• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۸۴۹۳۵
تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۷:۱۷
اجتماعی

فردا؛ افتتاح سایت ملی همسان گزینی

معاون وزیر ورزش و جوانان گفت: سایت ملی همسان گزینی با همکاری مؤسسه تبیان و سازمان تبلیغات اسلامی فردا (دوشنبه) این هفته افتتاح می شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محمود گلزاری در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما گفت: معاونت امور جوانان وزارت ورزش و جوانان در بیش از 70 درصد رسالتهای خود نقش ساماندهی وظایف و عملکرد دیگر نهادهای مسئول را دارد و 30 درصد مسئولیت ما در حوزه های اجرایی است و در عرصه فرهنگ سازی برای ازدواج و همچنین اقتصاد ازدواج و پرداخت وام ازدواج جوانان کارهای خوبی در دست انجام داریم.
وی با بیان اینکه همواره گفته شده است حدود یک میلیون و 800 هزار نفر معتاد داریم گفت: برخی متخصصان برآورد می کنند که حدود سه میلیون نفر در کشور به مواد مخدر اعتیاد دارند که کمتر از پنج درصد کل جمعیت کشور می شود و اینکه آمار 13 درصدی را در برخی رسانه ها به بنده نسبت داده اند صحت ندارد.
وی افزود: متأسفانه تولید مواد مخدر صنعتی وارد برخی خانواده ها شده است و ما تلاش می کنیم با دو رویکرد پیشگیری و جلوگیری از گرفتار شدن قشرهای دیگر و همچنین مقابله با تولید و عرضه مواد مخدر از جمله مواد مخدر صنعتی برنامه های خود را به پیش ببریم و باید مشارکت نسل جوان و خانواده ها بیشتر شود.
آقای گلزاری افزود: آمارهای متنوع و متعدد و گاهی بیش از رقم واقعی در مورد اعتیاد جوانان گفته می شود که این آمارها دقیق نیست و نباید با آمارهای زیاد جامعه را نگران کنیم اما باید برای مقابله با پدیده اعتیاد در میان همه قشرها بویژه جوانان برنامه ریزی کنیم.
وی گفت: دولت طرحهای زیادی در این عرصه دارد و مشارکت جوانان در اجرای برنامه های فرهنگی افزایش یافته و تعداد سازمانهای مردم نهاد (سمن) از 170 مورد به حدود 500 مورد رسیده است و دولت تلاش می کند به هزار سمن افزایش دهد.
معاون وزیر ورزش و جوانان گفت: متأسفانه سایتهای همسریابی غیرقانونی به 300 مورد رسیده است و نهادهای قضائی و انتظامی باید برای مقابله با این پدیده بیشتر تلاش کنند و اگر خلأ قانونی وجود دارد برطرف شود.
وی افزود: عوامل متعددی در گرایش جوانان به مواد مخدر می توان برشمرد که از جمله آنها کافی نبودن فضای نشاط و شادی در جامعه ، مدیریت غیرکارآمد اوقات فراغت و از همه مهمتر فقر اشتغال و گسترش بیکاری است و اگر فضای اقتصادی و اشتغال جوانان فراهم شود به هدفداری زندگی آنان کمک خواهد کرد و زمینه هم برای کاهش ناهنجاریهای اعتیاد به مواد مخدر و دیگر موارد فراهم خواهد شد.
وی گفت: برخی بررسیها نشان می دهد حدود 45 درصد افرادی که در زندان هستند ارتباط مستقیم با جرایم مواد مخدر دارند و 15 تا 20 درصد زندانیان هم به طور غیرمستقیم با پدیده مواد مخدر در ارتباط هستند و سرقت و درگیری و خشونت هم در رتبه های بعدی قرار دارد.
گلزاری در پاسخ به ابوالقاسم جراره نماینده مجلس شورای اسلامی هم که پرسید چرا برغم این همه ادعا و اقدامات؛ پدیده طلاق افزایش یافته است و دولت چه سیاست و برنامه ای دارد؟ گفت: اگر به وزارت تشریف بیاورید حتماً‌ گزارشها را تقدیم شما خواهم کرد اما عرض می کنم معاونت امور جوانان وزارت ورزش وظیفه ساماندهی تلاشهای اجرایی نهادهای متولی را در این عرصه برعهده دارد و در زمینه فرهنگ سازی هم تلاشهای خوبی کرده است.
آقای جراره گفت: درصد جوانان در زندانها شبیه دیگر کشورهاست اما آمارهایی که ارائه می شود به هیچ وجه دقیق نیست و ما از دولت انتظار داریم برای توسعه ازدواج و حمایتهای اقتصادی از آن اقدامات جدی کند.
وی تصریح کرد: اگر تلاش زیادی شده است چرا دستاوردهای آن در جامعه مشاهده نمی شود؟
جراره افزود: نرخ رشد طلاق در سال 92 حدود چهار درصد بود که در سال گذشته افزایش داشت و بهرحال مردم انتظار دارند نتایج اقدامات و سیاستهای دولت را مشاهده کنند.
