• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۷۶۳۰۸
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۶:۲۶
صفحه نخست » عمومی

مرکز تکریت آزاد شد

نیروهای مسلح عراقی توانستند مرکز شهر تکریت واقع در استان صلاح الدین را آزاد کنند و صدها تروریست در استانهای الانبار و صلاح الدین را به هلاکت رساندند. شورای شیوخ عشایر صلاح الدین از آزادی ۹۰ درصد تکریت خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اینترنتی خبرگزاری سانا ، نیروهای مسلح عراقی همچنین با دادن هرگونه فرصتی به خروج تروریستهای داعشی از این دو استان تا زمانیکه به طور کامل تسلیم نشوند؛ مخالفت کرده‌اند. 
احمد الاسدی سخنگوی نیروهای داوطلب مردمی عراق به خبرنگار سانا در بغداد گفت:« برخی شیوخ عشایر استانهای الانبار و صلاح الدین پیشنهاد باندهای تروریستی داعش را به نیروهای مسلح عراقی ابلاغ کرده‌اند. آنان پیشنهاد کرده‌اند همه مناطق استانهای الانبار و صلاح الدین را ترک کنند و از این مناطق خارج شوند  به شرط آنکه   نیروهای عراقی فرصت خروج امن آنها را فراهم آورند اما نیروهای مسلح عراق قاطعانه پاسخ داده‌اند که تروریستها دو گزینه بیشتر پیش رو ندارند یا تسلیم شوند یا بمیرند.»
الاسدی گفت: تروریستهای داعشی در شهر الرمادی مرکز الانبار به نشانه تسلیم پرچمهای سفید بلند کرده‌اند و نیروهای امنیتی ویژه عراقی نیز با احتیاط زیاد در حال دستگیری آنها هستند.
وی افزود: مخالفان تسلیم شدن نیز با هفت دستگاه خودروی بمب گذاری به مسجد جامع  الدوله در مرکز الرمادی و پل الورار در شمال غربی الرمادی و چند منطقه دیگر این شهر حمله کردند که 39 نفر در این حملات انتحاری کشته شدند.
از طرف دیگر وزارت دفاع عراق اعلام کرد: 128 تروریست داعشی در عملیات جداگانه فرماندهی عملیات بغداد در مناطق شرقی الکرمه واقع در شرق فلوجه و فرماندهی لشکر واکنش سریع جمعی فرماندهی عملیات الانبار کشته شدند.
وزارت دفاع عراق تأیید کرد: این عملیات به پاکسازی منطقه صبیحات و شماری از کارگاههای مجاور کمک کرد. 
وزارت دفاع عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد: فرماندهی عملیات بغداد اعم از نیروهای ارتش ، پلیس ، داوطلب مردمی و عشایر با کمک نیروی هوایی عراق و ائتلاف به پنجمین مرحله از عملیات انتقام خون سرتیپ ستاد نجم سودانی در شرق کرمه ادامه می‌دهند.
وزارت دفاع عراق تصریح کرد: نیروهایش توانسته‌اند در این عملیات 101 تروریست داعشی را بکشند و 13 خودروی حامل سلاح سنگین و 13 مقر تروریستی را منهدم و 23  خانه بمب گذاری شده و 199 بمب را خنثی کنند. 
وزارت دفاع عراق در بیانیه دیگری اعلام کرد: فرماندهی لشکر نیروی واکنش سریع جمعی عملیات الانبار توانست منطقه صبیحات ،  کارگاه الاصفر ، کارگاه آسفالت سازی و کارگاه گچ کاری را پاکسازی کند که در این عملیات 27 تروریست کشته شدند و 47 بمب نیز خنثی شد.
وزارت دفاع عراق در سومین بیانیه خود اعلام کرد: نیروی هوایی عراق هشت دستگاه خودروی حامل تعداد زیادی از تروریستهای داعشی فراری را که از شهر تکریت به شهرستان حویجه گریخته بودند؛ منهدم کرد.
در استان صلاح الدین نیز نیروهای ارتش ، پلیس و داوطلب مردمی توانستند مرکز شهر تکریت را پاکسازی کنند. 
یک منبع در فرماندهی عملیات مشترک گفت: نیروهای عملیات صلاح الدین ، سامراء ، دجله و دیاله و نیروهای داوطلب مردمی به شهر تکریت از سمت شمال با حمایت هوایی یورش بردند و توانستند ساختمان اداره راهنمایی و رانندگی ، بیمارستان این شهر و محله‌های العصری ، دیوم ، هیاکل ، خیابان  اربعین ، خیابان وطبان ، و  خیابان پاشا را آزاد کنند. 
