• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۲۵۶۳۰
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۴۰۴ - ۰۰:۳۷
خراسان جنوبی » اقتصادی
ایرانِ جان، خراسان جنوبیِ ایران؛

شکاف عمیق ظرفیت‌ها با سرمایه گذاری واقعی در خراسان جنوبی

فرصت ها، چالش‌ها و مشوق‌های سرمایه گذاری خراسان جنوبی در برنامه میزگرد شبکه بین المللی خبر بررسی شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان در این برنامه با اشاره به افزایش۵۶ درصدی پروژه‌های فعال و در حال بهره‌برداری در یک سال اخیر در استان و اهتمام و تلاش تیم مدیریتی و اقتصادی استان برای جذب سرمایه گفت: با این وجود به‌طور طبیعی با توجه به گستره ظرفیت‌ها، هنوز با نقطه مطلوب فاصله داریم.
 
ذاکریان با تأکید بر لزوم ایجاد صنایع «بین‌نسلی» افزود: ما در خراسان جنوبی نیازمند صنایع بزرگ و پایدار هستیم تا برای نسل‌های آینده نیز اشتغالزایی شود.
 
وی گفت: در سال مالی ۱۴۰۳ بیش از ۱۵ همت منابع دولتی به استان اختصاص یافته که دو برابر اعتبارات استانی است و همچنین بهره‌وری نهادی افزایش یافته و سرمایه‌گذاران دسترسی مستقیم به استاندار و دستگاه‌های اجرایی دارند.
 
ذاکریان افزود: اطلس جامع سرمایه‌گذاری استان تدوین شده و ۷۷۷ قطعه زمین و ۱۲۰ فرصت سرمایه‌گذاری در حوزه‌های کشاورزی، گردشگری، صنعت، معدن و دانش‌بنیان شناسایی شده است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان گفت: استان همچنین ظرفیت بیست و پنج درصدی انرژی‌های تجدیدپذیر دارد و هدف‌گذاری شده که به اولین استان بدون خاموشی تبدیل شود.
ذاکریان گفت: در حوزه سرمایه گذاری جدید باید بتوانیم برای سرمایه گذاران کشور افغانستان مشوق‌های منطقه‌ای با توجه به تمایلات آنها داشته باشیم.
 
 
سرپرست معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هم گفت: اگر سهم خراسان جنوبی از ارزش افزوده کشور در رتبه سی‌ویکم قرار دارد که یکی از دلایل آن نبود زیرساخت است در حالی که سایر استان‌های برخوردار مشکل زیرساخت ریلی و جاده‌ای و هوایی ندارند.
 
شریعتی فر افزود: با همین عقب افتادگی تاریخی تسهیلات را با نرخ استان‌های دیگر می‌گیریم و در این استان نه ریل داریم نه سیستم پروازی منظمی وجود دارد و باید اینجا برای سرمایه گذار جذابیت ایجاد شود.
وی گفت: اصلاح نرخ سود بانکی به عنوان دغدغه اصلی سرمایه گذاران و تفاوت آن با سایر استان‌ها و یارانه سود تسهیلات از جمله مشوق‌های صادراتی برای خراسان جنوبی در نظر گرفته شود.
 
شریعتی فر گفت: اگر نمایندگان استان‌ها و مردم پشت مطالبات خود باشند، نتیجه حاصل خواهد شد و بخش دولتی نباید منافع خود را در اولویت قرار دهد، بلکه باید با نگاه توسعه‌ای عمل کند.
 
عضو هیات علمی دانشگاه بیرجند هم گفت: ما باید به سمت اقتصاد نو آور و دانش بنیان برویم.
زنگنه با اشاره به اهمیت مشوق‌های مالیاتی و تسهیلات افزود: باید در استان‌های کم‌برخوردار مانند خراسان جنوبی، نرخ سود بانکی و تسهیلات ارزان متفاوت با سایر استان‌ها باشد و این امر به ویژه برای صنایع کوچک و متوسط بسیار حیاتی است.
 
