• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۱۴۹۰۵
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۹
یزد » سیاسی

آئین وحدت بخش نماز جمعه در نقاط مختلف استان یزد

از قدردانی از حضور پرشور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن تا ناکام ماندن دشمنان با حضور باشکوه ملت ایران از محور‌های سخنان ائمه جماعات در مناطق مختلف استان یزد بود.

 آئین وحدت بخش نماز جمعه در نقاط مختلف استان یزد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، امام جمعه بافق در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهرستان با اشاره به اهمیت حضور مردم در صحنه‌های مختلف انقلاب اظهار کرد: ملت ایران بار دیگر با بصیرت، دشمن‌شناسی و روحیه ولایتمداری، حمایت خود را از نظام جمهوری اسلامی ایران اعلام کردند و برگ زرین دیگری در تاریخ انقلاب رقم زدند.

 

امام جمعه بافق با بیان اینکه هدف اصلی دعوت رهبر معظم انقلاب اسلامی به حضور در این راهپیمایی، مأیوس کردن دشمنان بود، افزود: دشمنان در طول ۴۷ سال گذشته همواره تلاش کرده‌اند با ایجاد یأس، اختلاف و جنگ روانی، مردم را از صحنه خارج کنند، اما هر بار با حضور باشکوه ملت ایران ناکام مانده‌اند.

 

حجت‌الاسلام حسینی با اشاره به برخی فراخوان‌های اخیر برای ایجاد آشوب تصریح کرد: در یک ماه گذشته شاهد ۲ فراخوان متفاوت بودیم؛ یک فراخوان از سوی بازمانده خبیث پهلوی برای ایجاد شورش و ناامنی و در مقابل، دعوت رهبر معظم انقلاب برای حضور در صحنه راهپیمایی؛ نتیجه روشن بود و ملت ایران با انتخابی آگاهانه، انسجام و وفاداری خود را به انقلاب نشان دادند.


حجت‌الاسلام ابراهیمی، امام جمعه بهاباد، در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با اشاره به حضور گسترده مردم در صحنه‌های انقلابی، گفت: راهپیمایی ۲۲ بهمن بار دیگر نشان داد که ملت ایران در برابر فشارها، تهدید‌ها و توطئه‌های دشمنان، با انسجام و آگاهی ایستادگی می‌کند.


وی با بیان اینکه جنگ رسانه‌ای و عملیات روانی دشمنان نتوانست انسجام ملی را خدشه‌دار کند، افزود: در هفته‌های اخیر هزاران فعال رسانه‌ای و تولیدکننده محتوا با تولید میلیون‌ها پیام، از اسلام، انقلاب و نظام دفاع کردند که این اقدام، جلوه‌ای از همدلی اجتماعی و قدرت جبهه رسانه‌ای انقلاب بود.


امام جمعه بهاباد تأکید کرد: ملت ایران به‌خوبی می‌داند که تحریم، تهدید نظامی یا حتی مذاکرات تحمیلی، همگی در یک راستا و با هدف تضعیف کشور انجام می‌شود، اما این خیال باطل هرگز محقق نخواهد شد. مردم ایران با ایمان به وعده الهی و اعتماد به رهبری، از انقلاب، نظام و ولایت خود دفاع خواهند کرد.

 

امام جمعه زارچ در خطبه‌های این هفته نماز جمعه، با قدردانی از حضور پرشور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن، این حضور گسترده را نشانه بصیرت، زمان‌شناسی و پایبندی ملت به آرمان‌های انقلاب اسلامی دانست و اظهار کرد: حضور میلیونی مردم در چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، لبیکی دوباره به ارزش‌های انقلاب و بیعتی مجدد با ولایت بود که توطئه‌های دشمنان را خنثی کرد.

حجت الاسلام طباطبایی با اشاره به قرار گرفتن در روز‌های پایانی ماه شعبان، به خطبه پیامبر اکرم (ص) در آستانه ماه مبارک رمضان اشاره کرد و افزود: ماه رمضان، ماه ضیافت الهی و فرصتی برای خودسازی، توبه، انس با قرآن و تقویت معنویت است. مؤمنان باید با نیت پاک و آمادگی قلبی، از خداوند توفیق بهره‌مندی از این ماه پر خیر و برکت را مسئلت کنند.

امام جمعه زارچ در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ۲۹ بهمن روز اقتصاد مقاومتی، کارآفرینی و حمایت از تولید ملی تصریح کرد: امروز دشمن با ابزار تحریم‌های اقتصادی به دنبال ایجاد فشار و نارضایتی در جامعه است، اما راه مقابله با این فشارها، تکیه بر توان داخلی، حمایت از تولید ملی، تقویت بخش خصوصی و روحیه کار جهادی است.

