• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۲۹۹۹۰
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۷
اردبیل » اقتصادی

اردبیل با ۳۰۴ فرصت جدید، آماده جهش بزرگ در گردشگری و سرمایه‌گذاری

در سیاست‌گذاری‌های کلانِ استان اردبیل ، گردشگری به‌عنوان یکی از پایه‌های توسعه پایدار تعریف شده و برگزاری همایشِ بین المللیِ سرمایه گذاری در استان با فراهم کردنِ ۳۰۴ فرصتِ سرمایه گذاری، می‌تواند اردبیل را در حوزه‌های مختلفِ اقتصادی، کشاورزی، گردشگری و فرهنگی در بین استان ها، رشد و ارتقا دهد.

به گزارش  خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل استان اردبیل سالیانه با حدود ۶ میلیون گردشگر و بیش از ۱۵ هزار تختِ اقامتی، از قطب‌های مهمِ گردشگریِ کشور است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل گفت: با توجه به برگزاری همایش بین‌المللی توسعه سرمایه‌گذاری استان، این اداره‌کل با همکاری سایر دستگاه‌ها و در قالب کمیته تخصصی گردشگری، تاکنون ۱۱۰ فرصت مشخص سرمایه‌گذاری و حدود ۲۴ فرصت بی‌نام برای جذب سرمایه‌گذاری حوزه گردشگری احصا کرده است تا در این همایش ارائه شود.

وی گفت: این فرصت‌ها شامل انواع تأسیسات گردشگری مانند هتل، مجتمع‌های تفریحی و اقامتی، مراکز آب‌درمانی، هتل‌آپارتمان و بوم‌گردی است. در این زمینه استعلامات لازم از دستگاه‌های مرتبط از جمله شرکت‌های گاز، برق و مخابرات انجام شده و این پروژه‌ها آماده واگذاری به سرمایه‌گذاران هستند.

جباری خاطرنشان کرد: در کنار معرفی فرصت‌ها، تجربه‌های موفق سرمایه‌گذاری در استان نیز در نمایشگاه جانبی همایش ارائه خواهد شد تا سرمایه‌گذاران با اطمینان خاطر نسبت به حضور در استان تصمیم‌گیری کنند. همچنین «میز مشاوره سرمایه‌گذاری» برای پاسخگویی به پرسش‌های حقوقی، مالیاتی و فنی سرمایه‌گذاران و نشست تخصصی گردشگری در حاشیه این همایش برگزار می‌شود تا فرصت‌های بی‌نام سرمایه‌گذاری و مشوق‌های قانونی معرفی شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل از اختصاص چهار هزار میلیارد تومان تسهیلات برای حمایت از سرمایه‌گذاری حوزه گردشگری اردبیل از محل صندوق توسعه ملی و سفر رئیس‌جمهور به استان، خبر داد و یادآور شد: در این رویداد، نمایندگان وزارت میراث‌فرهنگی از جمله مدیرکل دفتر تسهیلات و امور اقتصادی حضور خواهند داشت تا در تسهیل جذب سرمایه‌گذار ایفای نقش کنند.

اردبیل با ۳۰۴ فرصت جدید، آماده جهش بزرگ در گردشگری و سرمایه‌گذاری

مدیرکل میراث‌فرهنگی استان اردبیل با اشاره به مذاکرات انجام‌شده با هلدینگ‌های بزرگ گردشگری افزود: تاکنون هشت هلدینگ گردشگری کشور برای اجرای پروژه‌هایی با ارزش حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان در استان اعلام آمادگی کرده‌اند. این پروژه‌ها شامل احداث هتل‌های پنج‌ستاره، دهکده‌های سلامت، مجتمع‌های گردشگری و اجرای تور‌های ورودی به استان است.

وی اضافه کرد: بخش قابل‌توجهی از این پروژه‌ها هم‌زمان با برگزاری همایش بین‌المللی توسعه سرمایه‌گذاری استان، کلنگ‌زنی یا تفاهم‌نامه‌های همکاری آنها امضا خواهد شد.

