• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۵۳۱۷۹
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۴۰۵ - ۱۱:۲۹
سیاسی » امنیتی و دفاعی

سخنگوی ارتش: سر سوزنی از تنگه هرمز کوتاه نمی‌آییم

امیر سرتیپ اکرمی‌نیا با بیان اینکه احترام به حقوق ملت ایران تنها راه بازگشایی تنگه هرمز است، به دشمن هشدار داد: تنگه هرمز هرگز با جنگ، شرارت و تجاوز باز نخواهد شد.

سخنگوی ارتش: سر سوزنی سر تنگه هرمز کوتاه نمی‌آییم

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، امیر سرتیپ محمد اکرمی‌نیا، سخنگوی ارتش جمهوری اسلامی ایران با حضور در اجتماع مردمی در میدان «ابن سینا» واقع در محله خانی آباد شهر تهران، ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت رهبر انقلاب و دیگر فرماندهان، با اشاره به ایستادگی مردم در خیابان‌ها، اظهار کرد: بیش از چهار ماه است که شما مردم عزیز شجاعانه در میادین حضور دارید و از نیروهای مسلح پشتیبانی کرده و تمامی نقشه‌های دشمن را نقش بر آب کرده اید.

وی افزود: حضور شما مردم عزیز در مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب نیز در دنیا اقدامی بی نظیر بود که در حافظه تاریخ، ثبت شد. این حضور، حماسه‌ای بی‌نظیر بود که آثار تمدنی آن، رفته رفته آشکار خواهد شد.

امیر سرتیپ اکرمی نیا ادامه داد: این حضور پرشور شما مردم عزیز در میدان، نشان از تداوم راه رهبر شهید انقلاب اسلامی دارد. دشمن با ترور رهبر شهید انقلاب و فرماندهان، قصد نابود کردن نظام را داشت اما حضور مردم در میادین، نشان از پایبندی ملت ایران به راه امامین انقلاب دارد. این پایبندی و ایستادگی مردم در میدان، خنثی کننده برنامه‌های شوم دشمن بود

سخنگوی ارتش در بخش دیگری از اظهاراتش، «تقویت انسجام و اتحاد ملی» و «ارتقاء مشروعیت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران» را از جمله آثار حضور مردم در خیابان‌ها خواند و بیان کرد: دشمن در صدد از پای در آوردن نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بود. او تصور می‌کرد ایران اسلامی هم، مانند دیگر کشورها است ولی حضور مردم شجاع، بصیر و ولایتمدار در صحنه، ضمن نمایش اتحاد ملت ایران، مقبولیت و محبوبیت مردمی و الهی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را نیز نمایان ساخت.

امیر سرتیپ اکرمی‌نیا با اشاره به شعارها و تاکیدات مردم مبنی بر «ضرورت انتقام‌گیری از متجاوزان»، گفت: این تاکید شما ملت شریف ایران، نشان می‌دهد که تمامی مسئولان، آحاد ملت و آزادگان عالم، موظف هستند که انتقام خون شهدا به ویژه رهبر شهید انقلاب اسلامی را بگیرند، نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران نیز خود را مقید به گرفتن انتقام خون شهدا از دشمنان می‌داند.

وی «اعلام آزادی‌خواهی و استکبارستیزی ملت ایران» را دیگر اثر ایستادگی مردم خیابان‌ها دانست و تصریح کرد: ملت ایران در دفاع از کشور، انقلاب و آرمان‌های امام شهید خود، به یک الگو در سطح جهان تبدیل شده است. به طوریکه با وجود فعالیت‌های رسانه‌ای دشمن، ما شاهد نوعی بیداری در سطح ملت‌های جهان هستیم همانطور که در واقعه عاشورا، خون سید الشهدا و یاران باوفایش، موجب بیداری نسل‌ها شد، خون امام شهید انقلاب، فرماندهان و دیگر شهدای ما نیز موجب بیداری وجدان‌های بیدار جهان شده است.