برخی آمارها درباره اعتیاد جوانان، سیاه نمایی است
نماینده مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اینکه در رسانه ها به نقل از مسئولان دولتی اعلام می شود حدود 13 درصد از جوانان به مواد مخدر اعتیاد دارند، صحت ندارد و سیاه نمایی است که شاید در عرصه سیاست هدف داشته باشند اما در عرصه اجتماعی دروغ و کذب است.
مهرداد بذرپاش در ادامه برنامه گفتگوی ویژه خبری گفت: اینکه در یک محیط خاص یا در یک زندان ویژه آمارگیری کنند و نتایج آن را به کل جامعه اعم از جوامع شهری و روستایی و به سراسر کشور تعمیم دهند اصلاً روش درستی نیست و بجز سیاه نمایی هیچ دستاوردی نخواهد داشت.
وی افزود: این آمار هرگز در میان جوانان ایران عزیز وجود ندارد و ما خوشبختانه مؤمن ترین و پاکترین جوانان را در منطقه داریم و به آنها افتخار می کنیم.
بذرپاش گفت: ممکن است برخی از آمارها جذاب باشد اما هرگونه سیاه نمایی درباره اعتیاد جوانان به مواد مخدر به شدت خانواده ها را نگران می کند و نباید این آمارهای دروغ گفته شود.
وی افزود: دبیرخانه شورای عالی جوانان ظرفیت بسیار خوبی برای ساماندهی امور این قشر دارد و امیدواریم دولت در ساماندهی مسائل اقتصادی و وام ازدواج جوانان با جدیت بیشتری عمل کند و ما برای وام ازدواج سالانه 1600 میلیارد تومان نیاز داریم در حالیکه 800 هزار میلیارد تومان معوقات بانکی است و هر گونه کارشکنی در پرداخت وام ازدواج قابل قبول نیست.
این نماینده مجلس اظهار داشت: یکی از عواملی که ازدواج جوانان را کاهش می دهد رسوخ فرهنگ غربی از طریق ماهواره است و متأسفانه یکی از مقامات ارشد دولتی با کمال افتخار اعلام می کند که جوانان منتظر باشند تلفن همراهی عرضه خواهد شد که می تواند همه کانالهای ماهواره ای را دریافت کند و با این رویکرد نمی شود به دستاوردهای مثبت فرهنگی به امور جوانان امیدوار بود.
آقای سعید صفاتیان رئیس کارگروه کاهش تقاضای مواد مخدر مجمع تشخیص مصلحت نظام هم اظهار داشت: اگر جوانان را از سنین 16 تا 24 سالگی در نظر بگیریم که شامل دانش آموزان و دانشجویان هم می شود برآورد می شود حدود 280 تا 300 هزار نفر از این قشر مصرف کننده مواد مخدر و روانگردانهای صنعتی باشند.
وی افزود: حدود 4 میلیون دانش آموز داریم و با توجه به جمعیت دانشجویان حدوداً چهار درصد این افراد مصرف کننده مواد مخدر هستند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تشییع پیکر مادر شهید فتح‌الله زمانی در گچساران
تیراندازی قهرمانی جهان؛ تیم تپانچه مردان ایران یازدهم، فروغی هشتادم
اجرای موسیقی عرفانی در سیستان وبلوچستان
لغو یک دیدار از هفته چهارم لیگ بسکتبال دختران
نشست هم اندیشی دبیرخانه های شورای سلامت و امنیت غذائی منطقه ۵ کشور
تسویه بدهی ۴۸ میلیارد تومانی جهاد کشاورزی به شرکت‌های تولید کننده بذر خراسان رضوی
نشست بررسی راهکار‌های رفع چالش آبی کشور برگزار شد
هیئت گزیر نحوه فروش سهام سهامداران بانک آینده را تصویب کرد
ششمی کریمی در حرکت یک‌ضرب وزنه برداری بانوان
توسعه خطوط برقی در جنوب پایتخت؛ گامی مؤثر در مسیر حمل‌ونقل
برپایی نمایشگاه سوغات و صنایع دستی در گرمسار
آزادراه تهران کرج مسدود است
اعزام پیرغلامان حسینی چهارمحال و بختیاری به بیست و دومین اجلاس پیرغلامان
بجنورد شهر کتابخوانی شد
اقامه نماز طلب باران در قزوین؛ نیایش جمعی برای بارش رحمت الهی
سفر به امارات به فردا موکول شد؛ ملی‌پوشان در تهران تمرین کردند
آغاز بهسازی جاده بیله‌سوار - جعفرآباد مغان
دوشنبه‌هایی به رنگ ایمان 
هیچ ناترازی از بانک آینده سابق به بانک ملی منتقل نشده است
هومر عباسی در ۱۰۰ متر کرال پشت هفتم شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
واکنش محیط زیست به تخلف تکراری باغ‌وحش نیر
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
امتناع کودکان از توالت مدرسه باعث یبوست می‌شود
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
خام فروشی در زنجیره فولاد
وقوع زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
گزارش وزیر راه و شهرسازی از پیشرفت طرح‌های حمایتی مسکن
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
شهادت ستوانیکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)