رئیس کمیسیون معادن اتاق بازرگانی خراسان جنوبی هم در ارتباط تلفنی با برنامه گفت: ما در استان نعمت خدادادی داریم، اما معافیت مالیاتی، گمرکی و حقوق دولتی و زیرساخت نداریم.
پروین افزود: در برنامه هفتم توسعه رشد ۱۳ درصدی معدن را تکلیف می‌کند در حالی که ۸۰ درصد از اراضی استان بلوکه هستند.
وی گفت: ما درگیر بحران ساختگی داخلی هستیم و درگیر روزمرگی در پیگیری‌ها و مطالبات شده‌ایم و تا مصوبه‌ای اخذ می‌شود با تغییر مسئولان مربوطه دوباره باید پیگیر‌ها از سر گرفته شود که حل این مشکل نیازمند تفویض اختیارات به استاندار است.
رئیس کمیسیون معادن اتاق بازرگانی خراسان جنوبی افزود: باید تصمیمات جسورانه در استان گرفته شود و تبادلات مرزی دوسویه در حوزه مرزی، آزادسازی مناطق بلوکه در حوزه معدنی و تشکیل اولین منطقه آزاد معدنی در استان از جمله پیشنهادات است.
پروین افزود: استان خراسان جنوبی با پشتکار، هماهنگی بین بخش‌های دولتی و خصوصی و اقدامات جسورانه مدیریتی می‌تواند ظرفیت‌های معدنی، انسانی و گردشگری خود را تبدیل به رشد اقتصادی و اشتغال پایدار کند.
 
شکاف عمیق ظرفیت‌ها با سرمایه گذاری واقعی در خراسان جنوبی شکاف عمیق ظرفیت‌ها با سرمایه گذاری واقعی در خراسان جنوبی شکاف عمیق ظرفیت‌ها با سرمایه گذاری واقعی در خراسان جنوبی شکاف عمیق ظرفیت‌ها با سرمایه گذاری واقعی در خراسان جنوبی شکاف عمیق ظرفیت‌ها با سرمایه گذاری واقعی در خراسان جنوبی شکاف عمیق ظرفیت‌ها با سرمایه گذاری واقعی در خراسان جنوبی
منبع: خبرگزاری صدا و سیما
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اهدای تجهیزات پزشکی به هلال احمر سروستان
تقویم روز و اوقات شرعی شانزدهم دی به افق آبادان و خرمشهر
برگزاری جشنواره مالک اشتر در شهرستان جاسک
افزایش آلودگی هوا شهرهای صنعتی؛ وضعیت قرمز در ارومیه و مشهد
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق شاهرود
توسعه بدون ملاحظه محیط زیست، توسعه نیست
قیمت جدید روغن نباتی اعلام شد
وزیر خارجه ونزوئلا: در شورای امنیت به پیروزی رسیدیم
زلزله ۶.۲ ریشتری ژاپن را لرزاند
فوتبال جام ملت‌های آفریقا؛ صعود نیجریه و مصر به مرحله یک چهارم نهایی
تأکید وزیران امور خارجه ایران و کوبا بر ضرورت تقویت همکاری‌های دوجانبه
تیراندازی در نزدیکی کاخ ریاست جمهوری ونزوئلا
ساخت اردوگاه پنج هزار متری والیبال ایران
هشدار نارنجی آلودگی هوا برای شهر‌های صنعتی
لغو مسابقات فوتبال در تهران در روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه
صدور دستور موقت برای بازیکن تیم فوتسال گیتی پسند
«کاپیتان»، به زودی در شبکه سه سیما
حبس ملی پوشان گیتی‌پسند در اصفهان
شریفی به فجر سپاسی پیوست
راه‌اندازی شبکه‌های «شورا» و «آرا» ویژه انتخابات شورا‌ها
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست
غیر حضوری شدن مدارس تهران
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۱ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۷ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۱ نظر)