• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۲۹۸۱۶
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۳:۰۴
بوشهر » اجتماعی

برگزاری مراسم سالگرد شهید عاشوری در چغادک

آیین چهل‌ و هشتمین سالگرد شهادت شهید شیخ ابوتراب عاشوری پرچم‌دار نهضت انقلاب اسلامی در استان بوشهر با حضور جمعی از مردم و مسئولان در مسجد ولی عصر(عج) شهر چغادک برگزار شد.

برگزاری مراسم سالگرد شهید عاشوری در چغادک
به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، استاندار بوشهر در مراسم گرامیداشت چهل و هشتمین سالگرد شهادت روحانی مبارز و مجاهد فی‌سبیل‌الله، شهید آیت‌الله حاج شیخ ابوتراب عاشوری که در مسجد ولی‌عصر (عج) شهر چغادک برگزار شد، ضمن تسلیت ایام ماه محرم و تاسوعا و عاشورای حسینی، اظهار کرد: امروز گرد هم آمده‌ایم تا یاد و خاطره یکی از فرزندان شجاع، عالم و برجسته استان بوشهر را گرامی بداریم؛ شخصیتی که عمر پربرکت خود را در مسیر ترویج معارف اسلامی، نشر اندیشه‌های بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و خدمت صادقانه و خالصانه به مردم سپری کرد و سرانجام با نثار جان خویش به قافله شهیدان پیوست.
ارسلان زارع با اشاره به نقش راهبردی شهید عاشوری در دوران پیش از انقلاب اسلامی، افزود: شهید آیت‌الله عاشوری از پیشگامان نهضت اسلامی در استان بوشهر بود که با آگاهی، شجاعت و اخلاص، نقشی مؤثر در روشنگری جامعه، به‌ویژه نسل جوان داشت و مسیر مبارزه و پیروی از امام خمینی (ره) را برای مردم تبیین می‌کرد.
وی تصریح کرد: شهید عاشوری با حضور فعال در عرصه‌های فرهنگی، دینی و اجتماعی، الگویی ماندگار از مسئولیت‌پذیری و ولایت‌مداری را برای نسل‌های آینده به یادگار گذاشت. بی‌تردید امنیت، آرامش، عزت، سربلندی و اقتدار امروز کشور عزیزمان ایران، مرهون مجاهدت‌ها و جان‌فشانی‌های شهدایی همچون شهید عاشوری، شهدای جنگ رمضان و رهبر شهیدمان است.
استاندار بوشهر با اشاره به تحولات نیم‌قرن اخیر در کشور، یادآور شد: جمهوری اسلامی ایران در طول حدود ۵ دهه گذشته همواره با فراز و نشیب‌ها و تهدید‌های بیگانگان و مستکبران مواجه بوده است، اما ایستادگی، وحدت، انسجام ملی و همدلی مردم و مسئولان، همواره رمز موفقیت و پیشرفت کشور در عبور از چالش‌ها و دستیابی به اهداف بزرگ ملی بوده است.
وی در خصوص تحولات دیپلماتیک اخیر، اظهار کرد: امضای تفاهم‌نامه میان ایران و آمریکا که با حفظ عزت و منافع ملی صورت گرفته، نتیجه همین انسجام ملی و اقتدار جمهوری اسلامی ایران است. این موفقیت نشان می‌دهد که جمهوری اسلامی ایران با اتکا به توانمندی‌های داخلی، حمایت‌های مردم و بهره‌گیری از دیپلماسی هوشمندانه، قادر است از حقوق ملت ایران در عرصه بین‌المللی با قدرت دفاع کند.
زارع ضمن قدردانی از تمامی برگزارکنندگان این مراسم باشکوه، تأکید کرد: شهید آیت‌الله عاشوری ستاره درخشانی است که نام و یاد او همواره در حافظه تاریخی مردم استان بوشهر و ایران اسلامی جاودانه خواهد ماند و مسیر او که همان مسیر ولایت و خدمت به مردم است، همچنان پررهرو باقی خواهد ماند.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان بوشهر نیز با گرامیداشت یاد و خاطره این شهید والامقام، ویژگی‌های او را برشمرد و با بیان اینکه شهید عاشوری را می‌توان به‌عنوان الگو در زمینه‌های سیاسی، انقلاب، فرهنگی و مذهبی دانست گفت: شهید عاشوری در دوران خفقان رژیم ستم‌شاهی اهداف امام راحل را دنبال می‌کرد و نقش ویژه‌ای در افزایش آگاهی و به حرکت درآوردن مردم داشت.
حجت‌الاسلام یوسف جمالی با تسلیت ایام ماه محرم و سوگواری اهل بیت علیه‌السلام شهید عاشوری را یکی از رهبران انقلاب اسلامی در جنوب کشور دانست و افزود: کسی که خداباوری و مردم‌داری در وجودش باشد مقامش پیش خداوند بالا است و شهید عاشوری چنین شخصیتی داشت.
امام جمعه موقت بوشهر عشق به علوم دینی، معارف الهی، مکتب حضرت امام راحل (ره) را از دیگر ویژگی‌های شهید عاشوری دانست و تصریح کرد: شهید آیت‌الله ابوتراب عاشوری پرچمدار نهضت انقلاب اسلامی در جنوب کشور از جمله استان بوشهر بود که در این مسیر تلاش فراوانی کرد.
