• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۸۳۱۹۶
تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۸:۴۴
صفحه نخست » عمومی

ملت ایران به آمریکا بی اعتماد است

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: حرکت مجلس و موضوع هسته ای و مذاکرات، هوشمندانه است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، علاءالدین بروجردی در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما افزود: مجلس نه کار تیم مذاکره کننده هسته ای کشورمان را تضعیف می کند و نه اجازه زیاده خواهی به آمریکایی ها می دهد.
وی با بیان اینکه نظام جمهوری اسلامی ایران منسجم و مانند نظام آمریکایی ها نیست که سناتورهایش به مسئولان کشور نامه بنویسند اضافه کرد: اکنون جمهوری اسلامی ایران مانند ده سال پیش که پروتکل الحاقی را داوطلبانه اجرا کرد در موضع ضعف نیست.
بروجردی افزود: در آن زمان آنها با داشتن دو سانتریفیوژ ما مخالفت کردند اما اکنون هزاران سانتریفیوژ داریم.
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: در همه دوره ها این دیدگاه در شورای امنیت ملی وجود داشته است که مسائل هسته ای، محدود مطرح شود اما اکنون باید مردم در جریان مذاکرات قرار گیرند.
وی با بیان اینکه رئیس مجلس شورای اسلامی در جریان کامل مسائل است افزود: در کمیته هسته ای شورای عالی امنیت ملی، مسائل باز و شفاف مطرح می شود.
 نمایندگان مسائل را رصد می کنند
بروجردی گفت: همان گونه که مجلس هفتم پس از تعلیق همه فعالیت ها، از سرگیری آن را الزامی و اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی را متوقف و نقش تاریخی ایفا کرد، امروز نیز مجلس همان وضع را دارد و نمایندگان مسائل را رصد می کنند.
وی افزود: در کمیسیون امنیت ملی مجلس چهار طرح را بررسی و در جمع بندی یک طرح را انتخاب و برای تصویب به صحن علنی مجلس ارائه می دهیم.
بروجردی با بیان اینکه با توجه به اینکه اجرای توافق باید دوطرفه باشد گفت: جدولی برای حل مسائل بین دو طرف به تیم مذاکره کننده پیشنهاد کرده ایم.
بروجردی گفت: اگر جمهوری اسلامی ایران بخواهد به توافق خود عمل کند اما طرف مقابل عمل نکند، این غیرقابل قبول است.
رئیس کمیسیون امنیت ملی درباره طرح بازدید بازرسان آژانس از مراکز نظامی کشورمان که آمریکایی ها آن را مطرح می کنند افزود: فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی در این زمینه فصل الخطاب است.
وی گفت: در حالی که بازرسان آژانس بین المللی انرژی اتمی باید اطلاعات را فقط به مدیرکل آژانس ارائه می دادند اما آن اطلاعات را علنی و برای همه منتشر می کردند.
بازدید از مراکز حساس و گفتگو با افراد حقیقی و حقوقی در موضوع هسته ای پذیرفتنی نیست
بروجردی افزود: همه فعالیت های هسته ای جمهوری اسلامی ایران شفاف است اما اگر طرف های غربی بخواهند با توسل به پروتکل الحاقی از مراکز حساس کشورمان بازدید و با افراد حقیقی و حقوقی در موضوع هسته ای گفتگو کنند این غیرقابل قبول است و پذیرفتنی نیست.
وی گفت: اگر زمانی پروتکل الحاقی در مجلس بررسی شود، این موارد در آن حذف خواهد شد.
بروجردی افزود: فناوری آب سنگین؛ هنرنمایی علمی کشور است و آمریکایی ها داشتن این فناوری را برای ایران پذیرفته اند.
رئیس کمیسیون امنیت ملی گفت: هدف ما حفظ توانمندی هسته ای و جلوگیری از بهانه جویی های غربی هاست.
اگر آمریکایی ها بخواهند با آتش بازی کنند دود آن به چشم خودشان خواهد رفت
وی درباره هشدار رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر کشاندن ناآرامی های منطقه به مرزهای کشورمان افزود: ناآرامی های منطقه طراحی آمریکایی ها برای فشار بر محور مقاومت است و اگر آمریکایی ها بخواهند با آتش بازی کنند دود آن به چشم خودشان و همه بازیگران منطقه ای آنها خواهد رفت.
