• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۰۸۳۹۳۶
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۱۶ فروردين ۱۳۹۵ - ۰۰:۵۹
اقتصادی » مسکن
گفتگوی ویژه؛

ثبت روزانه 250 درخواست تسهیلات جدید خرید مسکن

معاون وزارت راه وشهرسازی:روزانه 250پرونده دربانک مسکن جهت دریافت تسهیلات جدیدخریدمسکن تشکیل میشود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، حامد مظاهریان در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما افزود: ازجمله سیاست های وزارت راه و شهرسازی، افزایش توان خرید مسکن خانواده ها با پرداخت تسهیلات تا 50 درصد هزینه خرید مسکن است.
وی افزود: در چارچوب همین سیاست، پرداخت تسهیلات خرید مسکن از 25 میلیون تومان به 160 میلیون تومان افزایش یافت.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

مظاهریان گفت: کاهش نرخ سود تسهیلات مسکن و افزایش مدت بازپرداخت اقساط تسهیلات دریافتی دیگر اهداف وزارت راه و شهرسازی است.
وی شرایط کنونی بازار مسکن کشور را در رکود توصیف کرد و افزود: رکود در بازار مسکن به این معناست که بازده اقتصادی و فعالیت در آن کاهش یافته است و شاهد افزایش تولیدی هستیم که تقاضا برای آن وجود ندارد.
معاون مسکن وزارت راه و شهرسازی گفت: تلاش ما برای همسان کردن افزایش تقاضا و عرضه و حمایت همزمان از انبوه سازان و خانواده های نیازمند مسکن است.
مظاهریان افزود: بر خلاف بازار بورس، دلار، سکه و طلا که به سرعت به متغیرها پاسخ می دهند، بازار مسکن این گونه نیست.
وی با بیان اینکه هم اکنون مازاد تولید مسکن در کشور وجود دارد، گفت: این تولید در حالی است که خانه های تولید شده،‌ خانه های لوکس و مجلل هستند که مورد تقاضای مردم نیست.
مظاهریان افزود: سال 90 به میزان  300 هزار خانه خالی در تهران وجود داشت که عمدتاً خانه های لوکس بودند و معادل 20 میلیارد دلار سرمایه در آنها حبس شده بود.
وی تصریح کرد: اگر بخش مسکن رونق بگیرد بر کاهش بیکاری تأثیر دارد و به اجرای اقتصاد مقاومتی کمک خواهد کرد.
معاون مسکن وزارت راه و شهرسازی شرایط خاص کنونی کشور را از جمله دلایل باقی ماندن رکود در بازار مسکن دانست و افزود: بانک های مقروض و کاهش قیمت نفت به یک چهارم ازجمله شرایطی است که بر بازار مسکن تأثیر گذاشته است.
مظاهریان گفت: باید قدرت خرید طبقه متوسط و پایین تر را بالا ببریم و نظام بانکی کشور می تواند به این کار کمک کند.
 
وی افزود: با ورود تسهیلات جدید خرید مسکن به بازار، متقاضیان با جیبی پرپول تر وارد بازار مسکن می شوند و از نیمه دوم امسال می توانیم شاهد آغاز خروج از رکود در بازار مسکن باشیم.
مظاهریان گفت: از خرداد امسال نخستین دسته از خریداران مسکن که از تسهیلات جدید استفاده می کنند وارد بازار خواهند شد.
وی با بیان اینکه در سه سال گذشته رشد قیمت در بازار مسکن وجود نداشته است، پیش بینی کرد بازار مسکن در سال جاری هم رشد قیمت نداشته باشد.
معاون مسکن وزارت راه و شهرسازی افزود: حباب از بازار مسکن خارج شده و الآن بهترین زمان برای خرید مسکن است.
مظاهریان با اشاره به برنامه وزارت مسکن و شهرسازی برای خانه دار شدن دو دهک پایین جامعه و اقشار کم درآمد تا افق 1405 گفت: برای اجرای این برنامه ده ساله، نهادهای حمایتی هم باید وارد شوند.
وی با بیان اینکه هم اکنون تمام منابع دولت درگیر اتمام مسکن مهر است افزود: امیدواریم امسال سال پایان مسکن مهر باشد، هرچند که مطمئناً موارد مشکل دار از واحدهای مسکن مهر باقی خواهد ماند.
مظاهریان تصریح کرد: با پایان اجرای مسکن مهر، منابع دولت به سمت اجرای طرح خانه دار کردن دو دهک پایین جامعه سوق خواهد یافت.
معاون مسکن وزارت راه و شهرسازی افزود: امسال پیشنهادهایی برای اصلاح قانون مالیات از مسکن خواهیم داشت زیرا معتقدیم این قانون فشار زیادی را به انبوه سازان مسکن تحمیل می کند.
نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس هم در این برنامه گفت: تسهیلات جدید خرید مسکن در شهرستان ها به نوعی پاسخگوی نیاز مردم خواهد بود اما در تهران و شهرهای بزرگ پاسخگو نیست.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

