• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۰۵۳۴۵
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۷
سیاسی » مجلس
حاجی بابایی:

اقدامات دولت و مجلس باید رضایت ملت را به دنبال داشته باشد

نایب رئیس مجلس، با بیان اینکه اقدامات دولت و مجلس باید راضی کننده ملت بزرگ ایران باشد، گفت: مردم در ۲۲ بهمن ماه کمر فتنه را خواهند شکست.

اقدامات دولت و مجلس باید رضایت ملت را به دنبال داشته باشد
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، حمیدرضا حاجی بابایی در سخنانی  در نشست علنی با اشاره به آیه «وَأَطِیعُوا اللَّهَ وَرَسُولَهُ وَلَا تَنَازَعُوا فَتَفْشَلُوا وَتَذْهَبَ رِیحُکُمْ ۖ وَاصْبِرُوا ۚ إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرِینَ» میلاد با سرسعادت منجی عالم بشریت، امام عصر (عج) را تبریک گفت و خاطر نشان کرد: ملت بزرگ ایران در ۲۲ بهمن ماه ۱۳۵۷ ذی قیمت‌ترین و عمیق‌ترین و زیباترین بیعت خود را با امام عصر (عج) که همه عزت ملت به اوست، بستند و قطعا بلندترین قله‌ای که می‌تواند نماد امامت و ولایت پذیری ملت بزرگ ایران باشد ۲۲ بهمن ماه ۱۴۰۴ است.
 
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ملت بزرگ ایران در این سه ماه، سه بار و در سه بیست و دوم با امام عصر خود پیمان خواهند بست، ۲۲ دی ماه که کمر فتنه را شکستند و بلندترین قله امامت و ولایت‌پذیری را ثابت کردند، ۲۲ بهمن ماه به فضل الهی کمر فتنه گر خواهد شکست و زیباترین بیعت ملت بزرگ ایران با امام عصر (عج) خواهد بود و در ۲۲ اسفند ماه روز قدس نیزبار دیگر پیمان خودشان را با امامت و ولایت محکم خواهند کرد و فاتحه توطئه‌گر و فتنه‌گر و آمریکا و همه هم‌پیمانان آنها را خواهند خواند. آنچه در این روز‌ها و در پی موضع گیری‌های قاطع و محکم ولی امر مسلمین، حضرت آیت الله العظم امام خامنه‌ای مهم است ان‌شاء الله مواضع محکمی از سوی تمام خواص در رابطه با وقایع اخیر و حضور آمریکا و محکوم کردن استکبار جهانی شکل گیرد.
 
حاجی بابایی همچنین به جمله «تَزُولُ الْجِبَالُ وَ لَا تَزُلْ، عَضَّ عَلَی نَاجِذِکَ، أَعِرِ اللَّهَ جُمْجُمَتَکَ» امام علی (ع) در نهج‌البلاغه خطاب به محمد حنفیه اشاره کرد و افزود: تو مقداری فرق می‌کنی باید حواست باشد، تو به عنوان فرزند و یار علی اگر کوه‌ها تکان خوردند تکان نخوری، شما باید سرت را برای این راه بدهی، تمام وجودت را فدای اسلام بکنی، همه ما امروز مسئولیم و این روزها، روز‌های تاریخی است. اقتدار جمهوری اسلامی ایران در دنیا تثبیت شده و دشمن به سه دلیل و مولفه‌ای که در پژوهش‌های خودشان نشان می‌دهد تاب و تحمل جمهوری اسلامی را ندارند، آنها بیان کردند که سه مولفه وجود دارد که جمهوری اسلامی را در آینده مستعد یک جهش و قدرت بین‌المللی می‌کند اول تمدن ایران با هزاران سال، دوم اینکه ایران متمدن مرسع است به ۱۴۰۰ سال اسلام ناب و سوم اینکه ملت هوشیار و بیداری که از نظر هوش و بهره هوشی و نگاه عمیق به مسائل بین المللی در اول‌های جهان هستند، این سه مولفه در کنار هم آمریکا و هم‌پیمانان او را نگران کرده است و اینکه ایران مستعد است با یک جرقه به یک قدرت بزرگ بین‌المللی تبدیل شود و در آستانه چند قطبی شدن جهان، ایران یکی از قطب‌های مهم بین‌المللی خواهد بود.
 
حاجی بابایی جنگ ۱۲ روزه، اغتشاشات اخیر و توطئه‌های در حال شکل‌گیری را در راستای محدود کردن جمهوری اسلامی عنوان کرد و افزود: آنها ایرانی را با این اقتدار و معیار‌ها برنمی‌تابند و از دستشان در رفت و گفتند ما به دنبال این هستیم که ایران را چندپاره و به چند کشور تقسیم کنیم، هدفشان این بود، اما ملت بزرگ ایران این را فهمید و متوجه شد و «نه» بزرگی به آمریکا گفت. همه ما مکلف و موظفیم تا میدان‌دار باشیم «ولا تهنوا و لاتحزنوا و انتم الأعلون ان کنتم مؤمنین»، در ۸ سال دفاع مقدس، در جنگ ۱۲ روزه و در این اغتشاشات ملت بزرگ ایران نشان دادند که پای غیرت، شرف، عظمت و جایگاه بزرگ ایران و انقلاب اسلامی هستند و باید همه ما هم‌پیمان در خدمت این مردم بزرگ باشیم.
 
