• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۷۴۰۲۴
تاریخ انتشار: ۰۳ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۶:۵۲
صفحه نخست » عمومی

کنترل گردش های پولی مشکوک

وزیر کشور گفت: شورای عالی مبارزه با پولشویی تصویب کرده است هرگونه حساب بانکی که گردش مالی مشکوک و بالاتر از حجم معینی داشته باشد تحت کنترل قرار گیرد و از گردش پولی فساد آفرین و کثیف قاچاقچیان مواد مخدر مقابله شود .

به گزارش واحد مرکزی خبر ، عبدالرضا  رحمانی فضلی دبیر ستاد مبارزه بامواد مخدر کشور در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما افزود: قاچاقچیان مواد مخدر حساب های مشکوک و گردش مالی زیادی دارند و برای نمونه یک قاچاقچی 35 ساله که 5 کلاس هم سواد نداشت  2000 میلیارد تومان گردش مالی داشته و چندین حساب بانکی به نام افراد متوفی باز کرده بود .
پیامدهای منفی پولهای کثیف در عرصه های سیاسی و انتخابات و اقتصاد
وی گفت: همین پولهای کثیف که سالانه به 10 هزار میلیارد تومان می رسد و تاثیر و پیامدهای منفی آن به دو برابر قابل افزایش است در عرصه های سیاسی و انتخابات وارد جریان خرید و فروش رای می شود و در عرصه های اقتصادی در هر بازاری که ورود می کند به شدت تحت تاثیر قرار می دهد و در عرصه های اجتماعی و فرهنگی نیز خسارت های سنگینی وارد می کند و به همین خاطر شورای عالی مبارزه با پولشویی مصوب کرده است حساب های بانکی در صورتی که از لحاظ سرعت گردش پولی و همچنین حجم گردش مالی مشکوک به نظر برسد مسدود شود و نظارت و کنترل های لازم صورت گیرد .
دبیر ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: این شبکه ها و مافیاهای مواد مخدر حتی اعتراف کرده اند که به تامین مالی تروریست ها  کمک می کنند بنابراین مبارزه با مواد مخدر باید با همکاری و همراهی همه مردم و دستگاهها و نهادها باشد.
90 درصد مواد مخدر جهان در افغانستان تولید می شود
وزیر کشور گفت: بحران مواد مخدر باتوجه به آثار و پیامدهای کثیف و زشت و مخرب در عرصه های اجتماعی که دارد به عنوان مادر بحرانهای اقتصادی ،‌سیاسی ، اجتماعی و فرهنگی  شناخته می شود  و جریان  کثیفی را در بازارهای مختلف اقتصادی ایجاد می کند.
رحمانی فضلی تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران به دلیل موقعیت جغرافیایی و مسیر ترانزیتی مواد مخدر  از همسایگان شرقی به اروپا که برای قاچاقچیان بالای 50 درصد ارزش افزوده ایجاد می کند و متاسفانه 90 درصد مواد مخدر جهان در افغانستان تولید می شود  و همچنین به علت اینکه افغانستان و پاکستان  تسلط و کنترلی  بر مرزهای خود ندارند  به شدت تحت تاثیر مافیای جهانی مواد مخدر قرار دارد .
وی افزود: تا سال آینده طرح انسداد مرزهای کشور کامل می شود و 5 منطقه جرم خیز را در اولویت کنترل قرار داده ایم و تلاش می کنیم بحث مقابله با مواد مخدر را  اجتماعی کنیم واز همه قشرهای جمعیتی اعم از دانشگاهها، جامعه مداحان ، سینماگران ، ورزشکاران ،هنرمندان و همه قشرهای اجتماعی بویژه روحانیت در مبارزه  با مواد مخدر و پیشگیری  از اعتیاد استفاده کنیم  و دولت هم اعتبار خوبی در نظر گرفته است .
رحمانی فضلی افزود : در ابتدای دولت یازدهم ظرفیت نگهداری معتادان در تهران 500 نفر بود که تا 20 اسفند این ظرفیت به 5000 نفر افزایش می یابد  و تا اردیبهشت ماه  هم دو برابر خواهد شد .
مواد مخدر تنوع صنعتی زیادی پیدا کرده وقیمت ها نیز کاهش یافته است
وی با بیان اینکه یک ونیم درصد جمعیت کشور معتاد و 98 و نیم درصد جمعیت سالم هستند گفت : متاسفانه مواد مخدر تنوع صنعتی زیادی پیدا کرده وقیمت ها نیز کاهش یافته است و راحت تولید می شود  به همین خاطر خانواده ها  نقش مهمی در کنترل و پیشگیری  از اعتیاد فرزندان دارند و باید  همه ظرفیت های اجتماعی و خانوادگی را باید استفاده کنیم.
وی افزود : جمع آوری خرده فروشان را هم  در دستور کار داریم  .
