• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۴۳۵۳۰
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۴۰۵ - ۱۹:۴۹
سیاسی » امنیتی و دفاعی

سردار ابن‌الرضا: به هرگونه نقض آتش‌بس واکنش لازم می‌دهیم

سرپرست وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح در دیدار فرمانده ارتش پاکستان با اشاره به تحولات اخیر منطقه، گفت: هرگونه نقض آتش‌بس با واکنش لازم و قوی جمهوری اسلامی ایران همراه خواهد بود.

سردار ابن‌الرضا: به هرگونه نقض آتش‌بس واکنش لازم می‌دهیم

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، سردار سرتیپ پاسدار سید مجید ابن‌الرضا، سرپرست وزارت دفاع، در دیدار با فیلدمارشال سید عاصم منیر، رئیس ستاد نیروهای دفاعی و فرمانده ارتش جمهوری اسلامی پاکستان، با قدردانی از حضور وی در مراسم وداع با پیکر مطهر قائد شهید جمهوری اسلامی ایران، روابط تهران و اسلام‌آباد را ریشه‌دار، راهبردی و مبتنی بر اشتراکات تاریخی، فرهنگی و دینی توصیف کرد.

سرپرست وزارت دفاع در این دیدار از حمایت‌ها و تلاش‌های دولت، ملت و نیروهای مسلح پاکستان در همراهی با جمهوری اسلامی ایران قدردانی کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران هیچ‌گاه محبت و همراهی دوستان خود را در روزهای سخت فراموش نخواهد کرد.

سردار ابن‌الرضا با اشاره به تحولات اخیر منطقه اظهار داشت: با وجود تجربه طولانی جمهوری اسلامی ایران از بدعهدی آمریکا، به درخواست کشورهای دوست و همسایه و با هدف اثبات حسن نیت، یادداشت تفاهم را امضا کردیم، اما هرگونه نقض آتش‌بس با واکنش لازم و قوی جمهوری اسلامی ایران همراه خواهد بود.

وی با تأکید بر اینکه رژیم صهیونیستی منشأ اصلی ناامنی و بحران در منطقه است، افزود: جنایات این رژیم در غزه، لبنان، سوریه و ایران نشان می‌دهد که جهان اسلام باید با اتحاد و هماهنگی، راهکاری مشترک برای مقابله با این تهدید اتخاذ کند.

وی حضور نیروهای خارجی را عامل تشدید بی‌اعتمادی و ناامنی دانست و گفت: جنگ اخیر بار دیگر ناکارآمدی نظام امنیتی متکی به قدرت‌های خارجی را اثبات کرد و نشان داد امنیت پایدار تنها از مسیر تفاهم، همکاری و هم‌افزایی کشورهای منطقه محقق خواهد شد.

سردار ابن‌الرضا همچنین بر توسعه همکاری‌های دفاعی و نظامی تهران و اسلام‌آباد تأکید کرد و اظهار داشت: ارتقای تعاملات دفاعی میان دو کشور، ضمن افزایش اعتماد متقابل، به تحکیم امنیت مرزهای مشترک، مقابله با گروه‌های تروریستی و کاهش زمینه‌های مداخله بازیگران مخرب در منطقه کمک خواهد کرد.

وی در پایان ضمن قدردانی از مواضع سازنده پاکستان در حمایت از جمهوری اسلامی ایران پس از جنگ تحمیلی اخیر، تأکید کرد: دولت و ملت ایران هیچ‌گاه حمایت و همبستگی برادران پاکستانی را فراموش نخواهند کرد و جمهوری اسلامی ایران آمادگی دارد فصل جدیدی از همکاری‌های دفاعی، امنیتی و راهبردی را با جمهوری اسلامی پاکستان آغاز کند.

فرمانده ارتش پاکستان نیز در این دیدار ضمن قدردانی از میزبانی جمهوری اسلامی ایران، شهادت رهبر معظم انقلاب اسلامی، فرماندهان نیروهای مسلح و جمعی از شهروندان بی‌گناه را به دولت، ملت و نیروهای مسلح ایران تسلیت گفت و با مردم ایران ابراز همدردی کرد.

وی با تأکید بر وجود پیوندهای عمیق تاریخی، تمدنی و برادرانه میان جمهوری اسلامی ایران و پاکستان، اظهار داشت: اقدام تروریستی اخیر موجب تأثر و اندوه عمیق مردم پاکستان شده و این احساس، محدود به مسئولان نیست، بلکه ملت پاکستان نیز در این مصیبت در کنار ملت ایران ایستاده است. 

