• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۹۰۶۰
تاریخ انتشار: ۰۷ آبان ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۸
اقتصادی » بازاروتجارت

مصونیت ایران از تهدیدات با پیشرفته های پدافند غیر عامل

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور گفت: تاکنون ۱۰۰ آئین نامه فنی و تخصصی از طریق مراکز دانشگاهی در زمینه پدافند غیر عامل تولید کرده ایم.

به گزارش خبرنگار واحد مرکزی خبر، سردارسرتیپ غلامرضا جلالی در برنامه گفتگوی ویژه خبری سه شنبه شب شبکه دو سیما با اشاره به اینکه پدافند غیر عامل ، دفاع در برابر تهدید و از ابتدا با بشر همراه بوده است، افزود: موضوعات پدافند غیرعامل همیشه در حال تغییر است بنابراین باید متناسب با این تغییر ، روش ها را تغییر دهیم .

وی با تاکید بر اینکه پدافند غیر عامل یعنی  مصون کردن کشور از تهدید، گفت: با اقداماتی که انجام شده است، کشورمان در بسیاری از حوزه ها  از تهدیدات مصون شده است. 
سردار جلالی افزود: تلاش می کنیم در کنار نظام فنی و مهندسی،  روش صفر کردن تهدید را  بر روی  سازه ها انجام دهیم .
وی ادامه داد: اکنون 4 تا 5 رشته دانشگاهی در این زمینه راه اندازی کرده ایم و دانشجویانی در این باره مشغول تحصیل هستند.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور بر فرهنگسازی در زمینه پدافند  غیر عامل تاکید و اضافه کرد:  به همین علت تا کنون دستگاهی را به عنوان  متخلف از پدافند غیر عامل  به دستگاه قضایی  معرفی نکرد ه ایم .
سردار جلالی بر لزوم  ایمن سازی فضای سایبری  تاکید کرد و گفت : در جهان حدود 21 کشور ارتش سایبری تشکیل داده اند .
وی افزود : نخستین  حمله سایبری آمریکا به ما در موضوع ویروس استاکس‌نت انجام شد و بر اساس سند راهبردی آنها،‌ بهترین دفاع در زمینه سایبری، حمله است .
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور افزود: نیازمند یک معماری دفاعی  سایبری  هستیم  به گونه ای که بتوانم تهاجم را دفع کنیم به همین منظور ساختارهای دفاع سایبری  در بخش های مهم کشور راه اندازی شده است تا بتوانیم جلوی تهاجم را بگیریم .
سردار جلالی با بیان اینکه در ایمن سازی حوزه ای زیر ساختی تلاش کرده ایم گفت: ایجاد اجماع  و درک واحد  از پدافند  غیر عامل بسیار مهم است .
وی افزود: نیازمند صنعت بومی در زمینه سایبری هستیم لذا  مرکز پدافند سایبری  را در وزارت دفاع ایجاد کردیم  تا تجهیزات مورد نیاز را تولید کند .
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور گفت: پارسال بیش از 120 شرکت دانش بنیان را وارد این عرصه کردیم و 34 محصول را  از مرحله  آزمایش سخت عبور دادیم و تایید کردیم  .
سردار جلالی افزود: ظرفیت  تولید دانش در این زمینه  در کشور وجود دارد اما معمولا مدیران ما به جنس  خارجی رغبت دارند وعموما دستگاههایی که از این سامانه ها  استفاده می کنند ترجیح می دهند  محصولات خارجی  را استفاده  کنند به همین علت  نیازمند فرهنگ سازی هستیم .
وی گفت: شرکت ملی گاز ایران در زمینه دیسپاچینگ از محصولات خارجی استفاده می کرد در حالی که  شرکت های داخلی هم محصولات خوبی را دارند  و محصولات  داخلی و شرکت های دانش بنیانی که در این زمینه فعال هستند به شرکت ملی گاز معرفی کردیم .
سردار جلالی افزود: نبود آزمایشگاههای تشخیصی  برای بیماری های نو پدید دستکاری شده  یکی از مشکلات است که امیدواریم این کاستی ها  برطرف شود .
وی ادامه داد: باید زیرساخت های لازم برای ساخت آزمایشگاههای مورد نیاز ایجاد شود  و  وزارت بهداشت  آمادگی خود را در این زمینه  ارتقا دهد .
سردار جلالی با اشاره به اینکه پدافند غیرعامل کشور در هر استانی ممکن است متفاوت باشد گفت: برای مثال استان های  بوشهر ، اصفهان ومرکزی  ، هسته ای هستند و مردم این  سه استان باید  آموزش های لازم  را ببینند و یا استان هایی که  دیگر تاسیسات در آن قرار دارد باید آموزش های لازم مربوط به آن تاسیسات را به مردم بدهیم .
