• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۳۱۱۰۴
تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۵
یزد » اجتماعی

یزد الگوی ملی توسعه اندیشه‌محور می‌شود

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد: ریشه بسیاری از ناترازی‌های امروز، غفلت از برنامه‌ریزی بلندمدت و خرد جمعی است.

یزد الگوی ملی توسعه اندیشه‌محور می‌شود
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، در نشست مشترک استاندار یزد و رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان با اعضای اندیشکده صفا (صنعت، فناوری و اقتصاد) که صبح امروز با حضور جمعی از دانش‌آموزان و دانشجویان در سالن اندیشه برگزار شد، موضوعاتی همچون جانشین‌پروری، جایگاه تفکر در مدیریت و مسیر‌های تقویت نظام تصمیم‌سازی مورد بحث قرار گرفت.

مجید دهقانی زاده با تأکید بر اینکه ریشه بسیاری از ناترازی‌های کشور در غفلت از تفکر عمیق و برنامه‌ریزی بلندمدت نهفته است، گفت: یزد با رویکرد اندیشه‌محور مدیران و فعالان اقتصادی خود، توان تبدیل‌شدن به الگوی ملی در توسعه مبتنی بر فکر و آینده‌نگری را دارد.

دهقانی‌زاده، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد، در این نشست با قدردانی از تلاش‌های اندیشکده صفا گفت: فکر و اندیشه در کشور ما بسیار مظلوم و به حاشیه رانده شده است.

وی با ابراز تأسف از اینکه پرداختن بیش‌ازحد به امور روزمره، فرصت تحلیل ریشه‌ای مسائل را از مدیران گرفته و همین امر ناترازی‌هایی ایجاد کرده که اصلاح آن انرژی، هزینه و زمان زیادی می‌طلبد، افزود: «اگر تصمیم‌گیری‌ها در کشور بر مدار تفکر، خرد جمعی و توسعه علمی شکل می‌گرفت، امروز با وجود قرار گرفتن در جمع ده کشور نخست جهان از نظر ذخایر طبیعی، چنین فاصله‌ای با جایگاه واقعی‌مان در شاخص‌های اقتصادی و اجتماعی نداشتیم.»

دهقانی‌زاده این شکاف را «پیامی روشن» از غفلت از قدرت اندیشه دانست و گفت: نگاه اندیشه‌محور استاندار و همراهی بزرگان استان، یزد را در مسیر متفاوتی قرار داده و باعث شده استان در مقایسه با متوسط کشور، گام‌های جدی‌تری در حرکت بر پایه فکر و برنامه بردارد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان با تأکید بر اینکه استمرار این روند اهمیت بیشتری از آغاز آن دارد بیان کرد: تشکیل اتاق فکر استان در دولت چهاردهم اقدامی ارزشمند است، اما کافی نیست. باید در چارچوبی هدفمند، تعداد اندیشکده‌ها را افزایش دهیم تا نقش‌آفرینی واقعی آنها در توسعه محقق شود.

وی با اشاره به تأکیدات مطرح‌شده در شورای آموزش‌وپرورش استان خاطرنشان کرد: تحول فکری از مدرسه آغاز می‌شود. اگر آینده‌ای متفاوت برای استان می‌خواهیم، باید مدارس را به سمت پرورش تفکر، خلاقیت و اندیشه‌ورزی سوق دهیم.

دهقانی‌زاده با بیان اینکه رسالت ذاتی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی، حرکت بر مدار فکر و اندیشه است، اضافه کرد: اگرچه اقتضائات کشور بخش‌هایی از ما را وارد امور اجرایی کرده، اما تمام تلاش ما حفظ هویت اندیشه‌محور سازمان بوده است.

وی ابراز امیدواری کرد که با همراهی نخبگان و گروه‌های مختلف، مرکز فکر و توسعه استان بیش‌ازپیش تقویت شود و مسیر اندیشه‌ورزانه استان ادامه پیدا کند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان همچنین به برنامه «یزدِ پایدار» اشاره کرد و گفت: این برنامه بر اساس سند آمایش سرزمین و با بهره‌گیری از مبانی فکری و پشتوانه برنامه هفتم پیشرفت طراحی شده است.

او با بیان اینکه مشارکت نخبگان در این برنامه فرصتی ارزشمند برای استان است، افزود: با این حال، به آن بسنده نخواهیم کرد و از همه ظرفیت‌های فکری یزد برای تکمیل و ارتقای مسیر توسعه بهره خواهیم گرفت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نخبه زنجانی؛ از سکوی قهرمانی ورزشی تا صدرنشینی در کنکور دکتری
ضرورت اصلاح لایه‌های عمیق‌تر فرهنگی و تقویت بنیاد‌های ارزشی
مسیرهای که هموار می شوند؛اجرای ۳۰ طرح راه‌سازی روستایی در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
اشتغال ۱۰۰ نفری در دل گلخانه های طارم
ورزشی‌های سی ام آبان ماه در استان سمنان
پایان رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی کیش با قهرمانی تیم اهرزاد
امروز، اتمام مهلت ثبت استعفای داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی روستا
دیپلماسی فعالانه با گام های تاثیرگذار منطقه ای در گردشگری
بر پایی یازدهمین جشنواره چتر نویسی در خرم آباد
افزایش غلظت آلاینده‌ها برای گروه‌های حساس
بسیجی یک خُلق و شیوه زیستن
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی
مجازی شدن برخی مدارس و دانشگاه‌های خوزستان در اول و دوم آذر ماه
پایداری هوا تا اواسط هفته در لرستان
بازفت منطقه ملی چوقا بافی در کشور
تاکید معاون اول رئیس‌جمهور بر ضرورت بسیج همه امکانات کشور برای مهار آتش‌سوزی جنگل‌‌های هیرکانی
مراسم سالروز شهادت حضرت زهرا (س) ویژه بانوان در قم
پذیرایی سقاخانه شهر فیروزآباد سلسله از عزاداران فاطمی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
تشکیل کار گروه اضطرار آلودگی هوا
غیر حضوری شدن مدارس برخی شهرهای آذربایجان شرقی
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
آلودگی هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
تعطیلی مدارس مشهد و مدارس شهری تربت حیدریه، نیشابور و تربت جام، فردا شنبه اول آذر
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
تعطیلی ۵روزه مهد‌های کودک و پیش دبستانی استان تهران
زعفران، میراثی کهن برای آیندگان
تصویب ۶۲ مصوبه در میز خدمت معدن وزارت صمت
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه
دستور کار ایثارگران در زنجان؛ از ارتقای جایگاه فرزندان شهدا تا ساماندهی گلزار‌ها
سیاست کاهش توقف تولید در فولاد و صنایع معدنی در صدر دستور کار
عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
وداع مردم فارس با شهدای گمنام  (۱ نظر)