 

حضرت آیت الله اعرافی امام جمعه میبد در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با تقدیر و سپاس از مردم، جوانان، اصناف و گروه‌های گوناگونی که درکشور استان و شهرستان میبد در ۲۱ دی و راهپیمایی ۲۲ بهمن افتخار بی نظیری آفریدند گفت: آنان که در این راهپیمایی و امتحان بزرگ الهی، فارغ از اختلاف سلایق، مطالبات، نظرات و دیدگاه‌ها شرکت و با خدا معامله کردند و عمق کار زار تمدنی اسلام با استکبار معاصر را فهمیدند؛ سپاسگذاریم.

 

مدیرحوزه‌های علمیه کشور با بیان اینکه این راهپیمایی در ۵۰ سال گذشته بی نظیر بود افزود: در شرایطی که هرلحظه، احتمال حمله به ایران می‌رفت و یاوه گویی و عربده کشی دشمنان غدار عالم وجود داشت؛ ملت بزرگ ایران به همه این یاوه گویی‌ها و تبلیغات دشمن پشت کرد و نه گفت.

 

حجت الاسلام محی الدینی امام جمعه مهریز در خطبه‌های این هفته نماز جمعه با اشاره به راهپیمایی باشکوه ۲۲ بهمن گفت: با وجود تهدید‌ها و فضاسازی‌های دشمنان، مردم با عشق و اخلاص در صحنه حضور یافتند و بار دیگر با آرمان‌های انقلاب تجدید بیعت کردند، این حضور گسترده، پیام روشنی به دشمنان داد که ملت ایران در دفاع از نظام اسلامی متحد و استوار است.


وی با اشاره به پیام رهبر معظم انقلاب گفت: مردم با حضورشان دشمن را مأیوس کردند و اقتدار، استقلال و عزت کشور را افزایش دادند. این حضور نشان داد حساب انقلاب اسلامی از عملکرد برخی مسئولان کم‌کار جداست.


حجت الاسلام محی الدینی با اشاره به نزدیک شدن ماه مبارک رمضان، این ماه را فرصتی مغتنم برای تزکیه نفس و تقویت معنویت دانست و اظهار کرد: رمضان ماه میهمانی خدا و زمانی برای اندیشه، یاد خدا و تقویت پیوند‌های اجتماعی و خانوادگی است.

 

حجت الاسلام محیطی امام جمعه موقت اردکان در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با اشاره به حضور پر شور مردم در راهپیمایی جشن انقلاب گفت: تشکر می‌کنم از تک تک شما مردم که به ندای رهبر انقلاب لبیک کردید و دشمن را مایوس گذاشتید در سراسر کشور مردم با حضور پر شور خود مشت محکمی به دهن یاوه گویان و دشمنان زدند. رهبر انقلاب در پیام خود به این وحدت گسترده اشاره کردند و این وحدت است که دشمن را به عقب می‌راند. 


حجت الاسلام محیطی افزود: مردم به وظیفه خود عمل کردند حالا باز نوبت مسئولین است که در خدمت رسانی به مردم محکم‌تر و قوی‌تر  کمر همت را ببندند،همان طور که رئیس جمهور نیز در سفر اخیر استانی خود گفت: حضور میلیونی مردم بار مسئولیت سنگین تری بر دوش ما گذاشت، مردم پای کار هستند و انتظارشون از مسئولین تلاش و همت بیشتر است.

امام جمعه موقت اردکان در مورد حوادث اخیر گفت: دشمن از اول انقلاب تاکنون با تحریم‌ها، جنگ تحمیلی و فتنه‌ها به دنبال ساقط کردن انقلاب بوده‌اند. با اینکه هر دفعه با برنامه ریزی قبلی آمدند ولی در محاسبات دچار خطا محاسباتی شدند.

 

حجت الاسلام رضازاده در خطبه‌های نماز جمعه هرات اظهار کرد: ضمن تقدیر از حضور باشکوه مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن گفت: مردم بزرگ ایران با حضور ده‌ها میلیونی در راهپیمایی ۲۲ بهمن به دشمن ثابت کرد که در خط مقدم دفاع از میهن اسلامی می‌باشند.

وی اضافه کرد: امروز لازم می‌دانم با تمام وجود از حضور آگاهانه، دشمن‌شکن و مسئولانهٔ شما مردم مؤمن و بصیر در راهپیمایی عظیم ۲۲ بهمن تشکر کنم؛ حضوری که نه یک حرکت احساسیِ گذرا، بلکه بیانی عقلانی از وفاداری به هویت، استقلال و آرمان‌های انقلاب اسلامی بود.

