• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۷۸۶۳۹
تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۰
اقتصادی » بازاروتجارت

اجرای طرح بیمه زنان سرپرست خانوار

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: طرح بیمه زنان سرپرست خانوار و طرح جامع توانمند سازی زنان به صورت آزمایشی در حال اجرا است و در صورت موفقیت اجرایی می شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، خانم مولاوردی در مصاحبه با خبرنگاران افزود: معاونت امور زنان  خانواده ریاست جمهوری لایحه ای  در همین زمینه آماده کرده که در  نوبت رسیدگی کمیسیون اجتماعی دولت است.
معاون رئیس جمهوری در امور زنان با بیان اینکه روند درمان قربانیان اسید پاشی در اصفهان و تهران در حال پیگیری است از  تاکید جدی رئیس جمهور در برخورد قاطع با عاملان این حادثه خبر داد و گفت: اطلاع رسانی در خصوص این پرونده برعهده وزارتخانه های کشور و اطلاعات است.
مولاوردی با اشاره به بازدید خود از زندان زنان اصفهان و ندامتگاه شهر ری گفت: اشتغال و اسکان دو مشکل اصلی زندانیان پس از آزادی است ، بطوری که 20 درصد زندانیان در فصل زمستان مجددا به زندان باز می گردند لذا  باید برای آن چاره اندیشی شود.
معاون رئیس جمهور بااشاره به ضرورت  سالم سازی محیط کار برای بانوان گفت: در  فرآیند سالم سازی نباید انگشت اتهام متوجه زنان باشد.
مولاوردی در خصوص  اقدامات معاونت امور زنان برای ورود خانم به ورزشگاهها گفت: کمیته مشترک وزارت ورزش با معاونت تشکیل شده که نتایج آن به شورای عالی امنیت ملی ارائه می شود و قرار است در این خصوص تصمیم گیری شود.
پاسخ به منتقدان سفر نیویورک 
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: هنوز ترکش های حضور هیئت ایرانی در اجلاس کمیسیون مقام زن (پکن+۲۰ ) ادامه دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مولاوردی در نشست خبری با خبرنگاران  با اشاره به برخی انتقادها به حضور هیئت ایرانی شرکت کننده در پنجاه و نهمین اجلاس کمیسیون مقام زن(پکن+20) افزود: تعداد هیات دولتی و غیردولتی شرکت کننده در این اجلاس بسیار بحث برانگیز شد و هنوز ترکش های آن ادامه دارد. 
مولاوردی افزود : دو نفر از وزارت خارجه و دو خانم نماینده حضور یافتند و با وجود اینکه از سازمانهای مردم نهاد 40 تا 50 نفر پیش بینی کرده بودیم،  تعداد آنان  به 15  نفر هم نرسید. 
وی گفت: انتقاد شده بود که قرار شده به سرزمین شیطان لشکرکشی شود  که این مباحث خلاف واقع بود و من نمی دانم با چه نیاتی مطرح شد.
مولاوردی گفت: انتقاد کردند در خصوص هزینه های این سفر و اینکه من باید جوابگو باشم که در سال اقتصاد مقاومتی این هزینه ها چرا صورت می گیرد و حکم هم صادر کردند.
معاون رئیس جمهور افزود: از دیگر انتقادهایی که به سفر ما به نیویورک شد این بود که هیئت ایرانی سیاه نمایی در اجلاس کرد البته از اینکه هیئت  عدالت جنسیتی را مطرح کرده به جای برابری جنسیتی تشکر کردند ولی این انتقاد را هم داشتند که می توانست هیئت خلاقانه تر حضور می یافت.
مولاوردی گفت: این دوستان همزمان با برخی ها در خارج کشور دستاوردهای سفر را مورد هجوم قرار می دهند به نظر می رسد که متن کامل سخنرانی را توجه نکردند و اینکه یکی از محورهای سخنرانی ما پرهیز از خشونت علیه زنان است، لذا جای انتقاد باقی نمی ماند.
وی با اشاره به برخی انتقادها به گزارش هیئت ایرانی در اجلاس گفت: گفته شده که اجماع داخلی روی گزارش نبوده است این درحالیست که فرایند تهیه گزارش از آبان 92 آغاز شده بود و کسانی که امروز به متن گزارش اعتراض دارند درتهیه آن بوده اند.
مولاوردی افزود: همچنین در این انتقادها اظهار تاسف شده است از اینکه هیئت ایرانی با توجه به اینکه اسلام با برابری جنسیتی مخالف است چرا در پنل های برابری جنسیتی شرکت داشته است که در واقع باید گفت که موضوع پنل ها را ما انتخاب نمی کنیم و همزمان با پنلی که ما در این خصوص شرکت داشتیم هیئت پارلمانی هم در چنین پنلی حضورداشت چرا فقط به نمایندگان دولت انتقاد می کنند.
معاون رئیس جمهور گفت : همچنین گفته شده که چرا با وجود اجلاس و مذاکرات هسته ای،  هیئت در اجلاس شرکت کرده که من نمی دانم این دو موضوع چه ربطی به هم دارند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حذف نقطه حادثه‌خیز و اصلاح طرح هندسی محور ورودی شهرستان فرخشهر
اجلاس جهانی تغییر اقلیم در برزیل
ذوب‌آهن در خانه گل‌گهر سیرجان پیروز شد
نجات جان ۳۰ نفر در حادثه آتش‌سوزی یک مجتمع مسکونی زنجان
گرامیداشت یاد شهدای پایگاه بسیج و مسجد امام حسن عسکری (ع) علی‌آباد کتول
کشف ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در لارستان
تشییع پیکر مادر شهید کاظمی در تبریز
سمنان؛ پیشتاز در اهدای مستمر خون در کشور
برپایی اردوی جهادی پزشکی در پیشوا
دیدار وزیر علوم با دانشجویان سیستان و بلوچستان
تجلیل از برترین‌های جشنواره فانوس در تبریز
بررسی راهکار‌های قضایی برای تسریعِ ترخیص وسایل نقلیه رسوبی در گیلان
اختتامیه مرحله استانی نخستین جشنواره ملی هنری «نسل امید» در مشهد
راه‌آهن اردبیل امسال به بهره‌برداری می‌رسد
اجرای ۱۵۰ طرح مطالعات آبخیزداری در آذربایجان‌غربی
توافق نامه ساخت مدرسه ۱۵ کلاسه در ورامین امضاء شد
اختصاص ۲ هزار میلیارد ریال یارانه برای مطبوعات کشور
از مرمت حسینیه امینی‌ها تا راهیابی آثار هنرمند قزوینی به جشنواره آوای صلح و فیلم شهر
برگزاری مسابقات سراسری قرآن و عترت در ایزدخواست
 نسل امروز، ادامه‌دهنده راه ایستادگی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)