فرمانده ارتش پاکستان همچنین با اشاره به سفر وزیر شهید دفاع جمهوری اسلامی ایران به اسلام‌آباد و دستاوردهای آن، روند همکاری‌های دفاعی و نظامی دو کشور را رو به گسترش توصیف کرد و گفت: همکاری‌های تهران و اسلام‌آباد در حوزه‌های مختلف دفاعی در مسیر مطلوبی قرار دارد و با اراده مشترک دو طرف، این همکاری‌ها با قدرت تداوم خواهد یافت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
۴۸هکتار عرصه طبیعی رفع تصرف شد
جام جهانی ۲۰۲۶، صعود کلمبیا به مرحله یک هشتم نهایی
تاکید شورای سیاستگذاری معاونت توسعه سازمان غذا و دارو بر بسیج تمام ظرفیت‌ها
شرکت ۱۳ هزار دانش‌آموز اردبیلی در آزمون نهایی
شلمچه آماده میزبانی از زائران عراقی مراسم تشییع رهبر شهید
مردم خراسان‌شمالی افزون بر ۲۲ میلیارد ریال صدقه پرداخت کردند
آغاز فعالیت ستاد بدرقه در کرمان
وداع امت قرآن با رهبر شهید در طنین وحی
برگزاری مسابقات جشنواره خوارزمی در میامی
انتشار قطعه «والصبح» با صدای محمد معتمدی
رونمایی از دیوارنگاره جدید میدان راه‌آهن
حضور پرشور مردم عزادار در مصلای امام خمینی
غرق شدگی جوان ۱۸ ساله در کانال آب جی‌شیر اصفهان
پیش‌بینی رگبار و وزش باد شدید در بر خی مناطق کشور
برگزاری گردهمایی توانمند سازی روستا‌ها
اجرای طرح شهید عجمیان در شهرستان مراغه
صد و بیست و پنجمین اجتماع شبانه مردم فیروزکوه
لیگ یک فوتبال، شکست صدرنشین و برتری مس شهر بابک
نمایشگاه عکس دیدار‌های رهبر شهید با سینماگران
ضرورت حضور مؤثر در فضای مجازی و استفاده از ظرفیت جوانان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ادای احترام سران قوا و مسئولان ارشد کشور به پیکر امام شهید
جزییات اعمال محدودیت تردد در مناطق ۲۲گانه تهران در مراسم تشییع پیکر امام شهید
ورود پیکر آقای شهید ایران به مصلی
ادای احترام هیئت‌های خارجی به پیکر رهبر شهید انقلاب (۴)
سپاه: به خطای محاسباتی دشمن پاسخی کوبنده‌تر می‌دهیم
ورود پیکر رهبر شهید انقلاب به آیین وداع
پیکر داماد رهبر شهید انقلاب امروز تشییع می‌شود
سرویس دهی قطار شهری خط ۲ در کرج از ساعت ۶ صبح انجام می شود
ادای احترام هیئت‌های خارجی به پیکر رهبر شهید انقلاب (۳)
ادای احترام هیئت‌های خارجی به پیکر رهبر شهید انقلاب (۲)
مراسم ادای احترام شخصیت‌های سیاسی و فرهنگی کشور‌های جهان بر پیکر رهبر مجاهد شهید انقلاب
خودسوزی مقابل مقر سازمان ملل در نیویورک
وداع فرماندهان ارشد نیرو‌های مسلح با فرمانده شهید کل قوا
ادای احترام هیئت‌های خارجی به پیکر رهبر شهید انقلاب (۱)
ورود پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی به مصلی تهران
گرامیداشت مجازی فرزاد جمشیدی در صفحه هنرمندان  (۱۰ نظر)
تردد خودروهای مناطق آزاد خراسان رضوی در استان مانعی ندارد  (۴ نظر)
برگزاری کارگاه نقاشی زنده با حضور هنرمندان  (۲ نظر)
ادای احترام هیئت‌های خارجی به پیکر رهبر شهید انقلاب (۴)  (۲ نظر)
دامنه خدمات فعال بانک ملی به‌تدریج در حال گسترش است  (۲ نظر)
توصیه‌های تغذیه‌ای برای زائران مراسم وداع با رهبر شهید انقلاب  (۲ نظر)
مسیر‌های دسترسی به محل برگزاری مراسم وداع و تشییع رهبر شهید؛ از کدام مسیر وارد تهران شویم؟  (۱ نظر)
تهران ۱۶ تیر تعطیل و ۱۸ تیر عزای عمومی است  (۱ نظر)
ممنوعیت‌های مقطعی تردد در معابر درون و برون شهری  (۱ نظر)
آغاز عملیات احداث طرح تراموای تبریز  (۱ نظر)
محدودیت‌های ترافیکی مراسم تشییع رهبر شهید در جاده‌ها  (۱ نظر)
سپاه: به خطای محاسباتی دشمن پاسخی کوبنده‌تر می‌دهیم  (۱ نظر)
ادای احترام هیئت‌های خارجی به پیکر رهبر شهید انقلاب (۳)  (۱ نظر)
تمهیدات گسترده مدیریت شهری برای مراسم وداع و تشییع رهبر شهید ؛ ۴ پهنه پارک خودرو تعیین شد  (۱ نظر)
ادای احترام هیئت‌های خارجی به پیکر رهبر شهید انقلاب (۲)  (۱ نظر)