• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۵۹۳۸۸
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۴۰۵ - ۱۷:۴۹
کرمانشاه » اجتماعی

۱۰ مصدوم زلزله کوزران به‌صورت سرپایی درمان شدند

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه گفت: ۱۰نفر که بر اثر اضطراب و ترس ناشی از زمین‌لرزه، حین خروج دچار مصدومیت خفیف شدند پس از دریافت خدمات درمانی، به‌صورت سرپایی مداوا و ترخیص شدند.

۱۰ مصدوم زلزله کوزران به‌صورت سرپایی درمان شدند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه،مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه با اشاره به نتایج ارزیابی‌های میدانی عنوان کرد: بر اساس گزارش‌های دریافتی از تیم‌های اعزامی، خسارات وارده عمدتاً سطحی و جزئی بوده و تاکنون موردی از تلفات جانی گزارش نشده است. همچنین ۱۰ نفر بر اثر اضطراب و ترس ناشی از زمین‌لرزه، حین خروج دچار مصدومیت خفیف شدند که پس از دریافت خدمات درمانی، به‌صورت سرپایی مداوا و ترخیص شدند.

  علیرضا حیدری روز دوشنبه با اشاره به وقوع دو زمین‌لرزه پیاپی در صبح امروز در حوالی شهر کوزران از توابع مرکز استان کرمانشاه گفت: نخستین زمین‌لرزه ساعت ۰۷:۱۳:۱۷ با بزرگی ۵.۲ ریشتر و در عمق ۸ کیلومتری زمین و دومین زمین‌لرزه ساعت ۰۷:۱۸:۴۹ با بزرگی ۵.۷ ریشتر و در عمق ۱۳ کیلومتری زمین در حوالی کوزران به وقوع پیوست.

 اظهار کرد: این زمین‌لرزه‌ها در زمانی رخ داد که جلسه مدیریت بحران شهرستان کرمانشاه در حال برگزاری بود و بلافاصله پس از وقوع زلزله، ضمن اعلام آماده‌باش به تمامی دستگاه‌های عضو ستاد مدیریت بحران استان، تیم‌های ارزیاب، امدادی و عملیاتی به مناطق تحت تأثیر اعزام شدند.

 وی افزود: به دستور استاندار محترم کرمانشاه، اینجانب به همراه فرماندار شهرستان کرمانشاه در کوتاه‌ترین زمان ممکن در منطقه حضور میدانی یافته و ضمن بازدید از کانون زمین‌لرزه و مناطق پیرامونی، روند ارزیابی خسارات، خدمات‌رسانی و هماهنگی بین دستگاه‌های اجرایی و امدادی را از نزدیک مورد بررسی و پیگیری قرار دادیم.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه با بیان اینکه کانون هر دو زمین‌لرزه در حوالی کوزران قرار داشت، تصریح کرد: لرزش ناشی از این زلزله‌ها علاوه بر کوزران، در شهرستان‌های روانسر، اسلام‌آباد غرب، جوانرود، ثلاث باباجانی، بخش گهواره از شهرستان دالاهو و همچنین شهر کرمانشاه و مناطق حومه نیز احساس شد.

حیدری با اشاره به نتایج ارزیابی‌های اولیه خاطرنشان کرد: بر اساس گزارش‌های دریافتی از تیم‌های اعزامی، خسارات وارده عمدتاً سطحی و جزئی بوده و تاکنون موردی از تلفات جانی گزارش نشده است.

 همچنین ۱۰ نفر بر اثر استرس، اضطراب و ترس ناشی از زمین‌لرزه و حین خروج دچار آسیب‌های خفیف شدند که پس از دریافت خدمات درمانی، به‌صورت سرپایی مداوا و ترخیص شدند.

 وی ادامه داد: بررسی‌های انجام‌شده نشان می‌دهد تمامی شبکه‌های آب، برق و گاز در مناطق تحت تأثیر پایدار بوده و هیچ‌گونه اختلالی در خدمات زیربنایی و زیرساخت‌های حیاتی استان گزارش نشده است.

 مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه در پایان با تأکید بر تداوم پایش میدانی مناطق، از آمادگی کامل دستگاه‌های اجرایی، امدادی و خدمات‌رسان خبر داد و از شهروندان خواست ضمن حفظ آرامش، اخبار مربوط به این حادثه را صرفاً از طریق مراجع رسمی دنبال کرده و از انتشار شایعات و اخبار تأییدنشده در فضای مجازی خودداری کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ایستادگی لرستانی ها در ایستگاه ۱۴۵ سنگر خیابان
میدان داری ساکنان کیش در صد و چهل و ششمین شب از حماسه خیابان
ذخایر لجستیکی بالا در هرمزگان
محمدعلی نجیبی، پیشکسوت موسیقی مقامی خراسان درگذشت
محور مقاومت چگونه نبض اقتصاد جهان را در دست گرفت؟
پیش بینی هوای دوم مرداد در سمنان؛ تداوم کاهش دمای هوا
نجات دو طبیعت گرد گرفتار در ارتفاعات روستای غار شهرستان نیشابور
ادامه تجمع‌های شبانه مردم جنوب‌غرب خوزستان در حمایت از آرمان‌های انقلاب
عراقچی، درگذشت استاد اکبر عبدی را تسلیت گفت
آغاز عملیات تکمیل آماده سازی فاز‌های اول و دوم محله الهیه بروجن با ۳۶۰ میلیارد تومان
هشدار برنامه جهانی غذا درباره کاهش کمک‌های غذایی به غزه
پیام تسلیت وزیر امور خارجه در پی درگذشت استاد اکبر عبدی
برگزاری کارگاه آموزشی مربیان کاراته در البرز
افزایش قیمت نفت و تهدید موقعیت جمهوری‌خواهان در انتخابات کنگره
کشته و زخمی شدن ۲۲ غیرنظامی در درگیری‌های مرکز سودان
انبار خالی واشنگتن
ترامپ، اروپا را به اعمال تعرفه های سنگین تهدید کرد
دستگیری عاملان درگیری دسته جمعی مسلحانه و حادثه ساز در کرج
برگزاری جمعه‌های فرهنگی با حضور خانواده شهدا در چالیدره مشهد
پاسخ متقابل چین به تحریم اروپایی ها
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حمله موشکی دشمن آمریکایی به شهرستان فیروزآباد
حمله مقاومت عراق به مقر نیروی زمینی کویت
دستور استاندار خوزستان برای جلوگیری از تعدیل نیروها در آبفای اهواز و ماهشهر
عرضه ۵۰۰ مگاوات برق برای جبران کسری صنایع در بورس انرژی
ابطال پروانه واحد‌هایی که رمزارز غیرمجاز استخراج می‌کنند
اتصال سومین واحد بخار نیروگاه فردوسی به شبکه برق کشور
دور جدید حملات ارتش تروریستی آمریکا به ایران
ماجرای کافه حاشیه‌ساز تنکابن چه بود؟
بررسی آخرین وضعیت زیرساخت‌های آب و برق استان هرمزگان
بازسازی سریع زیرساخت‌های ایران، اسرائیل را غافلگیر کرد
کاهش محدودیت برق ۴۸ شهرک صنعتی از دو روز به یک روز
نمایندگان دموکرات کنگره آمریکا: ترامپ دروغ گفت
حمله آمریکا به محله تپه الله‌اکبر بندرعباس با ۲ مجروح
ایران هرگز ترتیبات خود در تنگه هرمز را رها نخواهد کرد
حماس: تشدید حملات به غزه تلاش برای شکست توافق آتش‌بس است
ادامه جنگ با ایران به ضرر آمریکا است  (۱ نظر)
حمله سنگین موشکی - پهپادی سپاه به پایگاه‌های آمریکا در اردن  (۱ نظر)
قشقاوی: دروغ‌های ترامپ باعث آرامش بازار‌ها نمی‌شود  (۱ نظر)
تکذیب فعالیت سامانه‌های پدافندی و وقوع اصابت در شهرستان پاکدشت  (۱ نظر)
دولت به جای واردات برنج از تولیدات داخلی حمایت کند  (۱ نظر)
حفظ آمادگی، اشراف اطلاعاتی و هوشمندی سرلوحه کار فراجا  (۱ نظر)
تاکید استاندار خراسان رضوی بر ضرورت شفاف‌سازی در نحوه مدیریت سهام عدالت  (۱ نظر)