طرح را با حمایت هشت سناتور دموکرات و اکثریت جمهوری‌خواه تصویب و راه را برای رای‌گیری نهایی در مجلس نمایندگان هموار کرد.

بیشتر اعضای دموکرات مجلس با این طرح مخالفت کردند، زیرا به موضوع تمدید اعتبار‌های مالی بیمه درمانی موسوم به اوباما کر که یکی از محور‌های اصلی مطالبات حزب دموکرات در جریان تعطیلی بوده، نپرداخته است.

بر اساس توافق میان جمهوری‌خواهان با دموکرات‌های سنا، به دموکرات‌ها و حامیان بیمه اوباما کر وعده داده شده است تا اواسط دسامبر درباره این موضوع رای‌گیری جداگانه‌ای انجام شود.

در رای‌گیری پایانی، شش دموکرات به همراه تقریبا همه جمهوری‌خواهان از لایحه حمایت کردند و دو جمهوری‌خواه نیز رای منفی دادند.

این اقدام رسما به تعطیلی ۴۳ روزه دولت فدرال پایان می‌دهد و آغازگر دور تازه‌ای از مذاکرات بودجه‌ای در آغاز سال آینده میلادی (۲۰۲۶) خواهد بود.

تعطیلی دولت دوم دونالد ترامپ از اول اکتبر (دهم مهرماه) آغاز شد و تاخیر در پرداخت کمک هزینه‌های غذایی از جمله اسنپ تعطیلی موزه‌ها و پارک‌های ملی، لغو هزاران پرواز و اختلال در تامین اجتماعی از جمله آثار آن بوده است.

اسکات بسنت وزیر خزانه داری آمریکا اعلام کرده است که تعطیلی دولت فدرال روزانه ۱۵ میلیارد دلار به اقتصاد این کشور ضربه می‌زند.

ترامپ نیز اعلام کرد: دموکرات‌ها با رفتار اخیر بدخواهانه خود در تعطیلی کشور، ۱.۵ تریلیون دلار خسارت زدند و همزمان جان بسیاری را به خطر انداختند و باید بهای آن را بپردازند.

آخرین تعطیلی دولت در دوره اول ریاست‌جمهوری ترامپ رخ داد؛ از دسامبر ۲۰۱۸ تا ژانویه ۲۰۱۹، زمانی که او خواستار بودجه ساخت دیوار مرزی آمریکا و مکزیک بود. آن تعطیلی پس از ۳۵ روز و فشار شدید ناشی از تاخیر در پرواز‌ها و پرداخت نکردن حقوق کارکنان، پایان یافت و به طولانی‌ترین تعطیلی دولت در تاریخ آمریکا تبدیل شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فراخوان یازدهمین کنگره ملی شعر بسیج در زنجان
ممنوعیت تردد مرزنشینان از مرز تمرچین
نایب قهرمانی ورزشکار کردستانی در مسابقات پاراگلایدر
امضای تفاهم نامه آبرسانی به ۹۰۰ روستای دارای تنش آبی در آذربایجان غربی
کاهش ذخایر آب سد‌های استان بوشهر
دانشجویان امروز، افسران جنگ نرم فردا هستند
آسمانی شدن مادر شهید والامقام حسینعلی جعفری
صعود کوهنوردان قمی به قله شیرباد «بام خراسان»
حمایت از نخبگان ، دغدغه مشترک همه مسئولان
گره ترافیکی حرم حضرت عبدالعظیم و بازار قدیم ری باز می‌شود
دعوت چهار کشتی گیر نونهال کردستانی به اردوی تیم ملی
گشایش نمایشگاه کوچه‌های بنی‌هاشم در دیزج‌دیز خوی
برگزاری مسابقات ورزش های الکترونیک
۷۰۰ هزار نفر عوامل اجرایی در تدارک برگزاری انتخابات شورا‌ها
قاتل خاموش در میانه جان یک نفر را گرفت
اعلام ویژه برنامه‌های گرامیداشت هفته کتاب
دو خانه تاریخی دامغان به سرمایه‌گذار واگذار شد
آخرین قطعه لوله‌گذاری طرح انتقال آب به شهر‌های شمالی کرمان
مصدوم شدن 6 نفر در تصادف زنجیره‌ای اتوبان ذوب‌آهن
اعزام ۱۴۰۰ نفر از دانش آموزان آذربایجان غربی به مناطق عملیاتی جنوب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
استادی که هم درس اخلاق می‌دهد، هم هنر خوشنویسی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
دادرسی زمانبر در دادگاه‌ها
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
پیگیری مشکلات نوبت دهی الکترونیکی بیمارستان‌ها
صدور موافقت اصولی راه‌اندازی یک طرح گردشگری در چهارمحال و بختیاری
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۴ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)