رئیس مرکز مدیریت  حوادث و فوریت های پزشکی کشور هم در ارتباط تلفنی با برنامه گفتگوی ویژه خبری با اشاره به اهمیت  پدافند غیر عامل گفت : در زمینه پزشکی هم باید از نظر تهدیدات آماده باشیم .
امین صابری نیا افزود: با کمک سازمان پدافند غیر عامل کشور در بحث پیشگیری فعالیت و سند ملی  پدافند زیستی را تدوین کردیم.
وی گفت: این سند را به  همه دانشگاههای علوم پزشکی ابلاغ کردیم و نقشه های خطر ،الگوی خطر و توزیع  خطر زیستی نیز در حال تدوین است .
رئیس مرکز مدیریت  حوادث و فوریت های پزشکی کشور افزود: بیماری های خطرناک رصد می شود و آمادگی لازم برای مقابله با آنها وجود دارد .
معاون طرح وتوسعه  و فناوری های نوین شرکت ارتباطات زیر ساخت هم در گفتگوی تلفنی با این برنامه با بیان اینکه فضای  سایبر ،پنجمین عرصه نبرد در جهان شناخته  شده و میدان  جنگ است گفت: پایداری نگهداشت  و امکان دفاع مناسب در فضای سایبری  به ما کمک  می کند ارتباطات  را در شریان های حیاتی زیرساخت های دیگر برقرار کنیم .
مهدی کریمی نیستانی افزود: حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات  در کشور  ما روز به روز در حال گسترش است بنابراین  آماده بودن برای حفاظت  از این فضا برای ما بسیار مهم است .
وی ادامه داد: با فعالیت های خوبی که  مرکز پدافند سایبری  با هماهنگی دستگاههای مرتبط در کشور انجام داد وضعیت ما مطلوب است اما با وضعیت  ایده آل  و آرمانی فاصله داریم  .
کریمی نیستانی گفت: راه اندازی مرکز امنیت شبکه یکی از برنامه های ما بود  که انجام شد .
معاون طرح وتوسعه و فناوری های نوین شرکت ارتباطات زیر ساخت افزود: در حوزه پایداری و امنیت فضای سایبر شاید کشور ما جزو کشورهای تقریبا مطلوب است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پرداخت بیش از دو هزار میلیارد ریال غرامت به کشاورزان لرستانی
کلاهبرداری ۳۰ میلیارد ریالی در تبریز
کاهش ۷۵ درصدی میزان بارندگی در آذربایجان‌غربی
اختصاص ۱۰ میلیارد تومان برای تجهیز مرکز فنی حرفه‌ای میانه
ادامه روند افزایشی دمای هوا در سمنان
پیشرفت نهضت مدرسه‌سازی در طرح‌های حمایتی مسکن
تامین زیرساخت‌ها چالش اصلی سرمایه گذاری در خراسان جنوبی
لزوم جدیت دستگاه‌های متولی در تنظیم بازار
اختصاص ۹۹۰ میلیارد تومان به طرح های آبرسانی روستایی و فاضلاب لرستان
برگزاری جشنواره شکرانه برداشت زعفران در روستای منجیل آباد رباط کریم
برگزاری آئین پایانی نخستین سوگواره تعزیه (آلاله ها) منطقه شرق استان تهران
تقویم و اوقات شرعی ۱۸ آبان ۱۴۰۴
خوابگاه‌های دانشگاه ایلام میزبان بیش از ۳ هزار دانشجو
اجرای طرح نسل پاک جزیره پاک در کیش
اطلاعیه قطع گاز در برخی مناطق قم فردا و پس فردا در قم
الزام شناسنامه‌دار شدن محصولات کشاورزی چهارمحال و بختیاری
ثبت ۱۲ فقره سرقت سیم مخابراتی در پرونده سارق برخواری
معرفی سرپرست جدید اداره ورزش و جوانان شهرستان مهاباد
کارگاه آموزشی ترویج بهره‌وری و الگوی کشت در دره‌شهر
تراکتور در خرم آباد زمین گیر شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
اعمال محدودیت آبی شبانه در تهران برای پر شدن مخازن
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
دخالت‌های خارجی و امید به اتحاد، چالش‌های انتخابات عراق
رشد اقتصادی خراسان جنوبی با فرآوری محصولات معدنی در داخل استان
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
کشف سوخت قاچاق در آب‌های ساحلی خوزستان
نصب سقاخانه‌های جدید به یاد شهدای اقتدار در زنجان
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
موافقت با استقرار ۴۲۹ واحد صنعتی در زنجان
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)