پخش زنده
امروز: -
در درگیری میان نیروهای پلیس با تروریست های داعش در تکریت بیش از هفتاد تروریست کشته شدند و چندین خودروی آنان منهدم شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از بغداد ، همچنین براثر حمله بالگردهای عراق به مواضع تروریست ها در چند مرکز دولتی تکریت بیست تروریست کشته و چند نفر از آنان زخمی شدند.
نماینده مجلس عراق تاکید کرد در چند ساعت آینده شهر تکریت مرکز استان صلاح الدین آزاد خواهد شد.
به گزارش شبکه تلویزیونی المیادین، فالح الخزعلی در مصاحبه با این شبکه گفت: هواپیماهای ارتش عراق نقش مهمی در پیشروی های اخیر در شهر تکریت دارند.
در درگیرهای نیروهای امنیتی و دواطلب مردمی نزدیک بیمارستان تکریت نیز 25 تروریست کشته شدند ، این تروریست ها قصد داشتند به استان الانبار فرار کنند.
نیروهای ارتش عراق هم در بیمارستان شهر تکریت موشک های پیشرفته حراراتی کشف کردند که داعش از آنها استفاده می کرد.
حمله داعش به نیروهای مسلح و نیروهای داوطلب مردمی عراق در منطقه الجدید در جنوب شهر سامراء ناکام ماند.
حیدر العبادی نخست وزیر عراق در کنفرانس خبری مشترک با بان کی مون دبیرکل سازمان ملل در بغداد، تاکید کرد طبق قطعنامه های شورای امنیت باید از ورود تروریست ها از کشورهای مجاور جلوگیری کرد.
نخست وزیر عراق تاکید کرد نیروهای مسلح این کشور تا کنون بیشتر مناطق در اشغال داعش را آزاد کردند.
حیدر العبادی همچنین در بخشی دیگر تاکید کرد: آنچه در یمن روی می دهد کشمکش داخلی است و باید بین خود یمنی ها و به دور از دخالت خارجی حل و فصل شود.
بان کی مون دبیرکل سازمان ملل روز دوشنبه به منظور دیدار با مقامات عراقی از جمله حیدر العبادی نخست وزیر وارد بغداد پایتخت این کشور شد.