دولت در مسیر خدمتگزاری به محرومان گام بردارد
امام جمعه موقت بیرجند خواستار رسیدگی بیش از پیش دولت به مشکلات مردم در مناطق محروم شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، حجت الاسلام مشرفی در خطبه های نماز جمعه این هفته با اشاره به
مراسم تنفیذ ریاست جمهوری در روز گذشته، گفت: رئیس جمهور به عنوان منتخب مردم و کسی که بیشترین رأی مردم را بدست آورده، بیش از پیش در مسیر تحقق آرمانهای انقلاب اسلامی و دفاع از حقوق ملت ایران و محرومان جامعه تلاش کند. وی به 14 مرداد سالروز معرفی نماینده ولی فقیه در استان از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی اشاره کرد و افزود: حجت الاسلام والمسلمین عبادی در طی یک سال فعالیتش در استان، تمام تلاش خود را برای اجرای فرامین رهبر انقلاب اسلامی بکار گرفته است و همه ما بیعت و آمادگی مجدد خود را با وی اعلام می کنیم.
وی به کنگره عظیم حج تمتع اشاره کرد و افزود: مراسم حج جایگاه اصلی برائت از مشرکان و حمایت از مظلومان است و کارگزاران حج باید برای تامین امنیت حجاج تمام تلاششان را بکار گیرند.
حجت الاسلام مشرفی به 16 مرداد سالروز تنشکیل جهاددانشگاهی در سال 59 اشاره کرد و گفت: انتظار می رود دانشگاه ها در مسیر گسترش تحقیقات و شکوفایی استعدادها و در خدمت اهداف انقلاب اسلامی تلاش کنند.
وی با اشاره به پیشرفت های ماهواره ای و هسته ای ایران، افزود: همه پیشرفت های حاصل شده در گرو تحصیلات با تعهد صورت گرفته است.
امام جمعه موقت بیرجند همچنین به 17 مرداد سالروز شهادت محمود صارمی در افغانستان و روز خبر نگار اشاره کرد و گفت: خبرنگاران باید برای تسهیل امر ازدواج، ترویج اشتغال و تولید در جامعه و رساندن پیام مستضعفان و محرومان جامعه به گوش مسئولان و تحقق عدالت گام بردارند.
سالروز شهادت امیر سرلشکر عباس بابایی، سالروز انقلاب مشروطه، دهه کرامت و ولادت امام رضا(ع)، سالروز شهادت امیر خلبان حسین لشکری و درگذشت آیت الله عبدالکریم هائری مرجع تقلید و مؤسس حوزه های علمیه از دیگر محورهای سخنان امام جمعه موقت بیرجند بود.