سخنگوی ارتش در بخش دیگری از اظهارات خود، به جنایات اخیر ارتش تروریستی آمریکا در ایران اشاره و اظهار کرد: آمریکا و رئیس‌جمهوری فعلی این کشور که در حقیقت فردی فاسد و جنایتکار است، سابقه بدعهدی طولانی دارند. آنان پیش از انقلاب و در 28 مرداد 1332 نیز، ملی‌سازی صنعت نفت به عنوان یکی از حقوق ملت ایران را تحمل نکرده و آن کودتا را طرح‌ریزی کردند. آن زمان حرفی از انقلاب اسلامی نبود. البته دشمنی آنان با انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی ایران به مراتب بیشتر است چراکه اساسا آمریکایی‌ها با تامین منافع همه ملت‌های آزادی‌خواه از جمله ملت ایران مشکل دارند و انقلاب اسلامی علم‌دار استقلال، اقتدار و آزادی‌خواهی ملت ایران است.

وی با بیان اینکه آمریکایی‌ها در تفاهمنامه پایان جنگ، ترتیبات ایرانی بر تنگه هرمز را پذیرفته بودند اما با ریاکاری، به دنبال ایجاد مسیر جدید بودند، گفت: نیروهای مسلح ایران اسلامی مقتدرانه در مقابل بدعهدی آمریکایی‌ها حاضر شده و اعلام کردند که غیر از ترتیبات پیش‌بینی شده در تفاهمنامه، هر اقدام دیگری در تنگه هرمز، با واکنش قاطع ایران اسلامی مواجه خواهد شد.

سخنگوی ارتش، احترام به حقوق ملت ایران را تنها راه بازگشایی تنگه هرمز دانست و تاکید کرد: رئیس‌جمهوری متجاوز و فاسد آمریکا باید احترام به قواعد و حقوق بین‌المللی، حقوق ملت‌ها و احترام به آنان را یاد بگیرد. همانطور که پیشتر اعلام کرده‌ایم، تنگه هرمز هرگز با جنگ، شرارت و تجاوزهای آمریکا بازنخواهد شد. تنها راه بازگشایی تنگه هرمز، احترام به حقوق ملت ایران و تمکین آمریکا به مفاد تفاهمنامه پایان جنگ میان ایران و آمریکا است. ملت ایران نیز اطمینان داشته باشند که نیروهای مسلح به ویژه ارتش جمهوری اسلامی ایران، تا آخرین نفس ایستاده و سر سوزنی از حقوق ملت ایران در تنگه هرمز، کوتاه نخواهد آمد.