محمدرضا پورابراهیمی افزود: بسیاری از اقشار جامعه به ویژه خانواده های متوسط و پایین کشور به دلایل شرایط اقتصادی گذشته و حال، امکان بازپرداخت اقساط تسهیلات جدید خرید مسکن را ندارند.
وی گفت: سالانه 700 هزار ازدواج در کشور صورت می گیرد که این زوج های جوان نیازمند مسکنی هستند که با قیمت پایین عرضه شود.
پورابراهیمی تصریح کرد: تسهیلات جدید خرید مسکن گران قیمت است و مسلماً بازپرداخت آن از عده مردم بر نمی آید.
وی پیش بینی کرد: با توجه به شرایط موجود، تسهیلات جدید هم بازار مسکن را در سال 95 تحریک نخواهد کرد و همچنان رکود در این بازار حاکم خواهد بود.
نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: دولت یازدهم هیچ تعریف جامعی از طرح مسکن اجتماعی که خود مطرح کرده و همچنین مسکن مهر ارائه نکرده است.
پور ابراهیمی با اشاره به صدها هزار خانه ساخته شده آماده تحویل، افزود: بخشی از منابعی را که می توانیم در مسکن تزریق کنیم حبس شده است.
وی گفت: عوامل مختلفی بر رونق یا رکود بازار مسکن تأثیرگذارند که از جمله آنها قیمت نفت است به طوری که هر سال که قیمت نفت افزایش یافته است، سال بعد از آن قیمت مسکن هم افزایش یافته و بازار مسکن رونق گرفته است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
برید بابا
با این حرفها می خواین جَو ایجاد کنید مثلا مردم بیان بازار مسکن داغ بشه؟
قیمت مسکن باید برگرده به قیمت اصلیش تا مردم و خونه اولی ها بتونند بیان و بخرند
باز کردن پرونده وام که ملاک نیست
اولا برید ببینید چند نفر وام رو گرفتن
ثانیا حرف محسن 100% درسته چون اینها فقط میخوان بازار رو با همین قیمت راه بندازن تا بتونند خونه و املاک خودشون رو با قیمت بالا بفروشند
نظر شما
آخرین اخبار
دو زمین‌لرزه پیاپی وراوی شهرستان مهر را لرزاند
پیش بازی‌های روز دوم از هفته دهم لیگ برتر فوتبال
تقویم روز و اوقات شرعی شانزدهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
کاهش ۵۰ درصدی آب ورودی سد‌های خراسان شمالی 
آمادگی می‌تواند پایلوت طرح ملی حکمرانی داده و آموزش مدیران هوشمند باشد
مضرات نوشیدن آب سرد برای بدن
جوی پایدار در بیشتر مناطق کشور
خبرنگار صداوسیما جایگاه نخست رویداد رسانه‌ای «ن» را به‌دست آورد
امشب، آخرین مهلت ثبت نام آزمون دکتری ۱۴۰۵
گلایه اهالی روستای طَورِه شوط از عدم تکمیل مدرسه
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (شانزدهم آبان ۱۴۰۴)
آغاز لیگ برتر بدمینتون مردان کشور با نمایش قدرت تیم‌های برتر
آغاز لیگ برتر بدمینتون بانوان کشور با گرامیداشت یاد زنده‌یاد صابر کاظمی
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
داستان یک نردبان
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
حملات رژیم صهیونیستی به مواضع حزب الله در جنوب لبنان
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)