رحمانی فضلی با بیان اینکه  10 تا 11 هزار معتاد متجاهر داریم که 44 درصد سرقت را هم  اینها  انجام می دهند گفت : خوشبختانه هماهنگی نهادهای عضو ستاد مبارزه  با مواد مخدر از جمله  سازمان بهزیستی و وزارت بهداشت و نیروی انتظامی ودیگر نهادها زیاد است  و برخی ناهماهنگی ها در کمبود امکانات مربوط می شود .
وی گفت : در سال گذشته 30 میلیارد تومان  برای درمان معتادان در نظر گرفته شد که امسال به 50 میلیارد تومان افزایش یافته است .
وی گفت : به طور میانگین در دنیا 20 درصد  معتادان جمع آوری شده  پاک می شوند و پاک می مانند که در ایران  به 10 تا 12 درصد  می رسد و مسائل بعد از ترک اعتیاد و جامعه پذیری معتادان و اشتغال و همچنین  کسب و کار آنها نیز باید برنامه ریزی شود  .
ایران بیشترین کشفیات مواد مخدر را دارد
وزیر کشور گفت : ایران بیشترین کشفیات را  دارد و این مسئله مورد تقدیر کشورهای منطقه و همچنین نهادهای بین المللی است اما هزینه های زیادی را هم پرداخت کرده ایم که  تقدیم 3800 شهید بخشی از آن است .
وی افزود : وقتی یک نفر معتاد می شود  افراد زیاد را در گیر این مسئله می کند و به همین خاطر هدف ما این است که مبارزه با مواد مخدر را در عرصه های مختلف به فرآیند اجتماعی تبدیل کنیم تا اثر بخشی برنامه ها و سیاست ها به حداکثر برسد .
وزیر کشور تصریح کرد : برای اصلاح  قوانین و مقررات  مورد نیاز برای مبارزه  جدی و بازدارنده با مواد مخدر تلاش می کنیم  و خبرهای خوبی در راه است .
عبدالرضا عزیزی رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس هم که به صورت ارتباط تلفنی در برنامه حضور یافته بود گفت: وزیر کشور دلسوزانه، مقتدرانه و با جدیت بیشتری سیاست های و برنامه های مبارزه با مواد مخدر را پیگیری و اجرایی می کند و نیاز است که همه نهادها و دستگاهها کمک کنند .
وی با تقدیر از تلاشهای وزیر کشور در این زمینه گفت: دستگاههای دیگر حتی مجلس عملکرد رضایت بخشی ندارند و درحالیکه گردش مالی مافیای مواد مخدر بسیار زیاد است باید اعتبارات ستاد مبارزه با مواد مخدر افزایش یابد  و حمایت های جدی صورت گیرد امّا این حمایت ها اندک است و در واقع می توان گفت وزیر کشور در این فرآیند تنهاست.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نصب ۱۵ کنتور حجمی هوشمند بر روی چاه‌های مجاز اردستان
تاثیرات محیط کاری بر بیماری دیابت
کشف یک کیلوگرم تریاک بلعیده‌ شده در بردسکن
تولید پراکنده در مناطق شهری موجب پایداری شبکه برق می‌شود
لیموچی: از عملکرد بچه‌ها راضی هستم
پیشنهاد ایران برای ایجاد شبکه نوآوری گردشگری مبتنی بر هوش‌مصنوعی
جریمه روزانه ۲ هزار و ۸۰۰ خودروی فاقد معاینه فنی و آلاینده در استان کرمانشاه
تاکید بر لزوم استقلال استان‌ها در خرید و توزیع کالا‌های اساسی
طرح ساماندهی گلزار شهدای شادگان با جدیت در حال اجراست
ممنوعیت دریافت کپی مدارک هویتی با راه‌اندازی سامانه هدی
وزارت اقتصاد مامور تدوین الگوی ملی هماهنگی گمرکات شد
راه اندازی و ساماندهی ۲۰۰ پایگاه قرآنی در کانون‌های مساجد استان تهران
کاهش سقف استفاده از کارت‌های آزاد بنزین در جایگاه‌های سوخت
هشدار نارنجی هواشناسی خوزستان برای کاهش دید در محور‌های جنوبی و ساحلی
گسترش همکاری‌های دوجانبه پاکستان و عربستان در حوزه دفاعی و آموزشی
فرماندار جوانرود معرفی شد
بهره‌مندی ۴۷۵ خانوار عشایری از آب شرب سالم با اتمام پروژه آبرسانی قشلاق گوگرد علیا در خوی
آشنایی با شهید قربانعلی موری بازفتی از شهدای لالی
حضور ورزشکاران اردبیلی‌ در کاروان المپیک ناشنوایان ۲۰۲۵
چهارمحال و بختیاری میزبان جشنواره ملی مشاعره رضوی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
امتناع کودکان از توالت مدرسه باعث یبوست می‌شود
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
واکنش محیط زیست به تخلف تکراری باغ‌وحش نیر
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
خام فروشی در زنجیره فولاد
وقوع زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)