اجازه نزدیکی ناآرامی ها به مرزهای کشورمان را نمی دهیم 
بروجردی گفت: اجازه نزدیکی ناآرامی ها به مرزهای کشورمان را نمی دهیم و اگر آنها بخواهند این تجربه سنگین را بکنند، عواقب سنگینی برای آنها در پی خواهد داشت.
وی افزود: جمهوری اسلامی ایران زمانی که عراق با خطر داعش روبرو شد و بغداد در آستانه سقوط قرار گرفت به سرعت تجربه های خود را به این کشور منتقل و نقش مهمی در نجات عراق داشت.
منصوری آرانی :تیم مذاکره کننده از این خط قرمزها عبور نکرده 
عباسعلی منصوری آرانی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی نیز در این برنامه با بیان اینکه شاخص هایی از جمله حفظ غنی سازی و آب سنگین خط قرمز جمهوری اسلامی ایران است گفت: تیم مذاکره کننده از این خط قرمزها عبور نکرده و این شاخص ها رعایت شده است.
وی افزود: در صورت توافق، مقدمات آن برای ما و طرف مقابل باید همزمان انجام شود و این موضوع بسیار مهم است.
منصوری آرانی گفت: طرح بازرسی از مراکز نظامی ما از طرف آمریکایی ها بیشتر جنبه روانی دارد و جمهوری اسلامی ایران به هیچ وجه اجازه بازرسی از این مراکز را نمی دهد.
وی افزود: تقویت علمی، اجرای اقتصاد مقاومتی، حضور شجاعانه در عرصه سیاسی و توان دفاعی و نظامی؛ شاخص های اقتدار کشور است.
رئیس کمیته هسته ای مجلس :از تیم مذاکره کننده گله مند هستیم
ابراهیم کارخانه ای  رئیس کمیته هسته ای مجلس شورای اسلامی نیز در گفتگوی تلفنی با این برنامه با بیان اینکه مجلس به جز موارد کلی در جریان مسائل مذاکرات هسته ای قرار ندارد گفت: از این نظر از تیم مذاکره کننده گله مند هستیم.
وی افزود: نمایندگان مجلس برای نقد و بررسی مذاکرات، باید در جریان مسائل قرار گیرند.
کارخانه ای گفت: ما با دشمنان خود در حال مذاکره هستیم و آنها در جریان کامل مطالب هستند اما نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جریان این مطالب نیستند.
 گزاره برگ ایران انتشار نیافت
وی افزود: در حالی که 230 نماینده انتشار گزاره برگ را از تیم مذاکره کننده خواستار شدند اما گزاره برگ انتشار نیافت و آمریکایی ها گزاره برگشان را منتشر کردند.
رئیس کمیته هسته ای مجلس گفت: در بحث رعایت خط قرمزها اگر بخواهد فقط چند دستگاه سانتریفیوژ بچرخد و غنی سازی صنعتی انجام نشود سودی ندارد.
کارخانه ای افزود: ما به همه تعهدات توافق ژنو عمل کردیم اما آمریکایی ها یکصد تحریم دیگر را بر ایران اعمال کردند.
وی گفت: در حالی که تعهدات ما تخصصی و زمان بر است اما آنها می توانند یک ساعته تصمیمات خود را در زمینه تحریم و قطعنامه ها بازگردانند و اکنون نوبت آمریکایی هاست.
هیچ کشوری اجازه بازرسی حریم امنیتی خود را به دیگران نمی دهد
کارخانه ای افزود: هیچ کشوری اجازه بازرسی حریم امنیتی خود را به دیگران نمی دهد و مجلس شورای اسلامی به هیچ عنوان زیر بار بازرسی از مراکز نظامی و امنیتی و اشخاص حقیقی و حقوقی نمی رود.
وی گفت: آقای عراقچی گفته است 120 کشور پروتکل الحاقی را امضا کرده اند در حالی که بیشتر این کشورها فناوری هسته ای ندارند.
رئیس کمیته هسته ای مجلس افزود: حفظ عزت ملت ایران مهمتر از موضوع هسته ای است و فرماندهان عرصه دیپلماسی باید مانند فرماندهان دوران دفاع مقدس عمل کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت ، شهر بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
تأکید رئیس جمهور بر اهمیت مسئولیت‌پذیری و اصلاح رفتار مدیریتی
یک طلا، دو نقره و یک برنز در کوراش به ایران رسید
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
حملات رژیم صهیونیستی به مواضع حزب الله در جنوب لبنان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
ساپینتو: از تساوی ناامید هستم؛ کارمان به اما و اگر کشیده
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)