کاروان راهیان نور مکتب حاج قاسم با حضور اقشار مختلف مردم از سردشت راهی کرمان شد.
فرمانده سپاه شهدای آذربایجان غربی گفت: دفاع جانانه مردم سردشت در دوران دفاع مقدس وتقدیم شهدای والامقام، این منطقه را به یکی از نمادهای ملی ایثار و نماد جهانی مقاومت و ایستادگی تبدیل کرده است.
اجلاسیه نهایی ۸۵۷ شهید شهرستانهای سردشت و میرآباد با هدف پاسداشت مقام شهدا و تبیین فرهنگ ایثار و مقاومت برگزار شد.
در مراسمی یاد و خاطره شهدای گرانقدر شهرستان پلدشت گرامی داشته شد.
درگرامیداشت سالگرد شهادت شهید والامقام اسماعیل شجاعی، جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی از ایثار وصبر خانواده این شهید مدافع حرم تجلیل کردند.
رئیس ستاد انتخابات آذربایجان غربی گفت : ۴ روز از فرصت ثبتنام برای انتخابات شورای روستاها باقی است، داوطلبان ثبتنام خود را به روزهای آخر موکول ننمایند.
با توجه به جمعیت بیش از یک میلیون نفری روستاییان در آذربایجان غربی، اهمیت انتخابات شوراهای اسلامی روستا در این استان دو چندان است.
معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار آذربایجان غربی از ایثار و صبر مادر شهید علی عباسی در چهار برج تجلیل کرد.
امام جمعه شاهین دژ گفت: حضور به موقع مردم با بصیرت ایران در این راهپیمایی باعث خنثی شدن توطئه دشمنان انقلاب اسلامی شد.
گزیده ای از خطبه های نماز جمعه شهرهای آذربایجان غربی
امامان جمعه شهرهای آذربایجان غربی در جمعِ نمازگزاران بااشاره به پشتیبانی همیشگیِ مردم از انقلاب اسلامی تاکید کردند: چنین حرکتهای ملی، موجبِ سربلندیِ کشورمان در اذهان جهانیان میشود.