وی در پایان با تأکید بر اینکه اقدامات دولت و مجلس باید راضی کننده ملت بزرگ ایران باشد، گفت: سرمایه اجتماعی ما امروز گره خورده به رضایت مردمی است که در تمام صحنه‌ها امتحان دادند و در امتحان پیروز شدند. یاد و خاطره تمام شهدای انقلاب اسلامی و امام شهیدان را گرامی می‌داریم و به پیشگاه مقام معظم رهبری و ملت بزرگ و باغیرت جمهوری اسلامی درود و سلام می‌فرستیم. 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای طرح افزایش تولید در واحدهای دامداری لرستان
بهره‌برداری از یک حلقه چاه جدید در فاز ۱۳ پارس جنوبی
آغاز همایش مدیریت آلودگی هوا در سازمان هواشناسی
۶۵ درصد حساب‌های بانکی شرکت‌های خوزستان خارج از خوزستان
تصویب عرصه و حریم تپه تاریخی قلایچی بوکان در راستای ثبت جهانی محور مانا 
تدام صدرنشینی بایرن مونیخ
پیش بینی هوای ۴۵۰ شهرستان در سازمان هواشناسی
دانشمند هسته‌ای اردبیل تجلیل شد
افتخارآفرینی دانش آموزان خراسان رضوی در جشنواره نوجوان خوارزمی
ثبت‌نام ۹۰۰ داوطلب شوراهای روستایی مازندران
ورود هفت میلیون مترمکعب روان‌آب به تالاب کانی‌برازان
تماشاخانه سیار کانون قصه‌ها را به روستا‌های اصفهان می‌برد
تامین نان مورد نیاز مردم خاتم به‌موقع و بدون مشکل
نگاهی اجمالی به بیانات رهبر انقلاب اسلامی درباره‌ تمدن اسلامی در یک کتاب
پیگیری دادگستری تهران برای تسریع رسیدگی دعاوی سرمایه گذاری
افتتاح ۳۲ پروژه ورزشی درون مدرسه‌ای در نوق
روش غلبه بر ترس‌ را در این کتاب بخوانید
پژوهشگاه ملی سرطان نماد مأموریت‌ محوری جهاددانشگاهی است
وضعیت مناسب کیفیت هوا در سمنان
رهاسازی قوی گنگ گرفتار در تله صیادان غیرمجاز در تالاب بوجاق کیاشهر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات سایپا
نورپردازی پرچم ایران در برج تفلیس صدای رژیم صهیونیستی را درآورد
سایپا: به دلیل تقاضای زیاد، سایت ثبت نام کند شده است
برگزاری مسابقات والیبال جام جوان در بیارجمند
آموزش بهداشتی حجاج مهریزی با محوریت پیشگیری از بیماری‌های واگیر
اختلال درسایت ثبت نام محصولات سایپا
هشدار چین به آمریکا درباره ایران
ورود سامانه بارشی به خراسان رضوی از فردا
پیام تبریک سران ۱۴ کشور دیگر به رئیس جمهور
دو زلزله پیاپی بیش از ۴ ریشتری در عسلویه
الکترونیکی شدن ثبت‌نام داوطلبان شورا‌های اسلامی روستا
کنفرانس امنیتی مونیخ به «سیرک مونیخ» تبدیل شده است
زلزله بیش از ۴ ریشتری در فین هرمزگان
پیش بینی بارش برف و باران با ورود سامانه بارشی جدید
مجموعه تلویزیونی طنزِ «اسباب زحمت» از شبکه یک
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه  (۵۴ نظر)
اختلال درسایت ثبت نام محصولات سایپا  (۶ نظر)
سایپا: به دلیل تقاضای زیاد، سایت ثبت نام کند شده است  (۴ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات سایپا  (۳ نظر)
روایتی از شبی که شهید زلفی آسمانی شد  (۳ نظر)
گروسی: ایران از حق غنی‌سازی اورانیوم برخوردار است  (۲ نظر)
اوج تقاضای مصرف برق کشور به ۴۶ هزار و ۳۶۹ مگاوات رسید  (۲ نظر)
نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در یزد  (۱ نظر)
ورود موج دوم سامانه بارشی به چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
افزایش ۲۱ درصدی ورودی سدها و کاهش ۵ درصدی ذخایر آبی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
کنفرانس امنیتی مونیخ به «سیرک مونیخ» تبدیل شده است  (۱ نظر)
تعویق آزمون‌های سراسری امکان پذیر نیست  (۱ نظر)
انهدام یک هسته تروریستی سلطنت‌طلب در خراسان رضوی  (۱ نظر)
کجا نوشته شده حقوق طی سال فقط یک بار افزایش پیدا کند؟  (۱ نظر)