• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۹۹۴۹۹
تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۲
صفحه نخست » عمومی

انقلاب اسلامی و ولایت فقیه ریشه در خون ملت ایران دارد

فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پیروزی انقلاب اسلامی کشورمان را در ادامه مسیر عاشورا دانست و گفت : به یاری خداوند انقلاب اسلامی زمینه ظهور امام زمان(عج) را فراهم می سازد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، سردار امیرعلی حاجی زاده در مراسم یادواره شهدای بخش شال قزوین و مراسم تشییع شهید رسول پیرمراد در مسجد جامع شال افزود : حرکت در مسیر خط سرخ شهادت مربوط به دوران پیروزی پس از انقلاب اسلامی نیست ،  بلکه سرچشمه آن امتداد یافته از قیام عاشورای امام حسین(ع) و دهم محرم سال 61 هجری قمری است.
وی با اشاره به اینکه مبعث نبی مکرم اسلامی با غدیر تکامل پیدا کرد گفت : درعاشورا هم امام حسین(ع) اسلام را از مسیر انحرافی خود برگرداند و اسلام را دوباره احیا کرد.
وی گفت : امروز ما این توفیق را به دست آورده ایم که میهمان شهدای گرانقدر باشیم و باید تلاش کنیم تا در راستای مطالبات  آنان حرکت کنیم.
سردار حاجی زاده افزود : اگر نگاهی به وصایا و مطالبات شهدا داشته باشیم، گذشته از اینکه این شهدا در چه سنی، از چه  خطه ای  و به کدام لهجه و گویش تکلم کرده اند ، باید بتوانیم به وصایای آنان عمل کنیم و ادامه دهنده راهشان باشیم.
فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت : وقتی که وصیت نامه و مطالبات شهدا را نگاه می کنیم ،  همه  به  اتفاق تنها یک هدف را دنبال کرده اند و آن هم دفاع و پاسداری از دستاوردهای انقلاب و تبعیت از ولایت و مقام معظم رهبری است.
وی برپایی این گونه یادواره ها را فرصت مناسبی برای این دانست که باردیگر در مسیر راه شهدا حرکت کرد و به مطالبات آنان احترام گذاشت و با مقام بلندشان تجدید بیعتی دوباره بست.
سردار حاجی زاده گفت : مسئولان متوجه باشند که ملت ایران ممکن است یکپارچه با جوهر خودکار خود  به  کسی رای بدهند ،  اما نباید فراموش کرد که این مردم  به ولایت فقیه و اساس و اصول انقلاب با خون وجود خود رای داده اند.
وی افزود : مقام معظم رهبری در طی ماه های گذشته در فرمایشات خود 70 بار  از  کلمه نفوذ استفاده کردند که  همین  مسئله اعلام خطری جدی برای مسئولان و دولت مردان نظام است.
فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه در بخش امنیتی باید توجه ویژه ای داشته باشیم ،  ترور شهدای هسته ای کشورمان را نتیجه جاسوسی عناصری که تحت عنوان آژانس وارد کشور شدند دانست و گفت : دشمنان ما که نمی توانستند شهید شهریاری و دیگر شهدای هسته ای این مرز و بوم را از طریق ماهواره شناسایی کنند.
سردار حاجی زاده افزود: دشمنان تحت عنوان سلاح های کشتار جمعی وارد عراق شدند و در طول چندین ماه جمعی چند صدنفری از بهترین اساتید دانشگاه و دانشمندان هسته ای این کشور را ترور کردند.وی افزود:بدون شک اگر اقدامات سپاه نبود، ایران اسلامی به جای 5 ترور و 4 شهید حداقل در طول این سال ها باید دانشمند هسته ای خود را از دست می داد.
فرمانده  نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری بر روی مسئله نفوذ  به  ویژه  در حوزه های سیاسی و فرهنگی گفت : مسئولان باید خیلی مراقب باشند و به این مسئله توجه جدی داشته باشند، ولی متاسفانه فرمایشات معظم له در زبان ها جاری است اما در عمل به آن دقت نمی شود.
وی با اشاره به ناخرسندی معظم له در حوزه اقتصاد مقامتی دردیدار با نخبگان کشور افزود : این باید تبدیل  به  خاصه  همه مسئولان و دولت مردان شود ، نه اینکه برخی ها به دنبال استحاله مسیر انقلاب باشند  تا  حکومت  الهی  و  اسلامی کشورمان  ر ا به  مانند  کشور سکولاری همچون ترکیه کنند.
سردار حاجی زاده با اشاره به نامگذاری شعار امسال توسط مقام معظم رهبری با نام همدلی و همزبانی دولت و ملت گفت : دولت باید در این مسیر از مردم تبعیت کند، چرا که وقتی ملت می گوید، مرگ بر آمریکا دولت هم باید این شعار  را  سرلوحه کارهای خود قرار دهد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیوند نوجوان و کتاب در رویداد «نوجهان»
رونمایی از نماد رسمی هفتمین دوره جام جهانی رولبال
بهاباد ۵ بار لرزید
اصلاح ۱۰ نقطه پرحادثه آذربایجان غربی تا پایان امسال
معوقات سایپا همچنان ادامه دارد
برگزاری اردوی جهادی سلامت در روستای باغشن گچ نیشابور
آغاز فصل جدیدی از همکاری‌های فرهنگی و هنری ایران و مالدیو
اعزام تیم ملی اسکیت اینلاین فری استایل به مسابقات قهرمانی جهان
شمار جانباختگان آتش‌سوزی در هنگ‌کنگ به ۹۴ نفر رسید
هلاکت ۲۲ تررویست در پاکستان
پدر سردار شهید «مصیب مجیدی» آسمانی شد
پایان ساخت و نصب بدنه کوره زباله سوز پالایشگاه گاز فجرجم
برگزاری جشن ثبت جهانی روستای اصفهک
هشدار کره شمالی به آمریکا
پاکستان، حمله پهپادی از افغانستان به تاجیکستان را محکوم کرد
زلزله اردکان فارس را لرزاند
سومین سوگواره شمع شبستان حرم
پیشرفت ۷۸ درصدی طرح آبرسانی به شهر های دهدشت،چرام،سوق و لنده
فصل شیک‌پوشی بازار، یک فصل مانده تا بهار
پاسخ رهبر انقلاب به نامه نوه سرلشکر شهید حاجی‌زاده
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
رهبر انقلاب: پیغام با واسطه ایران به آمریکا دروغ محض است
دیدار حساس بانک شهر و استقلال جویبار
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
اعمال قانون خودرو‌های آلاینده نیازمند سامانه‌های هوشمند است
گسترش ویروس آنفلوانزا
معوقات سایپا همچنان ادامه دارد
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
گرانفروشی نان با شگرد تغییر تنور
فرهنگ و هنر ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
معرفی مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ آذر ۱۴۰۴
گفتگوی زنده استاندار همدان با مردم
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)