این منبع گفت: در این عملیات 121 تروریست کشته شدند و 56 خودروی مجهز به تیربارهای سنگین منهدم شد و 17 انبار اسلحه و مهمات به تصرف در آمد و هفت مقر تروریستها منهدم شد. 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
معدوم سازی ۵۰۰ کیلوگرم شیرینی تاریخ گذشته
محکم ، حمایت‌ از کودکان دارای ناهنجاری‌های مادرزادی در زنجان
برگزاری همایش ملی فیزیولوژی تمرین در زنجان
تمدید مهلت نام نویسی در رویداد هنری «زیتون زخم‌خورده» در زنجان
اطلاعیه سپاه حضرت ابوالفضل لرستان درپی شهادت بسیجی امیرحسام خدایاری فرد
آیین استقبال از شهید مرزبان در یاسوج
سلامت روان نوجوانان در تیررس خشونت سایبری
برخورد پژو ۴۰۵ با تریلی ۴ مصدوم برجای گذاشت
بازدید از روستای بیاضه
تأکید بازاریان و اصناف زنجان بر حفظ آرامش، ثبات اقتصادی و امنیت بازار
تزریق ۸۷۷ میلیون مترمکعب گاز به شبکه سراسری
تخصیص زمین به بیش از ۲ هزار متقاضی طرح جوانی جمعیت در زنجان
ابلاغ پیام تسلیت ریاست مجلس به بیت آیت الله شفیعی
حضور نماینده زنجان در چهل و چهارمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۱ دی ۱۴۰۴
برگزاری ‌‌اولین جشنواره ملی ترجمان دانش
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۱ دی ۱۴۰۴ به افق قم
اوقات شرعی اهواز، ۱۱ دی ماه ۱۴۰۴
استقرار اورژانس پیش بیمارستانی در گلزار شهدا
افزایش بیش از ۲۰ درصدی مصرف گاز در کهگیلویه و بویراحمد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازداشت شهردار آبادان
سال آینده حقوق کارمندان بیش از ۲۰ درصد افزایش می‌یابد
آغاز پیش فروش هفت محصول ایران خودرو
مهدی سماواتی: من زنده‌ام
ثبت ملی دو آیین محلی کرمانشاه در فهرست رویدادهای گردشگری کشور
هماهنگی مقامات عالی اقتصادی برای مدیریت بازار
انتخابات شورا‌ها؛ عزم رسانه ملی؛ افزایش سرمایه اجتماعی
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۰ دی
کاهش شدید دما در بیشتر مناطق کشور؛ ۱۰ دی ۱۴۰۴
سردار وحیدی جانشین فرمانده کل سپاه شد
اعتراض رسمی باشگاه استقلال به داوری و احکام انضباطی در لیگ برتر
شهادت یکی از بسیجیان کوهدشت به دست اغتشاشگران
شمسایی ۲۰ ملی‌پوش فوتسال را به اردو فراخواند
جام یاشاردوغو و وهبی امره؛ نخستین محک بین المللی کشتی گیران در سال ۲۰۲۶
مروری بر سه فیلم آماده پخش از قاب تلویزیون
گروسی، تجاوز نظامی به تأسیسات هسته‌ای ایران را محکوم کند  (۲ نظر)
صدور اطلاعیه سطح نارنجی هواشناسی در فارس  (۱ نظر)
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت آیت‌الله شفیعی  (۱ نظر)
تعطیلی مدارس و ادارات استان گلستان فردا چهار شنبه ۱۰ دی  (۱ نظر)
بررسی گرانی‌ها در مجلس؛ اصلاح بانک مرکزی ضروری است  (۱ نظر)
توسعه عدالت آموزشی یک مأموریت ملی است  (۱ نظر)
بخش خصوصی مسئولیت اجتماعی خود را فراموش نکند  (۱ نظر)
نظام حکمرانی انرژی دیگر قابل ادامه نیست  (۱ نظر)
تصمیم گیری مردم در هزینه کرد بخشی از بودجه شهرداری؛ با اجرای طرح «من شهردارم»  (۱ نظر)
علت بوی نامطبوع اطراف فرودگاه امام فاضلاب شهرهای منطقه است  (۱ نظر)
نوعروسان کمیته امداد درخواست جهیزیه را در سکوی اینترنتی ثبت می‌کنند  (۱ نظر)
جریمه ۵۳ هزار راننده تهرانی در پاییز برای استفاده از تلفن همراه  (۱ نظر)
تحویل هزار واحد مسکن کوی پرواز همدان تا نوروز ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قاتل خاموش جان مرد ۵۰ ساله را گرفت  (۱ نظر)