• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۲۶۶۹۸
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۲
خوزستان » اجتماعی

رونمایی از شماره ۱۵۲ نشریه رایحه

شماره ۱۵۲ نشریه «رایحه»، ویژه بزرگداشت زنده یاد حجت‌الاسلام و المسلمین سید محسن شفیعی رونمایی شد.

رونمایی از شماره ۱۵۲ نشریه رایحه

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، شماره ۱۵۲ رایحه ویژه‌نامه بزرگداشت حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحسن شفیعی، امروز شنبه ۲۴ آبان، در حاشیه پنجاه و سومین گردهمایی سراسری معاونان پژوهش و فناوری واحد‌های سازمانی جهاد دانشگاهی سراسر کشور با حضور علی منتظری، رئیس جهاد دانشگاهی در مؤسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی استان خوزستان رونمایی شد.

رایحه نشریه تخصصی خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) در سازمان جهاد دانشگاهی است که در شماره ۱۵۲ خود به حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحسن شفیعی، رئیس فقید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان می‌پردازد.

این شماره در پنج بخش «فرزند صالح، پدر متعهد»، «سیره تربیتی سید محسن»، «دانشگاه سنگر علم و اخلاق»، «مسجد و فرهنگ شهادت» و مشتمل بر گفت‌و‌گو‌هایی با خانواده حجت الاسلام والمسلمین شفیعی، مدیران، رؤسا و اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها، شاگردان، فرزندان شهدا و ... درباره سیره این معلم اخلاق در زمینه‌های فردی، خانوادگی، اجتماعی، سیاسی، علمی، فرهنگی و ... است.

حجت الاسلام و المسلمین سید محسن شفیعی، مسئول دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان در خانواده‌ای روحانی در تاریخ ۳۰ آبان ماه سال ۱۳۴۳ شمسی در شهر نجف متولد شد. پدر ایشان آیت‌الله سید علی شفیعی در آن سال‌ها در حوزه علمیه نجف مشغول به تحصیل علوم حوزوی بود.

وی در شهریورماه سال ۱۳۷۶ مسئول نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی اهواز شد و مدت ۱۳ سال در این مسئولیت بود. در سال ۱۳۸۹ به ریاست دفتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان خوزستان منصوب شد.

حجت الاسلام و المسلمین شفیعی در سال ۱۳۶۱ شروع به تحصیل علوم حوزوی در دارالعلم کرد. در سال ۱۳۶۵ جهت ادامه تحصیل به قم رفت در حوزه علمیه قم از محضر اساتیدی همچون آیات عظام ستوده و وجدانی فخر و در اهواز اساتیدی همچون پدر بزرگوارشان و آیت‌الله سید طیب موسوی و حجت الاسلام سید محمود موسوی درس آموخت.

حجت الاسلام و المسلمین سید محسن شفیعی، پنجشنبه اول دیماه ۱۳۶۲ همراه با والد مکرم خود حضرت آیت‌الله شفیعی، به محضر امام خمینی (ره) مشرف و توسط معظم له ملبس شد.

وی سال ۱۳۷۱ مسئولیت دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی اهواز را پذیرفت و به مدت یک سال در این دفتر فعالیت داشت.

حجت الاسلام شفیعی در تاریخ ششم اسفندماه سال ۱۳۷۲ و همزمان با میلاد فرخنده امام حسن مجتبی (ع) به عنوان امام جماعت مسجد صاحب الزمان (عج) معرفی شدند.

در تاریخ ۱۶ دی ماه ۱۳۸۱ و همزمان با سالروز شهادت حسین علم الهدی و برای اولین بار در دانشگاه‌های دولتی سطح کشور ۵ شهید گمنام با تلاش و پیگیری حجت الاسلام و المسلمین سید محسن شفیعی تشییع و خاکسپاری شدند.

وی در ۲۸ اسفند ۱۴۰۰ درگذشت. در آخرین روز از سال ۱۴۰۰ و چند ساعت مانده به تحویل سال طی مراسم باشکوهی مراسم تشییع و خاکسپاری حجت الاسلام و المسلمین شفیعی از مسیر فلکه شهدا به سمت آستان مقدس علی بن مهزیار اهوازی برگزار شد.

