آزاد سازی 4 هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان رباط کریم .
مدیر جهادکشاورزی رباط کریم از تخریب ۴ هکتارساخت و ساز غیرمجاز در این شهرستان خبر داد .
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مهدی صالحی افزود : با تخریب این ۴هکتار ساخت و ساز غیرمجاز/ این میزان اراضی زراعی و باغی رباط کریم آزاد و به چرخه کشاورزی بازگشت.
وی با اشاره به موازین قانونی گفت : به منظور حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی ، با هماهنگی مسوولان بخشداری و دهیاری ۱۶ساخت و ساز غیراصولی در قالب تغییر کاربری غیرمجاز اراضی کشاورزی در روستاهای کیکاور وانجم آباد تخریب شد.
صالحی با قدردانی از همکاری دستگاه قضایی و نیروی انتظامی شهرستان برای اجرای احکام قضایی و جلوگیری از تغییر کاربریهای غیرمجاز ، یادآور شد حفظ باغها و اراضی کشاورزی مستلزم همکاری همه دستگاه ها و آحاد مردم است .
وی افزود: جهاد کشاورزی درصدد فرهنگ سازی و اطلاع رسانی است تا از ساخت و سازهای غیر اصولی پیشگیری شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رباط کریم تاکید کرد: تخریب ساخت و سازها و آزادسازی اراضی مستلزم صرف هزینه برای دستگاه های مرتبط و همچنین موجب وارد آمدن خسارت به مالکان اراضی است.