• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۹۰۰۶۱
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۶
اقتصادی » بازاروتجارت

خداحافظی با سهمیه‌بندی بنزین

دولت می خواهد با انتقال ستاد مدیریت حمل و نقل سوخت به وزارت راه و شهرسازی غزل خداحافظی را با بنزین سهمیه ای بخواند و وظایف این ستاد به حوزه حمل و نقل محدود شود.

به گزارش خبرگزاری صداو سیما؛ در برنامه پیک بامدادی رادیو سراسری مطرح شد: هیئت وزیران انتزاع ستاد مدیریت حمل و نقل سوخت از نهاد ریاست جمهوری و انتقال آن به وزارت راه و شهر سازی را به عنوان مرکز ستاد مدیریت حمل و نقل سوخت تصویب کرده است، موضوعی که سوالات زیادی را درباره سرنوشت مدیریت سوخت درکشور و لازم الاجرا بودن تصمیمات را در اذهان ایجاد می کند.
بنا بر این گزارش : براساس تبصره 13 قانون بودجه سالهای 85-86 کل کشور، نامش ستاد تبصره 13  شد، اما بعد با ابلاغ قانون توسعه حمل و نقل عمومی و مدیریت مصرف سوخت در سال 87 به ستاد مدیریت حمل و نقل سوخت تغییر نام یافت و از ابتدا به دلیل شرح وظایفش زیر چتر نهاد ریاست جمهوری بود.
علیرضا فیض بخش رئیس ستاد حمل و نقل سوخت کشور از اسباب کشی این ستاد می گوید: ستاد حمل و نقل سوخت با کل وظایف و سیاست ها  در بحث حمل و نقل و سوخت به وزارت راه و شهرسازی منتقل می شود.
وی تصریح کرد: با توجه به شرایط، اثر گذاری ستاد بیشتر و بهترمی شود؛ و برای اجرای کارهای دقیق و بهتر باید منتظر ارسال متن مصوبه باشیم.
«ستاد سوخت در سه حوزه ،حمل و نقل با وزارت راه و شهرسازی ،ناوگان مسافربری با وزارتخانه های صنعت،معدن و تجارت و اقتصاد و همچنین مدیریت سوخت که با وزارت نفت در ارتباط است.
این ستاد از نهاد ریاست جمهوری خارج شده و به زیر مجموعه یک وزارتخانه رفته و برخی از دست اندرکاران می گویند ممکن است مصوبات این ستاد برای سایر وزارتخانه های دیگر ضمانت اجرایی نداشته باشد».
مجتبی شفیعی رئیس سابق ستاد سوخت گفت: این ستاد اگر از نظر جایگاه تصمیم گیری در سطح بالاتری قرار گیرد ضمانت اجرایی بیشتری دارد اما اکنون ممکن است هر کدام ازدستگاههای اجرایی تصمیمات این ستاد را نپذیرند.
«ستاد مدیریت حمل ونقل سوخت کشور بواسطه وظایفش در حوزه سوخت معروف بود، اما الان با تک نرخی شدن بنزین این قضیه کمرنگ شده است.
دولت اعلام کرده است که مردم کارتهای سوخت خود را نگه دارند تا اگر قیمت نفت افزایش یابد و قیمت بنزین گران شود شاید سهمیه سوخت دوباره برگردد».
حسین نجابت عضو کمیسیون انرژی مجلس در اولویت نبودن موضوع سوخت در دولت یازدهم را دلیل اصلی این انتقال دانست و گفت: اوج فعالیت ستاد سوخت در بحث فعالیت سهمیه بندی های سوخت بود تا در کشورکاهش مصرف سوخت داشته باشیم.
وی ادامه داد: اما مسئله مهم این است که تمرکز وزارت راه نظارت بر جاده هاست و اگر این ستاد دریکی از حوزه های انر‍ژی باشد معقولتر خواهد بود.
«با تک نرخی شدن بنزین دیگر کارتهای سوخت تبدیل به ابزاری برای امارگیری شد و از مهمترین وظیفه خود خارج شده است».
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری دوره آموزشی آیین دادرسی کار در ایوانکی
رشد ۴۵ درصدی ارزش بازار اوراق بهادار در ایران
آغاز خدمات‌رسانی شبانه‌روزی اتوبوسرانی پایانه آزادی به پردیس مسافری شرق
بازرسی از ۴۱ هزار واحد صنفی در خوزستان
سلامت قلب مردان با ۵۳۰ دقیقه ورزش
گسترش همکاری‌ با عربستان در حوزه حسابرسی و نظارت مالی
شناسایی ۱۱۲ مرکز استخراج غیرمجاز رمزارز در سال جاری
انجام ۴۸ سورتی پرواز توسط اورژانس هوایی خوزستان
راهپیمایی روز ملی مبارزه با استکبار جهانی در ۶۱ نقطه گیلان
هدیه‌ای از طرف شهدا
پخش دو پویا نمایی جذاب از قاب سیما
آموزش بیش از هفت هزار نفر از کشاورزان آذربایجان‌غربی در زمینه مدیریت مصرف آب
تشکیل شبکه دانشمندان جوان فرهنگستان علوم
بیماری پوکی استخوان را بیشتر بشناسیم
لزوم تسریع در صدور کیفرخواست ها و کاهش اطاله دادرسی در دادسرای دزفول
توجه به پدافند غیرعامل یک اصل مهم و اساسی است
کشف ترکیب شیمیایی منحصر‌به‌فرد در گلبرگ رز‌های وحشی
«آن دوازده نفر» به روی صحنه می‌رود
طنز و شیرین با برنامه رادیویی آبنبات زنجی
ترافیک پرحجم در جاده‌های اصلی خراسان رضوی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تأکید امام جمعه ساری بر تزریق نگاه بصیرتی به نسل جوان
در شیوه جدید اختصاص کالابرگ؛ یارانه حذف نمی‌شود
نتایج کامل رقابت‌های ایران در بازی‌های آسیایی جوانان
لیگ برتر کشتی آزاد؛ پیروزی استقلال جویبار مقابل مدعی عنوان قهرمانی
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی
نتایج دیدارهای هفته نهم لیگ برتر فوتبال
اسرائیل منابع کافی برای مقابله با موشک‌های ایرانی را نداشت
انتقادها از تسلیم شدن آمریکا در مقابل چین
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
لاریجانی: باید از اختلافات عبور کنیم
ایران و روسیه در برابر سیاست‌های غرب برادرانه ایستاده‌اند
رای گیری کم سابقه دو حزبی بر ضد ترامپ در سنای آمریکا
توافق چین و آمریکا از منظر رسانه انگلیسی
ساپینتو: به تیمم افتخار می‌کنم، عالی بودیم
ثابت کردید برای رسیدن به قله‌ها، مانعی وجود ندارد
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قدردانی لاریجانی از طراحی هنرمندانه ایستگاه متروی مریم مقدس (س)  (۱ نظر)
توان دفاعی ایران با قابلیت‌های بیشتر به‌روز می‌شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
افتتاح‌ زمین چمن مصنوعی در جغتای  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)