پخش زنده
امروز: -
از ابتدای امسال تاکنون، 4 هزار و 356 تن گوشت سفید آماده طبخ در شهرستان جویبار تولید و به بازار مصرف عرضه شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مازندران مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار گفت: دز این مدت یک میلیون و 587 هزار و 578 قطعه جوجه ریزی در سالن های مرغداری این شهرستان انجام شد.
علی شعبانی با بیان اینکه این تعداد جوجه ریزی در 84 واحد مرغداری شهرستان جویبار صورت گرفته است افزود: 4 هزار و 356 تن گوشت سفید آماده طبخ تولید و به بازار مصرف عرضه شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار گفت: این شهرستان دارای 167 واحد مرغ گوشتی با ظرفیت جوجه ریزی 2 میلیون و 450 هزار قطعه در هر دوره است.
شعبانی افزود: هزار نفر بصورت مستقبم در صنعت مرغداری شهرستان جویبار مشغول به کار هستند.