• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۶۲۱۱۵
تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۲
صفحه نخست » عمومی

پاکسازی عراق تا ۶ هفته آینده از تروریسم

کارشناس ارشد مسائل غرب آسیا با تاکید در استراتژیک بودن منطقه سنجار برای داعش خارج شدن از این منطقه را از دست دادن یک قله مهم خواند و افزود: عراق تا ۶ هفته آینده از تروریسم پاک می شود.

سعد الله زارعی در گفتگوی ویژه خبری شنبه شب شبکه دو سیما تاکید کرد: مراسم اربعین حسینی ذخیره راهبردی پایان ناپذیر برای همه مردم عراق و بویژه شیعیان است.
وی افزود: مراسم اربعین دوره زمانی سه هفته  در عراق دارد و در چهار روز آخر به اوج خود می رسد و  میزبانی از 20 میلیون زائر حسینی در کشوری که 32 میلیون نفر جمعیت دارد  به همه جهانیان نشان داد که  نباید عراق را با تروریست های تکفیری و منافق یا انفجارهای بغداد شناخت بلکه این  مردم در پرتو  نهضت امام حسین (ع) عالی ترین  چهره انسانی را به نمایش گذاشتند و همه جهانیان و به ویژه غربی ها و تروریست ها و حامیان آنها بخوبی این واقعیت را لمس کردند.
اربعین سند بزرگ پیروزی مردم مسلمان عراق
وی افزود: این حضور هر سال افزایش می یابد و غنی تر می شود  و سند بزرگ پیروزی مردم مسلمان عراق بر تروریست ها و حامیان آنها است.
زارعی گفت: مراسم اربعین امسال نشان داد که مردم عراق طرفدار صلح ، آرامش و رفتارهای انسان دوستانه وبشردوستانه هستند وهرگز اجازه نخواهند داد تروریست ها چهره واقعی و هویت ذاتی این سرزمین را خدشه دار کنند.
وی افزود: این همان بشارتی است که حضرت امام حسین (ع) در روز عاشورا به خواهر بزرگوارشان دادند که روزگاری می رسد که میلیون ها نفر از مردمان مومن  برای زیارت این سرزمین به کربلا سفر می کنند و حرم  حضرت سید الشهدا را زیارت خواهند کرد.
سنجار قله مهم داعش بود
این کارشناس ادامه داد: پیروزی غافلگیرانه نیروهای کرد  و نیروهای مردمی اهل تسنن بر گروههای تروریستی داعش و آزاد سازی شهر سنجار یا به قول کردها شنگال به معنی سکته مغزی و قلبی گروههای تروریستی است و منطقه راهبردی را که  دسترسی تروریست های داعش به ترکیه و سوریه را فراهم می کرد از دست آنان خارج کردند.
سعد الله زارعی افزود: گروههای تروریستی عقبه نظامی و یا برنامه نظامی ندارند و پیروزی آسان آنها در خرداد امسال و تصرف شهرهای بزرگ عراق بدون شلیک حتی یک گلوله نتیجه خیانت و فریبکاری  برخی عراقی ها بود که خوشبختانه امروزه همه آنها رسوا شدند و همه مردم عراق به پشتیبانی مرجعیت و دولت این کشور و همچنین وفاق همه گروههای مردمی و احزاب مردمی عراق دیگر اجازه  خودنمایی به تروریست ها را نمی دهد.
عراق دیگر جولانگاه تروریست ها نیست
وی افزود : گروهک های تروریستی به خوبی از خلاء ناشی از ناهماهنگی عراقیها استفاده کردند اما مقاومت مردم پس از آن نشان داد که این گروهک تروریستی از توان نظامی زیادی برخوردار نیست  و امروزه بسیج ملی و مردمی عراق در کنار نیروهای نظامی این کشور به روند پیشروی داعشی ها پایان دادند و آزاد سازی شهر بیجی و همچنین جرف الصخر  و آمرلی  و اخیرا  هم شهر سنجار نشان داد که ورق به ضرر  داعشی ها برگشت خورده است  و دیگر نمی توانند  در عراق به جولان دادن خود ادامه دهند .
