• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۹۹۶۸۳
تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۵
علمی و فرهنگی » آموزش عالی، دانشگاه

اجرایی کردن قانون حمایت از شرکتهای دانش بنیان

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: اجرایی کردن قانون حمایت از شرکت های دانش بنیان و راه اندازی صندوق حمایت که وام های کم بهره می دهد از افتخارات این دولت است و اینها اتفاقات بسیار بزرگی است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سورنا ستاری در نخستین نشست هم اندیشی فعالان اقتصاد دانش بنیان و نوآوری افزود : ما هزار و 800 شرکت دانش بنیان داریم با حدود شش، هفت هزار میلیارد تومان فروش ولی قطعا سال آینده اگر این عدد را بپرسیم خواهیم دید که در همین شرایط که بسیاری از واحدهای صنعتی مشکل دارند دو سه برابر و تا چهارصد درصد در سال بزرگ می شوند و این نتیجه توجه دوسال اخیر دولت در این حوزه است.
معاون رئیس جمهور گفت: ما اخیرا معافیت سربازی را برای شرکت های دانش بنیان داشته ایم و با هماهنگی های ما جهت گیری دانشگاه ها هم قطعا به سمت دانشگاه های کارآفرین حرکت می کنند.
وی افزود: دانشجویان از سال دوم و سوم دانشگاه به این فکر هستند که چگونه ایده هایشان را تبدیل به ثروت کنند و چگونه می توانند آینده خودشان را پیدا کنند.ستاری افزود: بیائیم مانند همه کشورهای پیشرفته که نمونه هایی موفق داشته اند اشتغال ایجاد کنیم و جوانان مان را نگه داریم. 
وی اضافه کرد : ما اگر کره جنوبی کنونی را با کره سی سال پیش مقایسه کنیم می بینیم الان به جایی رسیده است که متخصصان آمریکایی در سئول یا در برندهایی که همه می شناسیم،  کار می کنند بنابراین آینده کشور و صنعت مان باید به این سمت حرکت کند.
ستاری افزود: این جنبشی که در حوزه استارت آپ شکل گرفته جزو مواردی است که باید بطور جدی پیگیری کنیم اگر  بتوانیم برای هر مشکلی یک راه حل تجاری درست کنیم اشتغال جوانی که فکرش را گذاشته تا مشکل را حل کند تضمین خواهیم کرد .
معاون رئیس جمهور ادامه داد: جوان به این فکر می کند که چطور می تواند با یک فکر تجاری این مساله را حل کند این چیزی است که استارت آپ ها را شکل می دهد و حول حل یک مشکل تشکیل می شوند.
وی افزود: همه شرکت های بزرگی که در دنیا می بینید همه از یک گاراژ در آمده اند گوگل، مایکروسافت و اپل ، داستان های مشابهی دارند؛ بچه های ما هم از زیرزمین درآمدند و کم کم بزرگ شدند و الان دارای یک رشد باور نکردنی هستند.
ستاری تاکید کرد: علوم جدید هم اتفاقی است که در آینده اقتصاد دنیا را بسیار تحت تاثیر قرار می دهد به خصوص در بحث بیوتکنولوژی که انقلاب آینده است و شرکت هایی در این حوزه ظهور می کنند که اقتصاد آینده دنیا را تحت تاثیر قرار می دهد.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور تصریح کرد: ‌ما در معاونت علمی  با همه بضاعتی که داریم در خدمت همه عزیزان هستیم ، حمایت رئیس جمهور ، دولت و هیئت وزیران برای ما بسیار مهم است و امیدواریم اتفاقات جدی در این زمینه بیفتد.
ستاری همچنین با بیان اینکه ما در حوزه اشتغال نیاز به فرهنگی جدید داریم که اشتغال دانش بنیان در واقع همان فرهنگ است افزود: ما باید در حوزه اشتغال ، فرهنگ و روش هایمان را عوض کنیم و فکر نکنیم با روش های 20 یا 30 سال پیش ، می شود در کشور اشتغال ایجاد کرد .
وی اضافه کرد: ما اگر فکر کنیم معادن و نفت و گازمان را  نداریم و تنها سرمایه ای که داریم عقل و دانشمان است که به واسطه آن می توانیم پول در بیاوریم ، شاهد خواهیم بود که اشتغال های بسیار موفقی ایجاد می شود .
ستاری گفت: همه ظرفیت های خدادادیمان را در سال های گذشته برای سرمایه گذاری های صنعتی بزرگی  مثل کارخانه سیمان و فولاد گذاشتیم اما باز هم می بینیم که نمی توانیم با صنایع جدید رقابت کنیم .
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با بیان اینکه این نوع نگرش به اشتغال و صنعت ، به اینکه بخواهیم از منابع خدادادیمان استفاده کنیم نیاز ندارد افزود: در اشتغال دانش بنیان، خام فروشی ممنوع است می خواهد نفت باشد یا زعفران .
وی اضافه کرد : در این سیستم، از ظرفیت هایمان به شکل دانش بنیان استفاده می کنیم و به این فکر می کنیم که چگونه می توانیم خام نفروشیم و تولید اشتغال کنیم.
ستاری با بیان اینکه این نگرش جدید به صنعت و اشتغال در واقع یکی از پایه های اقتصاد مقاومتی است گفت: اینکه بیاییم بر اساس دانش و فکر خودمان اشتغال ایجاد کنیم و جوانانمان را نگه داریم. ما نمونه های بسیار موفقی در بسیاری از دانشگاهها و پارکهای علم و فناوری داریم که در آنها شاهد بودیم دانشجویانمان از دانشگاه های روز دنیا برگشته اند و دانشجویان خودمان را هم در داخل کشورمان حفظ کرده ایم .
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حضور مدیران آذربایجان غربی در سامانه سامد برای پاسخگویی به سؤالات مردم
مسابقات کشتی آزاد در شهر اقبالیه
پروژه گازرسانی به دو روستا و چهار واحد تولیدی درکنگاور افتتاح شد
امیر خلیفه اصل: فقط خدا را شاکریم که بازیکنانم مصدوم نشدند
برداشت چغندر قند از ۱۴۰۰ هکتار اراضی کشاورزی
شکست نمایندگان فوتسال استان در لیگ دسته یک باشگاه‌های کشور
واترپلوئیست‌های یزدی در مسیر المپیک ۲۰۳۲
توزیع ۹۵۴ تُن برنج تنظیم بازاری در استان 
تقویت بهداشت عمومی با مسدود سازی چشمه‌های خروجی فاضلاب در دررود
پرداخت ۸۰ درصد مطالبات وزارت بهداشت از طریق نهادهای بیمه ای
علم و توسعه باید در خدمت بشر و رفع گرفتاری انسانها قرار گیرد
برگزاری محفل انس با قرآن در پاتاوه
اوسمار ویه‌را: پرسپولیس تیمی است که همه با هم پیشرفت می‌کنند
جبران ناکامی پلیس انگلیس در بازداشت محکومان با گزارش‌های مردمی
برگزاری محفل انس با قران در گچساران
برگزاری دوره تشکل تراز در دانشگاه یاسوج
اختتامیه جشنواره مالک اشتر با معرفی برترین ها در دهدشت
برگزاری نشست هم اندیشی جوانی جمعیت در لنده
شکست خانگی نماینده بسکتبال استان در لیگ برتر
برگزاری همایش دیار عارفان در بسطام
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)