مقام معظم رهبری با صدور پیامی درگذشت این عالم پرتلاش، خدوم و بصیر را این چنین تسلیت گفتند: با تاسف و تأثر خبر درگذشت فرزند عزیز و فاضل حضرتعالی جناب حجة الاسلام آقای سید محسن شفیعی را شنیدم. ایشان نقش ارزشمندی در همه عرصه‌های علمی و اجتماعی و دانشگاهی خوزستان ایفا می‌کردند و از امید‌های آینده بودند. فقدان این عالم پرتلاش و خدوم و بصیر خسارتی است که جبران آن را از خداوند متعال مسالت می‌کنم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
روستای سیرزار فریدونشهر تا آذرماه برق دار می‌شود
مستند «خیابانی در مسیر آزادی» و پخش زنده «قرارگاه» از قاب سیما
افزایش ۶۵ درصدی جمعیت حیات وحش «کِلِیلاق» فریمان
برد تیم فوتسال پردیس قزوین مقابل عرشیای شهر قدس
ثبت نام سی‌اُمین جشنواره قرآن دانشگاه‌های علوم پزشکی تا دی ماه
نشست هماهنگی برنامه‌های هفته بسیج در شهرستان یزد
نوسازی ناوگان عملیاتی شهرداری قم با خرید ۳۰ دستگاه خودروی جدید
افزایش تولید به تنهایی پاسخگوی نیاز‌های آینده نیست
خانوم ماه؛ روایتی از نقش زنان پشت جبهه در دوران دفاع مقدس
اتلاف انرژی نصف می‌شود؛ نسل جدید عایق‌های نانویی
جشن آغاز سال تحصیلی دانشگاه پیام نور سنندج
برگزاری دور دوم مسابقات هوپس پسر در استان
افتتاح مرکز خدمات درمانی در شهرک صنعتی سلماس
کمبود آب، راه دسترسی و ضعف آنتن‌دهی تلفن همراه؛ پیگیری شد
گذر کاروان دوچرخه سواری حرم تا حرم از میامی
تکمیل پل تنگ سه مسجدسلیمان
۵۸ درصد جمعیت هدف فامنین زیر پوشش بیمه روستاییان و عشایر
آمادگی مردم بنستان بهاباد برای میزبانی از شهید گمنام
بسیج نماد مقاومت ملت ایران در برابر دشمنان است
معدوم سازی یک هزار و ۷۰۰ بطری مشروبات الکلی در اندیمشک
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
شیراز لرزید
هوای اصفهان سالم شد
احتمال کاهش فشار یا قطع آب در مناطقی از شهر اصفهان
توصیه‌های هواشناسی کشاورزی استان همدان
استخدام در صداوسیما - استان مرکزی
تکذیب استعفای اعضای دولت
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر
ختم ۴۲ درصد پرونده‌ها در شورا‌های حل اختلاف به سازش
رکورد ۱۹۰ روزه در ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکونی
بدون تعارف با رئیس سازمان هواشناسی کشور
مدیرعامل جدید ایران‌ایر منصوب شد
آغاز اصلاح یک موسسه اعتباری ناتراز
۸۵ درصد بازار واردات نهاده‌ها در اختیار چند واردکننده اصلی است
اطلاعیه دانشگاه تهران درباره حواشی رویدادی در دانشکدگان هنر‌های زیبا
سامانه ای برای بارگذاری اسناد قولنامه ای راه اندازی می شود
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
برای جوانان هر کاری انجام می‌دهیم تا با امید زندگی کنند  (۱ نظر)
کشاورزی محوری، خط‌مشی اصلی دولت  (۱ نظر)
افزایش فشار نظامی آمریکا بر ونزوئلا با هدفی مبهم  (۱ نظر)
تشدید فعالیت سامانه بارشی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
آغاز ثبت نام در طرح اسقاط موتورسیکلت‌های فرسوده از امروز  (۱ نظر)
رئیس‌جمهور ونزوئلا فرمان بسیج ملی صادر کرد  (۱ نظر)
حفاری‌های جدید در زیر و اطراف مسجدالاقصی  (۱ نظر)