وی افزود : ارزش آزاد سازی شهر سنجار در این است که نیروهای مردمی اهل تسنن و کردها  آن را آزاد کردند با وجود اینکه نیروهای ویژه داعش در آنجا مستقر بودند.
وی تصریح کرد : خوشبختانه پیروزی های مردم عراق  نشان می دهد که وحدت و یکپارچگی خوبی  در این کشور ایجاد شده است  و بزودی شهرها و مناطق دیگر هم آزاد  خواهد شد .
آمریکاییها منافقانه رفتار می کنند
آقای زارعی در ادامه به نفاق آمریکایی ها و همه غربی ها  در مبارزه با داعش اشاره کرد و گفت: تا زمانی که باد پیروزی بر پرچم داعشی ها در سوریه وعراق می وزید  آمریکایی ها حمایت ظاهری و باطنی داشتند اما  بعد از این که دیدند در سوریه  روز به روز این ها در حال شکست هستند  و در عراق نیز نمی توانند  به استقرار خود ادامه دهند  ظاهرا گروههای تروریستی را تهدید کردند اما  اینها در ظاهر و فریبکارانه است و آمریکاییها منافقانه رفتار می کنند و بیش از 600 حمله ادعایی آمریکا تاثیر خاصی نداشته است .
زارعی گفت : از طرف دیگر وقتی گروههای تروریستی تهدیدی بر ضد جبهه مقاومت هستند آمریکایی ها  هرگز حاضر نخواهند شد به آنها حمله کنند و ادعای آنها برای مبارزه  با تروریست ها کاملا فریبکارانه است اما اگر این تروریست ها  روزی به قطر، ترکیه، عربستان یا اسرائیل حمله کنند آن موقع آمریکا  با اینها مبارزه می کند نه در حال حاضر که سوریه و عراق را تهدید می کنند.
وحدت مردمی باعث پیروزی بر تروریست ها شد
کارشناس امنیتی عراق در برنامه گفتگوی خبری شنبه شب شبکه دو سیما با بیان این که  گروههای تروریستی و حامیان آنها  با سوء استفاده  از خلاء قدرت در عراق و همچنین ناهماهنگی احزاب و خیانت  برخی افراد  در بدنه نیروهای مسلح  و همچنین مسئولان استانهای شمال غرب  عراق توانستند به آسانی وارد عراق شوند گفت: پیروزهای اخیر نتیجه  یکپارچگی عراقیها اعم از مسلمانان و دیگران و همچنین همه گروههای سیاسی است.
سعید الجیاشی افزود: ورود تروریست های داعش به موصل حادثه  بسیار تلخ امنیتی و  شوکی به همه عراقی ها  بود  و دوره جابه جایی قدرت  در عراق هم مردم را به شدت نگران کرده بود و 3000 نیروی داعشی با خیانت  برخی عراقیها و بده بستانهای پشت پرده وارد کشور ما شدند  و جنایت های زیادی انجام دادند.
وی افزود : متاسفانه سازمان های بین المللی و شورای امنیت و نهادهای بین المللی که مدعی مردم داری و حمایت از صلح و آرامش هستند  کاملا ساکت شده اند و حدود 80 کشور در منطقه و خارج از منطقه از این تروریست ها حمایت کردند.
داعش ابزار دست غربیها هستند
وی افزود : گروههای تروریستی به بهانه  حمایت از سنی ها وارد عراق شدند اما  بیشترین  جنایت  را در حق اهل تسنن مرتکب شدند  و همه  مردم عراق امروز بخوبی می دانند که این گروههای تروریستی هرگز برای دموکراسی و صلح و آرامش  و بخاطر مردم عراق به این کشور نیامدند بلکه  آنها ابزار دست غربیها هستند  و سرنوشت عراق هم به خود عراقی ها  مربوط می شود .
