• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۰۴۹۰۶
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۰
مرکزی » اجتماعی
دهه مبارک فجر سال ۱۴۰۴؛

اجرای ۲۵۰۰ عنوان ویژه‌برنامه دهه فجر در سراسر استان مرکزی

سپاه حضرت روح‌الله: ۶۵ عنوان برنامه با بیش از دو هزار و پانصد اجرای استانی در سطح شهرها، بخش‌ها و روستا‌های استان مرکزی برنامه‌ریزی شده است.

اجرای ۲۵۰۰ عنوان ویژه‌برنامه دهه فجر در سراسر استان مرکزی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکزی؛ جانشین سپاه حضرت روح‌الله استان مرکزی برنامه‌های ایام‌الله دهه مبارک فجر سال ۱۴۰۴ را تشریح کرد و گفت: بر اساس تأکید مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)، برگزاری دهه فجر باید همانند جشن نیمه شعبان با شور و نشاط مردمی، امیدآفرینی و حضور گسترده اقشار مختلف جامعه همراه باشد. 

سرهنگ پاسدار علی رسولی با اشاره به انتخاب شعار محوری امسال با عنوان ایران مقتدر، ملت پیروز افزود: کمیته بسیج دهه مبارک فجر سپاه حضرت روح‌الله، در مجموع ۶۵ عنوان برنامه با بیش از دو هزار و پانصد اجرای استانی را در سطح شهرها، بخش‌ها و روستا‌های استان مرکزی به اجرا خواهد گذاشت، این برنامه‌ها با محوریت تقویت هویت انقلابی، نشاط اجتماعی و تبیین دستاورد‌های نظام جمهوری اسلامی برگزار می‌شود. 

سرهنگ رسولی با اشاره به اهمیت فضاسازی محیطی گسترده متناسب با ایام‌الله دهه فجر و اعیاد شعبانیه ابراز داشت: هدف از این اقدام، ایجاد شور اجتماعی و پیوند معنوی بین مردم و ارزش‌های انقلاب است. در این ایام، میادین، خیابان‌ها، مراکز شهری و روستایی استان با پرچم‌های ایران، پوستر‌های انقلابی و نماد‌های ملی آذین خواهد شد. 

او از برگزاری بیش از ۸۵۰ نشست روشنگری و ده‌ها جشن انقلاب اسلامی در میادین و محله‌های شهری و روستایی خبر داد و گفت: این نشست‌ها با حضور اندیشمندان، خانواده‌های معظم شهدا و راویان انقلاب برگزار می‌شود تا روحیه خودباوری و امید در جامعه تقویت گردد. 

جانشین سپاه روح‌الله با اشاره به برگزاری نورافشانی سراسری در شب‌های مبارک نیمه شعبان و ۲۲ بهمن افزود: این اقدام با حضور مردم در میادین اصلی شهر‌ها صورت گرفته و جلوه‌ای تازه از شادمانی ملی و انسجام انقلابی را به نمایش خواهد گذاشت. 

سرهنگ رسولی گفت: در یکی دیگر از برنامه‌های شاخص، زنگ مقاومت در تمامی مدارس استان مرکزی همزمان با آغاز دهه فجر نواخته می‌شود تا دانش‌آموزان نسل جدید نیز پیام ایستادگی، عزت و استقلال را از انقلاب اسلامی بیاموزند. 

سرهنگ رسولی از تدارک ایستگاه‌های صلواتی و مراکز خدمت‌رسانی مردمی در نقاط مختلف خبر داد و گفت: در این ایام، بسیجیان با هدف تقویت همبستگی اجتماعی و خدمت به مردم، به صورت داوطلبانه در این ایستگاه‌ها فعال خواهند بود. همچنین یادواره‌های شهدا در قالب محلی، خانوادگی و محله‌ای برگزار می‌شود تا یاد و نام شهیدان انقلاب و امنیت در دل مردم زنده بماند. 

او افزود: در حوزه ورزش و نشاط اجتماعی نیز، مسابقات متنوعی همچون کشتی، شنا، فوتسال، تیراندازی، کاراته، دارت و جودو با همکاری بسیج ورزشکاران در سطح شهر‌ها برگزار خواهد شد، این فعالیت‌ها با هدف معرفی ظرفیت‌های جوانان و گسترش روحیه پهلوانی در میان آنان طراحی شده است. 

