• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۱۰۸۱۰
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۹
اجتماعی » محیط زیست
معاون سازمان حفاظت محیط زیست:

آموزش، مشارکت اجتماعی و فناوری؛ محور‌های تحول در محیط زیست

معاون آموزش و مشارکت‌های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست، آموزش، مشارکت مردمی و فناوری‌های نوین را محور‌های اصلی رویکرد تحولی محیط زیست در دولت چهاردهم اعلام کرد.

آموزش، مشارکت اجتماعی و فناوری؛ محورهای تحول در محیط زیست
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، هادی کیا دلیری به مناسبت دهه مبارک فجر گفت: تقویت آموزش‌های رسمی و غیررسمی محیط زیست، ارتقای فرهنگ عمومی حفاظت از محیط زیست و استفاده هدفمند از ظرفیت فناوری‌های نوین، از مهم‌ترین برنامه‌هایی است که طی یک‌سال گذشته در دستور کار قرار گرفته است.

وی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه آموزش رسمی، از آغاز تدوین «برنامه ملی درسی محیط زیست» خبر داد و افزود: نخستین رویداد علمی ـ آموزشی کتاب «انسان و محیط زیست» ویژه دبیران و دانش‌آموزان پایه یازدهم در سطح ملی برگزار شد و برگزیدگان استانی و کشوری مورد تقدیر قرار گرفتند.

معاون آموزش و مشارکت‌های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست، به‌روزرسانی و اجرای رسمی طرح ملی «محیط‌یار» از ابتدای مهرماه سال جاری را یکی دیگر از اقدامات مهم برشمرد و گفت: در مرحله نخست این طرح، بیش از ۱۱ هزار دانش‌آموز به‌عنوان محیط‌یار در مدارس سراسر کشور فعالیت خود را آغاز کرده‌اند. همچنین طرح توانمندسازی بیش از ۷ هزار مدیر و ۶ هزار مراقب سلامت مدارس ابتدایی در تابستان و پاییز امسال اجرا شده است.

کیادلیری تدریس درس «شناخت محیط زیست» در تمامی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور از سال تحصیلی جدید را اقدامی اساسی در حوزه آموزش عالی دانست و افزود: این درس که پیش از این به‌صورت آزمایشی در ۱۰ دانشگاه اجرا می‌شد، اکنون به‌صورت سراسری ارائه خواهد شد. بازنگری رشته HSE در مقطع کارشناسی ارشد نیز از دیگر اقدامات شاخص این حوزه است.

وی همچنین از توسعه رشته دیپلم محیط‌بانی، تدوین طرح «سرباز محیط‌بان ماهر» و اجرای برنامه‌های آموزش و توانمندسازی جوامع محلی با مشارکت هنرجویان این رشته خبر داد.

معاون سازمان حفاظت محیط زیست در بخش آموزش‌های غیررسمی، به برگزاری جشنواره‌ها و رویداد‌های فرهنگی و هنری محیط زیستی در استان‌های مختلف، تولید محتوای رسانه‌ای متنوع، اجرای اردو‌های علمی دانش‌آموزی و تولید آثار موسیقی با مضامین محیط زیستی اشاره کرد و آنها را نقش‌آفرین در ارتقای آگاهی عمومی دانست.

کیادلیری تعامل با تشکل‌های مردم‌نهاد محیط زیستی را از رویکرد‌های کلیدی دولت چهاردهم برشمرد و گفت: توسعه خانه‌های محیط زیست، برگزاری نشست‌های مشورتی، اجرای طرح «پرچمداری استانی» و برگزاری نشست‌های «گفتمان پردیسان» در راستای اجتماعی‌سازی حفاظت از محیط زیست انجام شده است.

وی در ادامه، از اقدامات انجام‌شده در حوزه اقتصاد محیط زیست، از جمله ارزش‌گذاری اقتصادی خدمات اکوسیستمی در ۱۲ استان جدید و تدوین آیین‌نامه اجرایی ماده ۲۲ قانون برنامه هفتم پیشرفت خبر داد.

معاون آموزش و مشارکت‌های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست، بهره‌گیری از فناوری‌های نوین را یکی از رویکرد‌های راهبردی این سازمان دانست و افزود: ایجاد مرکز نوآوری تخصصی «هوش مصنوعی و نوآوری‌های دیجیتال در محیط زیست» و امضای تفاهم‌نامه با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، زمینه استفاده از فناوری‌هایی مانند هوش مصنوعی، اینترنت اشیا و رایانش ابری را برای مدیریت بحران‌های محیط زیستی فراهم کرده است.

کیادلیری در پایان تأکید کرد: مجموعه این اقدامات نشان‌دهنده رویکرد تحولی دولت چهاردهم در حوزه محیط زیست است که با تکیه بر آموزش، مشارکت اجتماعی، فناوری‌های نوین و اقتصاد سبز، مسیر پایداری برای حفاظت از محیط زیست کشور ترسیم می‌کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
الزام بخش‌های نمایشگاه بین المللی قرآن به حذف غرفه‌های غیرمرتبط
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در چهارمحال و بختیاری
راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ در تهران
صحنه تماشایی خیابان‌های ایلام، پیش از آغاز راهپیمایی
همه می آیند
لاریجانی: مذاکرات چارچوب‌مند موفق خواهد بود
هوشمندسازی بیش از ۵ هزار کنتور در نیشابور
۴ تالاب مهم کشور در آستانه آبگیری مجدد
حضور مردم یاسوج در خیابان پیش از آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن
امروز، ایران جان در قلب زنجانی‌ها
بهره‌برداری از ۱۱۱ طرح در شهرستان فلاورجان
دلنوشته های دانش آموزان برای شکوه و آبادانی ایران اسلامی
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در استان مازندران
رونمایی ازکتاب چه غریبانه در چهارمحال و بختیباری
نمایشگاه مجازی تصاویر روز‌های انقلاب ۵۷ کهگیلویه و بویراحمد
حضور گسترده اهالی روستای سنجر در راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴
جشن انقلاب در گیلان؛ زیر باران های نقره ای
نصب و راه اندازی ۴۷ نیروگاه کوچک خانگی در تکاب
راهپیمایی مردم خرمشهر در سالروز پیروزی انقلاب اسلامی
حماسه ۲۲ بهمن؛ طنین وحدت مردم در خیابان‌ها
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
پیش بینی بارندگی و کاهش دما در برخی از مناطق کشور
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود
محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال کشور تا ۲۵ بهمن
تمهیدات تاکسیرانی تهران برای راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
تاکید بر استمرار خط امام و رهبری در گردهمایی سراسری پاسداران کمیته انقلاب اسلامی
رئیس دیوان عالی کشور: حوادث ۱۸ و ۱۹ دی، حقیقتا کودتا بود
دانش بنیان‌ها برای مرزبانان لباس طراحی می‌کنند
ترافیک سنگین در برخی محور‌های پرتردد منتهی به تهران
دعوت رئیس قوه قضائیه از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
جزئیات عفو و تخفیف مجازات ۲۱۰۸ نفر از محکومان عمومی و انقلاب
تصادف سرویس مدرسه در مشهد
واکنش لاریجانی به سفر نتانیاهو به آمریکا
ملت ایران با حضور پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن میخ آخر را بر تابوت فتنه‌گران می‌زنند
چمران : اختلافات در مورد حریم هنوز حل نشده است
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اعطای وام به فعالان فرهنگی بدون نیاز به ضامن  (۱ نظر)