• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۶۲۴۸۴
تاریخ انتشار: ۰۷ دی ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۰
سیاسی » عمومی

آقایان دولتی مطیع قانون باشند

رئیس مجلس شورای اسلامی با وارد دانستن تذکر احمد توکلی در مورد اظهارات سخنگوی دولت گفت:تاکنون شاهد هیچ تخلف قانونی در روال کار مجلس نبودیم و آقایان دولتی باید مطیع قانون باشند.

به گزارش خبرنگار واحد مرکزی خبر،احمد توکلی نماینده تهران درنشست علنی امروز،با استناد به بند 11 ماده 24 آیین نامه داخلی با بیان اینکه کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات براساس گزارش رسمی دیوان محاسبات گزارشی منتشر کرده که امروز یا فردا درصحن علنی قرائت می شود گفت: دیوان محاسبات براساس اصل 54 قانون اساسی تأسیس شده و گزارشهای آن طبق ماده 221، گزارش های تحقیق و تفحص براساس ماده 216، گزارش های کمیسیون ها براساس ماده 236 و گزارش کمیسیون اصل 90 نیز به صورت جداگانه قرائت و قابل استناد است همچنین همه آنها با تشخیص مجلس به قوه قضائیه ارسال می شود.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه قابل استناد نبودن گزارشها به دلیل حکم ندادن دادسرای دیوان با اصول قانون اساسی و مواد آیین نامه مغایر است ادامه داد: تمام گزارشها به صورت مستند قرائت شده و تمام ملت ایران می توانند به آن استناد کنند و بعدا همه آنها می تواند در دادگاه ها نقض شود.
وی با اشاره به اظهارات سخنگوی دولت مبنی بر خلاف بودن استناد به این گزارشها گفت : افتخار می‌کنم که بعد از خطایی از آن عذرخواهی کنم اما این مطالب اظهارات درستی نیست و به شأن مجلس و نمایندگان لطمه می زند بنابراین رئیس مجلس باید از حقوق این قوه و نمایندگان دفاع کند.
دکترلاریجانی در پاسخ به این تذکر با بیان اینکه روال قانونی بر کشور حاکم  و دیوان محاسبات مرجعی رسمی است که گزارشهای آن براساس ماده 226 آیین نامه در کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات بررسی می‌شود گفت: تاکنون تخلف قانونی در روال کار مجلس صورت نگرفته است و آقایان دولتی توجه کنند که در این زمینه باید مطیع قانون باشند.
چرا نامه محرمانه دیوان محاسبات می چرخد
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس گفت : چرا نامه محرمانه دیوان محاسبات دست در دست می چرخد؟خواهشمندم که هیأت رئیسه مجلس این موضوع را بررسی کند.
محمدرضا تابش درنشست علنی امروز با بیان اینکه حق مجلس در رسیدگی و نظارت محترم است گفت: موضوع اول اینکه گزارش دیوان محاسبات فقط درکمیسیون برنامه وبودجه مطرح و مقرر شد که سخنگوی دولت و رئیس کل بانک مرکزی با حضور درکمیسیون توضیحاتی در این باره ارائه کنند حال این سوال مطرح است که چطور موضوع مذکور بدون بررسی در دستور کار صحن قرار گرفته است.
نماینده مردم اردکان درمجلس شورای اسلامی بیان کرد: برداشت 4.1 میلیارد دلاری از صندوق توسعه ملی نبوده بلکه از بانک مرکزی برداشت شده و در نهایت روال در دستور کار قرارگرفتن قانونی نبوده است.
کاتب سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه مجلس درپاسخ به اظهارات تابش گفت: شاید آقای تابش درجلسه ای که با نماینده دیوان محاسبات و دستگاه اجرایی برگزار شد حضور نداشتند اما کلیات این موضوع در کمیسیون رأی گیری و گزارش آن تقدیم مجلس شد یعنی روال قانونی خود را طی کرده است.
دکتر علی لاریجانی نیز در این باره گفت: پس طی نشدن روال قانونی نمی تواند صحیح باشد چون هیچ موضوعی بدون تصویب کمیسیون در دستور کار صحن قرار نمی گیرد.
رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ‌مباحثی از قبیل دقیق نبودن بررسی های دیوان محاسبات باید در فضای دیگراعلام شود چرا که مرجع رسمی اینگونه مباحث دیوان محاسبات است.

کمیسیون امنیت ملی ، حادثه گلپایگان را پیگیری کند
نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی با اشاره به اقدامات برخی اشرار در شهر گلپایگان که منجر به شهادت تعدادی از هموطنان شد، از کمیسیون امنیت ملی خواست به صورت ویژه و عاجل این موضوع را مورد بررسی قرار دهد.   
اقای ابوترابی فرد در نشست علنی امروز مجلس  با اشاره به تذکر میرمحمدی نماینده مردم گلپایگان و خوانسار گفت: برخی اشرار در شهر شهیدپرور گلپایگان دست به رفتارهای غیرقابل تحمل زدند که شایسته است مسئولان خصوصا کمیسیون امنیت ملی مجلس با توجه به اهمیت موضوع، آن را مورد بررسی قرار دهند.
نایب رئیس مجلس افزود: شهادت هموطنان عزیز و قائم مقام فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان در این حادثه را تبریک و تسلیت عرض می کنیم و از کمیسیون امنیت ملی می خواهیم این حادثه را مورد بررسی قرار دهد و اقدامات عاجلی برای برخورد با تبهکاران و کسانی که در این حوزه گرفتار تقصیر یا قصور شده‌اند، داشته باشد و گزارش آن را  ارائه کند .

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حضور نماینده کاراته قم با نام استقلال در سوپرلیگ کاراته کشور
فرصت‌ها و چالش‌های روابط تجاری ایران و چین
تقویت جایگاه حماس در غزه و کرانه باختری
«میکی ۱۷»، «خانواده باراتان» و «جست‌و‌جو در هیرکانی»، در راه سیما
جلوه‌ای از حضور دانش آموزان دیروز و امروز در راهپیمایی ۱۳ آبان
امضای قرارداد حسن یزدانی با باشگاه استقلال
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی درگذشت ۴ پاکبان زحمتکش
جشنواره ای برای صرفه جویی در مصرف آب در شهرستان آباده
برگزاری مجمع انتخاباتی هیئت کونگفو و هنر‌های رزمی استان
برپایی نمایشگاه اسوه در ملایر
جلوگیری از ادامه تخریب خانه مرحوم نمازی در شیراز
رسانه، میدان و دیپلماسی سه ضلع مکمل قدرت ملی هستند
تاکید ایران و پاکستان بر گسترش همکاری ها
ابلاغ آیین‌نامه ارتقای کیفیت خودرو‌های داخلی
درخشش فعالان رسانه‌ای ایلام در جشنواره هگمتانه
انتشار فراخوان جشنواره فیلم فجر ۴۴
هشداری برای خانواده‌ها درباره دسترسی کودکان و سالمندان به دارو‌ها
جزئیات واردات خودرو‌های پلاک منطقه آزاد به مازندران
تجلیل از مدال آوران و قهرمانان ورزشی نهاوند
افزایش غلظت آلاینده‌ها در جنوب غرب خوزستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۱ نظر)