رسولی گفت: در حوزه فرهنگی و قرآنی نیز، محافل انس با قرآن کریم و اجرای ۳۰۰ گروه سرود پاتوقی در طول ایام دهه فجر برگزار می‌شود، این گروه‌های مردمی در محلات، مدارس و مسیر راهپیمایی ۲۲ بهمن با اجرای سرود‌های انقلابی، فضای حماسی و شورآفرینی را در سراسر استان رقم خواهند زد. 

او به نقش فضای مجازی در تبیین دستاورد‌های انقلاب اشاره کرد و از تولید محتوای گسترده با موضوع دهه فجر و انتشار آن در بستر‌های رسانه‌ای خبر داد و افزود: هدف از این تولیدات، تبیین گفتمان مقاومت و بازخوانی ارزش‌های انقلاب به زبان امروز جوانان است. 

جانشین سپاه حضرت روح‌الله افزود: بسیج سازندگی در ایام‌الله دهه فجر بخشی از طرح‌های محرومیت‌زدایی خود را با ارزش مالی بیش از ۲۰ میلیارد و ۹۸۰ میلیون تومان افتتاح خواهد کرد. این طرح‌ها شامل ساخت و افتتاح واحد‌های مسکونی، اجرای پروژه‌های آبرسانی روستایی، احداث کارخانه‌های عطرسازی و مفتول‌سازی، ساخت بند‌های خاکی، کانال‌های انتقال آب، گلخانه، کارگاه‌های اقتصاد مقاومتی و پروژه‌های آبخیزداری است. 

او گفت: به‌موازات این طرح‌ها، ده‌ها میز خدمت با حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی در سراسر استان برپا خواهد شد تا مردم بتوانند در جریان مستقیم خدمات دولت و دستگاه‌های انقلابی قرار گیرند. 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
غبار روبی مساجد در شهرستان سلسله
جو پایدار تا اوایل هفته آینده در لرستان
دعای هر روز و روز اول ماه مبارک رمضان
اوقات شرعی اهواز، ۳۰ بهمن ماه ۱۴۰۴
سرمایه گذاری روسیه در میادین نفتی ایران
اختتامیه جشنواره ایران دخت در خرم آباد
بهره برداری از ۹ طرح گروه اقتصاد مردمی بسیج در لرستان
گامی نو در شناخت ساختار‌های کم عمق پوسته زمین با بهره‌گیری از امواج لرزه‌ای
برتری الاهلی قطر مقابل سپاهان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۳۰ بهمن ۱۴۰۴
حلول ماه مبارک رمضان، ماه بندگی و مغفرت
ضرورت پیگیری تخصیص اعتبارات طرح‌های عمرانی در مراغه
کمک هزینه ۲ میلیاردی بهزیستی زنجان برای مناسب‌سازی معلولین
افزایش شمار واحد‌های «نان کامل‌پز» در استان زنجان
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تولید ۸۵۰ هزار نهال زیتون در گلخانه‌های تخصصی طارم
فردا آخرین مهلت نام‌نویسی انتخابات شورا‌های اسلامی روستا درقم
تزریق ۵۲ هزار میلیارد تومان منابع برای جهش توسعه لرستان
ما جنگ نمی‌خواهیم اما تحقیر را هم نمی‌پذیریم
هوای سمنان گرم می شود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
«جادوگر فوتبال» به پنج سال حبس محکوم شد
قدرت هوایی ایران در گرو هم‌افزایی جنگنده و پهپاد است
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد
۱۸۶ معلم به مدارس خارج از کشور اعزام شدند
تداوم اجاره همسر در اروپا
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
قیمت خرید تضمینی گندم در بودجه ۱۴۰۵
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه و تردد روان در جاده‌های شمالی
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
رزمایش مرکب دریایی ایران و روسیه فردا برگزار می‌شود
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۹ بهمن ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۲۹ بهمن ماه ۱۴۰۴
پیش‌بینی جوی آرام همراه با افزایش نسبی دما در بیشتر مناطق کشور
مرحله نخست رزمایش نیروی دریایی سپاه در جزایر ایرانی  (۱۴ نظر)
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
قطار قم ـ تبریز بهار ۱۴۰۵ راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی پاسگاه سوسن ایذه   (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
مراسم تحلیف سردفتران اسناد رسمی گیلان در رشت  (۱ نظر)
نیجریه استقرار نظامیان آمریکا درخاک خود را تأیید کرد  (۱ نظر)
اطلاعیه استخدام نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)