سفیر ایران در مادرید گفت: حدود ۲۰ سال قبل اندیشکده رند آمریکا وابسته به پنتاگون در گزارشی ۲۰۰ صفحهای نتیجه گرفت که شایستهترین فرد برای رهبری ایران آیتالله خامنهای است و علت آن را نگاه راهبردی ایشان ذکر کرد.
دبیرکل سازمان ملل متحد با ابراز نگرانی عمیق از وقوع درگیریها در منطقه، توقف حملات در منطقه را خواستار شد و از ایران و آمریکا خواست هر چه سریعتر مذاکرات را از سر گیرند.
نخستوزیر اوکراین از سمت خود استعفا کرد.
رویکرد نخست وزیر انگلیس و رهبر حزب حاکم کارگر در حمایت از جنگهای آمریکا و رژیم صهیونیستی باعث ریزش فراوان آرای این حزب شد.
براساس آمارهای منتشر شده در رسانههای فرانسه میزان مرگ و میر ناشی از گرمای بی سابقه در این کشور بسیار نگران کننده است.
رئیس فراکسیون محافظهکار در مجلس اروپا از اعضای اروپایی ناتو خواست ارتش مشترک تشکیل دهند، تا بتوانند از موضع برابر با آمریکا گفتوگو کنند.
هشدار سخنگوی کرملین:
دیمیتری پسکوف سخنگوی کرملین تاکید کرد: روسیه در صورتی که با وضعی مواجه شود که موجودیت آن را تهدید کند، از سلاح هستهای استفاده خواهد کرد.
مراسم بزرگداشت قائد شهید امت، در پاریس برگزار شد.
رئیس جمهور فرانسه گفت: عامل نود درصد آتش سوزیها در این کشور فعالیتهای انسانی است.
جمعی از مقامات و شخصیتهای سیاسی، فرهنگی، مذهبی و ایرانشناسان روسی، خاطراتی شیرین از دیدار با امام شهید امت را بازگو کردند و این دیدارها را از بهترین تجربیات زندگی خود دانستند.