خطیب جمعه هرات گفت: شما مردم با قدم‌هایتان معادله‌های غلطِ بدخواهان را به‌هم زدید و بار دیگر نشان دادید که پیوند ملت با ارزش‌هایش، پیوندی زنده و پویا است. حضوری که پیامش روشن بود: این ملت، با همهٔ نقد‌ها و مطالباتش، در لحظه‌های سرنوشت‌ساز صاحب صحنه است.

 

 



 

 

 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بسته خبر‌های کوتاه ۲۶ بهمن ۱۴۰۴
برگزاری دوره آموزشی ویژه ضابطین دادگستری در سیستان و بلوچستان
ضرورت تبیین آرمان‌های شهدا به نسل جوان
ادامه لیگ برتر والیبال بانوان پس از وقفه ۲۴ روزه
برگزاری یادواره ۳۱ شهید دانش آموز شهرستان گتوند
تشکیل «میز قطر» و «میز ایران» برای پیشبرد همکاری‌های دامپزشکی تهران – دوحه
نام نویسی بیش از هزار داوطلب انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها در گیلان
ساختمان‌های حاکمیتی، نماد هویت شهری
اشتیاق قطر برای واردات دام سبک ایرانی و توسعه همکاری‌های دامپزشکی دو کشور
ضرورت آموزش و تلاوت قرآن در ماه مبارک رمضان
اعلام بازنگری طرح توسعه و عمران (جامع) شهر کوهدشت
انتظارات مردم گیلان از نامزدهای انتخاباتی
زر آباد پایتخت تولید موز در ایران
افتتاح نمایشگاه‌های مدرسه انقلاب در ۲۵ مدرسه شهرستان شهربابک
تشریح برنامه‌های قرآنی صدا و سیمای استان در ماه مبارک رمضان
سقف تضمین سپرده‌های بانکی به ۴۰۰ میلیون تومان افزایش یافت
خبر‌هایی از برگزاری یادواره شهدا در سمنان و شاهرود
ابلاغ طرح جامع نظرآباد
شهرکرد میزبان رقابت‌های دانش آموزی جام اقتدار ایران
پیام تبریک امپراطور ژاپن به پزشکیان به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات سایپا
فرمانده جدید دانشگاه دافوس ارتش منصوب شد
سرلشکر حاتمی: دافوس قدمگاه بزرگان ارتش است
سایپا: به دلیل تقاضای زیاد، سایت ثبت نام کند شده است
نورپردازی پرچم ایران در برج تفلیس صدای رژیم صهیونیستی را درآورد
اختلال درسایت ثبت نام محصولات سایپا
برگزاری مسابقات والیبال جام جوان در بیارجمند
آموزش بهداشتی حجاج مهریزی با محوریت پیشگیری از بیماری‌های واگیر
ورودی‌های شهر یزد ساماندهی می‌شود
الکترونیکی شدن ثبت‌نام داوطلبان شورا‌های اسلامی روستا
هشدار چین به آمریکا درباره ایران
پیام تبریک سران ۱۴ کشور دیگر به رئیس جمهور
ثبت نام شورا‌های روستا‌ها تا ۳۰ بهمن
ورود سامانه بارشی به خراسان رضوی از فردا
ماچادو شریک جرم ربایش مادورو است
سایپا: به دلیل تقاضای زیاد، سایت ثبت نام کند شده است  (۶ نظر)
اختلال درسایت ثبت نام محصولات سایپا  (۶ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات سایپا  (۳ نظر)
روایتی از شبی که شهید زلفی آسمانی شد  (۳ نظر)
اوج تقاضای مصرف برق کشور به ۴۶ هزار و ۳۶۹ مگاوات رسید  (۲ نظر)
افزایش ۲۱ درصدی ورودی سدها و کاهش ۵ درصدی ذخایر آبی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
ورود موج دوم سامانه بارشی به چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
کنفرانس امنیتی مونیخ به «سیرک مونیخ» تبدیل شده است  (۱ نظر)
تعویق آزمون‌های سراسری امکان پذیر نیست  (۱ نظر)
کجا نوشته شده حقوق طی سال فقط یک بار افزایش پیدا کند؟  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی فردوس در درگیری مسلحانه با قاچاقچیان مواد مخدر  (۱ نظر)
حضور داور کردستانی در کلینیک داوری جهانی رشته کاراته  (۱ نظر)
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی  (۱ نظر)
دستگیری اعضای یک گروه خشن تروریستی در گلستان  (۱ نظر)