جباری با اشاره به استقبال روزافزون سرمایه‌گذاران از حوزه گردشگری استان گفت: تاکنون ۳۵ تا ۴۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در این حوزه انجام شده و برخی از طرح‌ها بین ۲۰ تا ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند. این حجم از سرمایه‌گذاری نشان‌دهنده جذابیت و بازدهی بالای صنعت گردشگری در مقایسه با سایر بخش‌های اقتصادی است.

وی افزود: تلاش داریم در همایش بین‌المللی سرمایه‌گذاری استان اردبیل، سرمایه‌گذاران موفق در حوزه گردشگری نیز حضور داشته باشند تا ضمن معرفی طرح‌های خود، تجربه‌ها و عوامل موفقیت خود را با سایر فعالان اقتصادی به اشتراک بگذارند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بی توجهی به اصولی ایمنی جان شهروندان را به خطر می اندازد
بازگشت مس سونگون به صدر جدول لیگ دسته یک کشور
برگزاری مراسم استقبال از پیکر مطهر شهید گمنام در دانشگاه تبریز
۲۸۰ میلیارد ریال برای توسعه ارتباطات روستایی منطقه آزاد ماکو هزینه شده است
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
ثبت‌نام بیش از ۴۰ هزار دانش‌آموز آذربایجان‌غربی در طرح ملی ایران دیجیتال
اتصال ۷ روستای آذربایجان غربی به اینترنت پرسرعت
همکاری ایمیدرو با شرکت روسی برای هوشمندسازی معادن
دبیرشورای فرهنگی وزارت ارتباطات:از شرکت های دانش بنیان و استارت آپ ها برای تولید محتوای دینی و مذهبی حمایت می کنیم
افتتاح نخستین مرکز تخصصی حفاظت و تیمار فوک خزری در گیلان
دیدار معاون رئیس جمهور با خانواده شهیدان صفاییان و محمدی
سفر معاون حقوقی وزارت ارتباطات به ارومیه
تصویب ۲۴۰۰ میلیارد ریال جهت اجرای طرح‌های آموزشی در خوی
پروازهای دبی، اربیل وکیش از فرودگاه ارومیه در دست بررسی است
سوگواره یاس نبوی در ۱۰ بقاع متبرکه آذربایجان غربی برگزار می شود
برنامه پرواز‌های فرودگاه بین المللی ارومیه ۲۹ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۴ به افق ارومیه
دستگیری سارقان تابلو فرش‌های ۲۰میلیاردی در تبریز
تعطیلی مرز تمرچین پیرانشهر ؛ امروز و فردا
استقبال از پیکر پنج شهید گمنام در گلستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فوت فرزاد خوش برش در بیمارستان 
دریای خزر، نیازمند همکاری مشترک استانهای ساحلی پنج کشور
پیروزی تیم فوتبال ابومسلم مشهد مقابل دریای آرین بابل
طلای هادی ساروی در کشتی فرنگی بازی‌های کشورهای اسلامی
اجرای برج‌ نگاره «قهرمان» بر پیکره برج آزادی
سیاست‌های تشویقی برای فرزند آوری باید افزایش یابد
انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶؛ قرعه کشی پلی آف بین قاره‌ای، فردا در زوریخ
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۸ آبان ۱۴۰۴
صعود ساروی و هدایتی به پیکار پایانی
حکیم ۷۰ ساله ایجرود؛ بیست و سه کتاب با نور مکتب‌خانه
پرداخت تسهیلات به دهیاری‌ها برای ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی
تقویم و اوقات شرعی چهاشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
پیشرفت چشمگیر سیل‌بند خدابنده
سردار شکارچی: قدرت موشکی ایران دشمن را شگفت‌زده کرد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۸ آبان ۱۴۰۴
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود  (۲ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)