رقابتهای تیر و کمان البرز به میزبانی آرچری زیبادشت در سالن اکومال مشکین دشت برگزار شد.
محمد معدن دار و آرمین پاکزاد، کمانداران البرزی در بخش کامپوند به اردوی تیم ملی تیراندازی باکمان دعوت شدند.
عبدالمحمد بسحاق، داور البرزی تکواندو، داور نمونه کشور شد.
مسابقات قهرمانی مینی بسکتبال باشگاههای البرز در بخش پسران پس از سه ماه به پایان رسید.
کلیه اماکن ورزشی استان البرز به دلیل مدیریت مصرف حامل های انرژی امروز تعطیل است.
احمد حمدی و خلیل مهرزاده ۲ ورزشکار نظرآبادی حدنصاب جدیدی را در روپایی با توپ تنیس و هدزنی با توپ فوتبال به نام خود ثبت کردند.
سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان البرز می گوید ۵۰ درصد از اعتبارات بخش ورزش این استان مصوب سفر فروردین ماه امسال رییس جمهور تاکنون جذب شده است.
سرپرست سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری کرج گفت: سالن ورزشی فوتبال ابن سینا در محله حیدر آباد و شهر بازی نبوت با بیش از ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی درآیندهای نزدیک به بهرهبرداری میرسند.
یک باشگاه ورزشی در فردیس که اقدام به برگزاری کلاسهای مختلط در رده جوان و نوجوان میکرد با دستور دادستان فردیس پلمب شد.
به مناسبت دهه فجر؛
رئیس سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرج گفت: مسابقات آتشنشانان ۶ شهر به میزبانی کرج درحال برگزاری است.