• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۳۹۰۱۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۴۰۵ - ۱۳:۳۳
اجتماعی » انتظامی و حوادث

محدودیت‌های ترافیکی مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب از نرم‌افزار‌های مسیریاب اعلام می‌شود

رئیس پلیس راهور فراجا گفت: محدودیت‌های ترافیکی مراسم وداع و تشییع رهبر شهید به‌صورت مقطعی، در محدوده محل برگزاری مراسم و همراه با مسیر‌های جایگزین اعمال می‌شود.

محدودیت‌های ترافیکی مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب از نرم‌افزار‌های مسیریاب اعلام می‌شود

به گزارش خبرگزاری صداوسیماسردار سیدتیمور حسینی رئیس پلیس راهور فراجا گفت: آنچه در روز‌های اخیر در برخی رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی مبنی بر ممنوعیت ورود به تهران یا بسته شدن کامل شهر‌ها منتشر شده، به هیچ عنوان صحت ندارد و چنین موضوعی در دستور کار پلیس راهور نیست.
  با رد برخی 

وی با بیان اینکه کشور در آستانه برگزاری مراسمی گسترده و با حضور پرشمار مردم قرار دارد،تصریح کرد: بدون تردید مدیریت چنین مراسم بزرگی مستلزم اجرای تمهیدات ویژه ترافیکی است و بر همین اساس، محدودیت‌ها و ممنوعیت‌هایی در حوزه تردد و توقف پیش‌بینی شده است، اما این محدودیت‌ها صرفاً متناسب با مسیر‌های عبور، محل برگزاری مراسم و حجم تردد اعمال خواهد شد و به هیچ عنوان به معنای ممنوعیت کلی تردد در شهر‌ها نیست.

رئیس پلیس راهور فراجا افزود: برای هر یک از شهر‌های تهران، قم و مشهد، طرح‌های ترافیکی به‌صورت مستقل و متناسب با شرایط همان شهر تدوین شده است. این طرح‌ها شامل محدودیت‌های مقطعی تردد، ممنوعیت‌های توقف، مسیر‌های دسترسی، محل‌های پارک خودرو و سایر تدابیر ترافیکی است که جزئیات آن از سوی مسئولان مربوطه در هر استان اطلاع‌رسانی خواهد شد.

سردار حسینی با اشاره به هماهنگی گسترده پلیس راهور با سامانه‌های هوشمند مسیریابی، تصریح کرد: همه اطلاعات مورد نیاز شهروندان و زائرانی که قصد حضور در مراسم وداع و تشییع در تهران، مراسم تشییع در قم و آیین تشییع و خاکسپاری در مشهد را دارند، از طریق نرم‌افزار‌های مسیریاب از جمله «نشان»، «بلد» و سایر سامانه‌های مشابه در اختیار مردم قرار خواهد گرفت.

وی ادامه داد: اطلاعاتی نظیر مسیر‌های مجاز تردد، خیابان‌های دارای محدودیت یا ممنوعیت تردد و توقف، محل پارکینگ‌های پیش‌بینی‌شده و سایر اطلاعات مورد نیاز به‌صورت برخط در این سامانه‌ها بارگذاری شده تا شهروندان بتوانند با آگاهی کامل نسبت به برنامه‌ریزی سفر خود اقدام کنند.

رئیس پلیس راهور فراجا با بیان اینکه تمامی ظرفیت‌های پلیس و دستگاه‌های مسئول برای مدیریت این مراسم بسیج شده است، افزود: هدف اصلی، فراهم کردن شرایط مناسب برای تردد کاروان‌ها و زائرانی است که از اقصی نقاط کشور به ۳ شهر تهران، قم و مشهد سفر خواهند کرد. در همین راستا علاوه بر مدیریت ترافیک و ساماندهی پارک خودرو‌ها در محدوده محل برگزاری مراسم، از تمامی ظرفیت ناوگان حمل‌ونقل عمومی نیز استفاده خواهد شد.

وی ادامه داد: به‌منظور تسهیل تردد زائران و مدیریت روان ترافیک، تمامی ظرفیت‌های ناوگان حمل‌ونقل عمومی از جمله مترو در شهر‌های دارای این زیرساخت، اتوبوس، مینی‌بوس، ون، تاکسی و سایر امکانات حمل‌ونقل عمومی به‌صورت حداکثری به کار گرفته خواهد شد تا نیاز به استفاده از خودرو‌های شخصی به حداقل برسد.

سردار حسینی از شهروندان خواست در مدت برگزاری مراسم، از انجام سفر‌ها و تردد‌های غیرضروری خودداری کنند و گفت: در روز‌های پیش‌رو حجم قابل توجهی از تردد‌های جاده‌ای و درون‌شهری را شاهد خواهیم بود و همکاری مردم نقش تعیین‌کننده‌ای در روان‌سازی ترافیک و اجرای موفق طرح‌های انتظامی و ترافیکی خواهد داشت.

وی استفاده حداکثری از ناوگان حمل‌ونقل عمومی، توجه دقیق به اطلاعیه‌های پلیس، رعایت محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های اعلامی و همکاری با مأموران پلیس و عوامل اجرایی را از مهم‌ترین توصیه‌های پلیس به شهروندان عنوان کرد.

رئیس پلیس راهور فراجا افزود: هیچ ممنوعیت کلی برای تردد یا ورود به شهر‌های تهران، قم و مشهد وجود ندارد و تمام محدودیت‌های ترافیکی صرفاً به‌صورت مقطعی و در محدوده محل برگزاری مراسم اعمال خواهد شد. همچنین برای تمامی این محدودیت‌ها مسیر‌های جایگزین پیش‌بینی شده تا تردد سایر شهروندان بدون مشکل انجام شود.