الجیاشی تصریح کرد : آینده عراق  به وحدت مردم عراق بستگی دارد و به یاری خدا افق آینده روشن است.
حمایت قاطع ایران از مردم عراق
کارشناس امنیتی عراق تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران  تنها کشوری است که  به خوبی از ملت عراق حمایت کرد و همه مردم عراق از ملت و دولت ایران سپاسگزاری و تشکر می کنند.
الجیاشی گفت : چه کسی است که انکار کند  ترکیه، عربستان واسرائیل و قطر در منطقه از تروریست ها حمایت می کنند اگر این کشورها  حمایت نمی کردند آلمانیها ، تاجیکستانی ها و تروریست های غربی از کجا می توانستند وارد عراق شوند و این لفاظی هایی که میان ترکیه و امریکا وجود دارد  نوعی تبادل اتهام است.
پاکسازی عراق از وجود تروریست ها
وی افزود : داعشی ها امروزه رسوا شده اند و هیچ قشری از مردم عراق به آنها اعتماد ندارند و آنها یک جریان تکفیری و انحرافی در منطقه هستند  که  برای دین زدایی به اینجا آمده اند اما مردم عراق نشان دادند که  با وحدت و یکپارگی خود هرگز اجازه نمی دهند که تروریست ها مستقر شوند و وجب به وجب خاک عراق عزیز را از لوث وجود آنها  پاکسازی خواهند کرد.
الجیاشی افزود: امروزه رو سیاهی برای سازمانها و نهادهای بین المللی و شورای امنیت سازمان ملل و دیگران است که به رغم وظایف ذاتی  و شعارهای خود  در مقابل این همه جنایت  که در تاریخ بشریت کم سابقه است سکوت اختیار کرده اند  و سوال اینجاست  که آیا اگر این حمله به اسرائیل بشود  آیا باز هم ساکت خواهند شد.
وی گفت: همه بدانند ملت عراق و همه مسئولان و همه گروههای سیاسی بیدار شده اند  و دیگر گروههای تروریستی به نام داعش یا بی نام داعش و یا هر نام دیگر نمی توانند در عراق حضور داشته باشند و به یاری خدا  همه آنان نابود خواهند شد و یک وجب از خاک عراق را  نمی گذاریم در اختیار آنها باشد.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای نخستین قفس تمام‌فلزی پرورش ماهی در دریا
آسفالت معابر ۳ روستای دهلران
ساخت حسینیه ای مردمی در خوشاب به همت گروه های جهادی
ایرانِ ضعیف مطلوب انگلیسی‌هاست
برگزاری مسابقات فوتبال در استان سمنان
معلم آبدانانی و سرمشق عملیِ تولید بعد از بازنشستگی
یک تساوی و یک شکست سهم کرمان در لیگ برتر فوتبال کشور
ساخت نیروگاه‌های مستقل برای شهرک‌های صنعتی
شعبان‌خمسه: آماده دیدار با قزاقستان هستیم
تخریب هزار و ۳۰۰ خانه مسکونی در زمین لرزه افغانستان
غیرحضوری شدن مدارس روز شنبه در تعدادی از شهر‌های خوزستان
برگزاری رقابت های فیوژن فیتنس بانوان گرامیداشت شهدای ورزشکار در قم
پیگیری مشکلات خانواده شهدا و ایثارگران
مسیری که هر پیچش بوی خطر می‌دهد
غیرحضوری شدن مدارس در آبادان و خرمشهر
رژه کاروان ایران با تشویق وزیر ورزش و‌ جوانان
یادواره ۱۱۶ شهید سرافراز منطقه جبالبارز
فوران خشم مردم انگلیس علیه تیم‌های رژیم صهیونیستی
بیانیه دادسرای عمومی و انقلاب خوزستان درباره حادثه خودسوزی جوان اهوازی
اصلاح نظام بانکی، مهم‌ترین گام برای مهار تورم است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)