چهل و هشتمین سالروز شهادت عالم مبارز و مجاهد شهید آیت‌الله ابوتراب عاشوری با حضور آیت‌الله صفایی بوشهری نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر، ارسلان زارع استاندار بوشهر، خانواده شهید عاشوری، اقشار مردم، روحانیون، فرمانداران، مسئولین دستگاه‌های اجرایی در مسجد ولی عصر (عج) شهر چغادک برگزار شد.
در این مراسم در وصف قائد شهید امت، شهدای دشت کربلا، ماه محرم و شهید عاشوری مداحی شد.
شهید شیخ ابوتراب عاشوری پرچمدار فعالیت‌های انقلابی در استان بوشهر و استان‌های جنوبی همزمان با سوم محرم در سال ۱۳۵۷ به دست نیرو‌های رژیم پهلوی در بوشهر به شهادت رسید.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مدیریت موفق آسیب‌های اجتماعی در جلفا
سردار قاآنی خطاب به صهیونیست‌ها: با لگد بیرونتان می‌کنیم
پرداخت ۸۷۰ میلیارد تومان غرامت به کشاورزان آذربایجان‌شرقی
انفجار در تاسیسات گازی قطر
تقویت خدمت‌های توانبخشی با تصویب تعرفه‌های جدید
شهادت ۴۹ لبنانی در ۲۴ ساعت گذشته
تأکید فرماندار رشت بر ضرورت بازنگری در اجرای طرح‌های هادی روستایی
آیین عاشورایی "علمبندان" در ماسوله
«محرم به روایت تصاویر و اسناد آرشیو ملی ایران» به نمایش درآمد
تداوم وزش بادهای شدید در سمنان
انتقال صیادان ایرانی نجات یافته به بندر کراچی
افزایش ظرفیت تولید نفت در خلیج فارس
اجرای عملیات توسعه و اصلاح شبکه آب در شهر چمران بندر ماهشهر
هزینه ۱.۵ همتی برای ساخت ۳۰ زمین چمن مصنوعی در روستا‌های آذربایجان شرقی
آیین کهن محرم در خیمه‌های عشایر مورموری آبدانان
مدیریت مصرف در بخش خانگی تنها راه جبران کمبود تولید برق
تعیین تکلیف خانه‌های سازمانی در استان چهارمحال و بختیاری
کنش گری محرم در میان اهالی فرهنگ
اوقات شرعی اهواز، یکم تیرماه ۱۴۰۵
آغاز پذیرش حوزه‌های علمیه خواهران گیلان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مذاکرات چهارجانبه ایران، آمریکا، قطر و پاکستان
قرعه‌کشی ایران‌خودرو امروز برگزار می‌شود
ونس: پیشرفت بزرگی در رابطه با ایران انجام شده است
واریز حقوق بازنشستگان تا پایان امروز تکمیل می‌شود
مودیان نگران نباشند؛ مهلت ارایه اظهارنامه‌های مالیاتی تمدید خواهد شد
رسانه عبری: اسرائیل بار دیگر تسلیم شروط ایران شد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ به افق قم
علت حادثه مسمومیت غذایی تعدادی از شهروندان در شهرستان رامیان استان گلستان
۸ شهید و زخمی در حمله صهیونیست‌ها به لبنان
خودکفایی ۸۵ درصدی در تامین امنیت غذایی کشور
ورود هیئت مذاکره کننده ایران به سوئیس
انتشار گسترده اطلاعیه ایران درباره بسته شدن تنگه هرمز در رسانه‌های انگلیس
نشست وزیران خارجه مصر، ترکیه، عربستان و پاکستان در قاهره
تشریح برنامه دیدار‌های امروز هیئت مذاکره کننده ایران
امشب؛ تقابل یوز‌های ایران با بلژیک
قطعی سامانه اینترنتی برخی بانک‌ها و بلوکه شدن پول مردم  (۲۱ نظر)
فرمانده قرارگاه خاتم‌: شهید پاکپور معمار تحولات عملیاتی بود  (۹ نظر)
یارانه خرداد ماه دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد  (۶ نظر)
پرواز پراید بر فراز بام یک منزل مسکونی  (۴ نظر)
نتایج وام ۷۵ میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد  (۲ نظر)
قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء: تنگه هرمز بسته خواهد شد  (۲ نظر)
واریز حقوق خرداد بازنشستگان کشوری آغاز شد  (۲ نظر)
کاهش اندک قیمت ۳ محصول ایران‌خودرو با اصلاحات وزارت صمت  (۱ نظر)
واکنش بقایی به نفاق و ریاکاری وزیر خارجه فرانسه  (۱ نظر)
مذاکرات آینده به معنای پذیرش نظر دشمن نخواهد بود  (۱ نظر)
مراسم شیرخوارگان حسینی (ع) ماه محرم ۱۴۰۵ _ استان‌ها ۳  (۱ نظر)
ابوترابی‌فرد: هیئت حاکمه آمریکا به هیچ‌وجه قابل اعتماد نیست  (۱ نظر)
ترخیص مواد اولیه تولید داروی دیابتی با ورود دادستانی تهران  (۱ نظر)
عمارت کلاه‌فرنگی باغشمال میعادگاه فرهنگی مردم تبریز می‌شود  (۱ نظر)
ورود هیئت مذاکره کننده ایران به سوئیس  (۱ نظر)