وی ابراز امیدواری کرد با همکاری مردم، دستگاه‌های اجرایی و پلیس، مراسم پیش‌رو با شکوه، نظم و امنیت کامل برگزار شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
من خواهش می کنم دولت سراسر کشور رو تا پنجشنبه برای برگزاری مراسم تشییع وداع و تدفین تعطیل کنه این خواسته عموم ملت برای رهبر عظیم الشان ره مردم سوگواری نکردند و می خواهند عزاداری کنند واین خواسته ما ازدولت است
نظر شما
آخرین اخبار
حمله به ایران حین مراسم تشییع؛ اوج سقوط اخلاقی ترامپ بود
بولتون: ترامپ از دست انداختن دیگران لذت می‌برد!
قیمت نفت به قبل از جنگ علیه ایران باز نمی‌گردد
بیروت ادامه مذاکرات را به عقب‌نشینی اسرائیل از جنوب لبنان گره زده است
سناتور آمریکایی خواستار قطع بودجه جنگ ترامپ علیه ایران شد
تعبیر دیلی تلگراف از تشییع پیکر رهبر شهید به دریایی از رنگ سیاه و سرخ
مراسم گرامیداشت رهبر شهید انقلاب در قم برگزار می‌شود
پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب در حرم مطهر رضوی آرام گرفت
اوکراین موشک آمریکایی پاتریوت دریافت می‌کند
پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب در حرم امام رضا(ع) آرام گرفت
مشهد میزبان دلدادگان رهبر شهید
انتقاد نماینده مجلس لبنان از امتیازات داده شده در مذاکرات با رژیم اسرائیل
کشف ۲۰ تن برنج خارجی قاچاق در البرز
اوقات شرعی ۱۹ تیرماه ۱۴۰۵ به افق اهواز
دستگیری سارق اماکن خصوصی در البرز
هشدار مدیریت بحران درباره گرمازدگی گروه های حساس
پسر بزرگ نتانیاهو نام خانوادگی‌اش را تغییر داد
اعزام اتوبوس‌ به مشهد مقدس برای انتقال زائران البرزی
اجرای پویش مصرف بهینه آب در البرز
ادعا‌های جدید سنتکام درباره تنگه هرمز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نماز لیله الدفن آقای شهید ایران را اقامه می‌کنیم/تدفین پیکر رهبر شهید بامداد جمعه در دارالذکر حرم امام رضا ع
تغییر غیرمنتظره هواپیمای ترامپ در بازگشت از ترکیه
عذرخواهی دبیر ستاد تشییع رهبر شهید انقلاب از هموطنان به علت تغییر ساعت مراسم تشییع در مشهد
مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید انقلاب در مشهد
حمله موشکی دشمن آمریکایی به زیرساخت‌های ریلی کشور
حملات رژیم جنایتکار آمریکا به چندنقطه در سیستان‌وبلوچستان
پاسخ خرد کننده به تجاوز اخیر آمریکا خواهیم داد
حمله سپاه به زیرساخت‌ها و تأسیسات مهم پایگاه‌های آمریکایی
بقائی: اروپا باید پاسخگو باشد
مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید انقلاب در مشهد (۲)
حملات ارتش تروریستی آمریکا به اهدافی در ایران
اقامه نماز بر پیکر رهبر شهید در حرم مطهر رضوی
محل خاکسپاری رهبر شهید انقلاب نزدیکی روضه منوره است
پایگاه‌های آمریکا در کویت، بحرین، قطر و اردن زیر آتش موشک‌های ایران
تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب در مشهد ساعت ۱۴ آغاز می‌شود
قرارگاه خاتم: به مبدا پشتیبانی ارتش آمریکا حمله می‌کنیم  (۱۷ نظر)
ترامپ: یادداشت تفاهم تمام شد، قصد ندارم با ایران تعامل کنم  (۱۶ نظر)
سپاه: به ۸۵ نقطه از تاسیسات مهم نظامی آمریکا حمله کردیم  (۴ نظر)
نماز لیله الدفن آقای شهید ایران را اقامه می‌کنیم/تدفین پیکر رهبر شهید بامداد جمعه در دارالذکر حرم امام رضا ع  (۳ نظر)
قم، یکپارچه در سوگ و حماسه؛ بدرقه باشکوه امام مجاهد  (۲ نظر)
دریافت کارت ورود به جلسه امتحانات نهایی ۱۴۰۵  (۲ نظر)
تغییر غیرمنتظره هواپیمای ترامپ در بازگشت از ترکیه  (۲ نظر)
جزئیات حملات هوایی امروز رژیم تروریستی آمریکا به مناطقی از خوزستان  (۲ نظر)
حملات رژیم جنایتکار آمریکا به چندنقطه در سیستان‌وبلوچستان  (۲ نظر)
مراسم تشییع پیکر آقای شهید ایران در تهران _ ۵  (۱ نظر)
حمله سپاه به زیرساخت‌ها و تأسیسات مهم پایگاه‌های آمریکایی  (۱ نظر)
بیانیه وزارت‌خارجه درباره نقض تفاهم‌نامه اسلام‌آباد توسط آمریکا  (۱ نظر)
شهادت هشت نفر از دلاورمردان ارتش در حملات آمریکا  (۱ نظر)
مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید انقلاب در مشهد (۲)  (۱ نظر)
پایش شبانه مصرف واحدهای تجاری در اهواز در طرح ۱۰۰ شب، ۱۰۰ بازدید  (۱ نظر)