وی در بخش پایانی اظهارات خود با بیان اینکه نیروهای مسلح ایران اسلامی تا آخرین قطره خون، تحت فرماندهی فرمانده معظم کل قوا، پای کار ایران، انقلاب و ملت ایران خواهد بود، گفت: اگر حمایت‌ها و حضور حماسی مردم در صحنه نبود، ما نمی‌توانستیم در لحظاتی که می‌دانستیم ممکن است توسط دشمن مورد هدف قرار بگیریم، پای کار بمانیم. اقدامات فرزندان شما ملت ایران پای لانچر شلیک پهپادها و موشک‌ها، در مرحله اول به واسطه لطف الهی و دلگرمی فرمانده معظم کل قوا بود و در مرحله بعد، ناشی از انگیزه و امیدی بود که شما مردم در خیابان‌ها، به فرزندان خود منتقل گردید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
وقوع چند انفجار در هرمزگان، ۲۵ تیر ۱۴۰۵
تخلیه بیمارستان شهید بقایی اهواز پس از حملات هوایی دشمن آمریکایی، انتقال ۲۰۰ بیمار به بیمارستان‌های گلستان و‌ شفا
بررسی گزینه‌های نظامی علیه کوبا در پنتاگون
انفجار در پایگاه ارتش تروریستی آمریکا در بحرین
تعطیلی کلاس‌ها و امتحانات حضوری دانشگاه علوم پزشکی اهواز ، آزمون‌های کشوری برگزار می‌شوند
حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با بمب های فسفری
پیام انقلاب اسلامی خواسته همه مردم دنیاست
تنگه هرمز نماد اقتدار ایران اسلامی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۵ تیر ۱۴۰۵
کاهش ذخایر نفتی و موجودی بنزین آمریکا
پیرصالحی: حمایت از تولید داخلی به نفع بیماران و امنیت دارویی کشور است
مردم آذربایجان غربی درکنار مرزداران جنوب ایران
تداوم پیمان وفاداری در اسلامشهر؛ شب ۱۳۶ تجمعات مردمی در سوگ رهبر شهید
کشف ۲۰۰ تن شن و ماسه غیرمجاز در شفت
بقائی: ایران یک پیکر به‌هم‌پیوسته است
تداوم پیمان وفاداری در پیشوا؛ شب ۱۳۶ تجمعات مردمی در میدان شهید چمران
ماندگاری هوای گرم در سمنان
میدان داری ساکنان کیش در صد و سی و هفتمین شب از حماسه خیابان
اجتماع بزرگ «همه خونخواهیم» در مشهد مقدس برگزار می‌ شود
تجدید حمایت مردم جنوب غرب خوزستان از نیروهای مسلح
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خاک عراق پایگاه ناامن سازی کشور‌های همسایه نمی‌شود
لغو امتحانات نهایی پایه دوازدهم در ۴ استان
شعار‌ «گم شو، گم شو» علیه نتانیاهو در کنست
تجاوز آمریکا به پادگانی در ایرانشهر؛ تدابیر ایران کمترین شهدا را بر جا گذاشت
شهادت ۷ نفر از کارکنان پایور و وظیفه ارتش در بمپور سیستان و بلوچستان
فردا؛ آغاز آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵/ تاکنون ۴۸۰ هزار نفر کارت گرفتند
حمله ارتش تروریستی آمریکا به چند نقطه در سیستان و بلوچستان
عزم ایرانیان برای مجازات عاملان مصمم‌تر شد
برنامه قطعی برق در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد ۲۴ تیر ۱۴۰۵
شارژ کالابرگ تیر کد‌های ملی ۷، ۸ و ۹ از فردا
حمله به سامانه‌های پاتریوت و هیمارس در کویت
حمله به آشیانه جنگنده‌های اف ۱۵، ۱۶ و ۳۵ در اردن
پایگاه‌های آمریکا در منطقه آماج هدف حملات پهپادی ارتش
سقوط پل هوایی در سراوان رشت بر اثر باز شدن اتاق یک تریلی کمپرسی
ایران: آمریکا متجاوز است، نه قربانی
لغو امتحانات نهایی پایه دوازدهم در ۴ استان  (۹ نظر)
موافقت مشروط عربستان با پیوستن به توافق سازش  (۳ نظر)
انتقاد وزیر امور خارجه عمان از رویکرد‌های امنیتی در قبال ایران  (۲ نظر)
شعار‌ «گم شو، گم شو» علیه نتانیاهو در کنست  (۲ نظر)
نشست علنی مجلس شورای اسلامی برگزار شد  (۲ نظر)
رفع اختلالات تعدادی از بانک‌های کشور  (۲ نظر)
گوترش: ایران و آمریکا مذاکره را از سرگیرند  (۲ نظر)
جزئیات حملات هوایی دشمن به ۸ شهر خوزستان  (۱ نظر)
قیمت‌های جدید نان در البرز اعلام شد  (۱ نظر)
جدول قطعی برق ۲۲ تیر ۱۴۰۵ در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
پیش‌ثبت‌نام دانش‌آموزان پایه هفتم به صورت غیرحضوری است  (۱ نظر)
باج به دشمن، سایهٔ جنگ را دور نمی‌کند  (۱ نظر)
فعال شدن اهرم‌های قدرت مقاومت بخاطر خطای محاسباتی امریکا    (۱ نظر)
مرکز فرماندهی و کنترل پهپادی آمریکا در بحرین ویران شد  (۱ نظر)
ادامه حملات ارتش به پایگاه‌های آمریکا با پهپاد‌های انهدامی  (۱ نظر)