• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۳۴۷۷۰
تاریخ انتشار: ۰۱ مهر ۱۳۹۷ - ۱۷:۴۴
سیاسی » سیاست خارجی
قاسمی:

تروریسم، ابزاری راهبردی برای پیشبرد سیاستهای کلان آمریکا

سخنگوی وزارت امور خارجه تروریسم را ابزاری راهبردی برای پیشبرد سیاست های کلان آمریکا در جهان توصیف کرد.

تروریسم، ابزاری راهبردی برای پیشبرد سیاستهای کلان آمریکابه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از مرکز دیپلماسی عمومی و رسانه ای وزارت امور خارجه ، بهرام قاسمی با رد گزارش سالانه وزارت امور خارجه آمریکا در موضوع تروریسم که در آن اتهامات و ادعاهایی علیه جمهوری اسلامی ایران مطرح کرده است، اظهار داشت: اتهامات واهی و بی اساسی که در این گزارش علیه جمهوری اسلامی ایران مطرح شده در حالی است که روز گذشته با حادثه تروریستی در شهر اهواز، جهان شاهد این واقعیت بود که ایران خود يكی از قربانيان اصلی تروریسم از سوی گروه های تروریستی است؛ واقعیتی كاملا روشن و عينی که بیش از چهار دهه است رژیم هایی مانند آمریکا آن را نادیده می گیرند و كماكان در پس نقاب و شعارهای ضد تروريستی، حمایت از گروههای افراط گرا و تروریستی را ابزاری برای پیشبرد اهداف خود می دانند.
وی افزود: سیاست استفاده ابزاری دولت های مختلف آمریکا در ایجاد، تقویت، حمایت و گسیل گروه های تروریستی به مناطق مختلف جهان به منظور پیشبرد راهبردهای کلان این کشور در بی ثبات کردن کشورهای دیگر، سابقه ای بس طولانی دارد و انتشار اینگونه گزارش های سالانه که بیش از هر چیز اقدامی فرافكنانه با هدف تطهیر خود و متهم کردن دیگران است، نشان دهنده سیاست ها و رویکردهای دوگانه و متناقض این کشور در طول دهه های گذشته است. در همین راستا، حمایت های علنی بسیاری از مقامات رسمی کنونی دولت آمریکا از گروهک های تروريستی شناخته شده که دست آنان به خون هزاران تن از شهروندان ایرانی آلوده است، بيانگر پوچ بودن ژست های دروغين انساندوستانه و ضدتروریستی این دولت است.
سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به حمایت های رژیم آمریکا از بسیاری از گروههای افراطی و تروریستی در سالهای گذشته که موجب شکل گیری زنجیره ای از بحران های متعدد در خاورمیانه شده است گفت: اتهامات آمریکا درحالی علیه جمهوری اسلامی ایران مطرح می شود که نقش این کشور در گسترش فعالیتهای تروریستی و افراط گرایی و نقش جدید آن کشور در حفاظت از باقی مانده تروریستها در سوریه و انتقال جنگجویان خارجی تروریست به افغانستان و کشورهای آسیای میانه بر همگان آشکار است، آمریکا بر اساس سیاست خود در استفاده ابزاری از تروریسم و اعتقاد و باور این کشور به تروریسم خوب و بد، کماکان مسئول تداوم پديده شوم تروریسم در جهان بویژه در خاورمیانه است و باید در برابر رفتار و اقدامات خشونت بار این گروهها پاسخگو باشد.
قاسمی در پایان اظهار داشت: به دولت و مقامات آمریکا توصيه مي كنيم که سیاست های کهنه خود در ترویج ایران هراسی و ايران ستيزی و ايراد اتهامات خودساخته و غیرواقعی را به کناری نهاده و با تصحیح اشتباهات و سیاستهای غلط خود در قبال مسائل منطقه از جمله قطع ارتباط با هسته‌های تروریستی نشان‌دار و بی نشان، با صراحت و شفافيت تمام در هماهنگی با دولتهای منطقه وارد مبارزه علیه تروریسم و افراط گرایی و خدمت به انسان و انسانیت به جای حمایت و پشتیبانی از کشتار انسانهای بی گناه توسط گروههای تروریستی شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش و راهیابی وزشکار چهارمحال و بختیاری به مسابقات استعداد‌های برتر کشور
افزایش ۱۲ درصدی ارزش معاملات بورس انرژی در دومین هفته آبان
معرفی برترین‌های هفته سوم لیگ برتر پومسه بانوان
دستگیری متخلفان شکار غیرمجاز توسط یگان حفاظت محیط زیست در دنا
آغاز عملیات ساخت نیروگاه ۳ مگاواتی در سفیدسنگ فریمان
شرکت آلومینیوم لامرد پیشتاز در تولید شمش آلومینیوم
عرضه بیش از ۳۵۰ هزار تن محصول در بورس کالا
۷ مصدوم و ۲ فوتی در حوادث رانندگی محور‌های منتهی به آبادان
آغاز ثبت نام وام‌های دانشجویی از امروز
طرح نهضت آسفالت در ۱۰ روستای بویین میاندشت
صعود رن به نیمه نخست جدول
مرد میدان، شهید بسیجی که پیکرش بعد از ۱۱ سال به زادگاهش برگشت
جابه‌جایی بیش از ۶ میلیون تن کالا از مبادی کردستان
نشست حقوق و سینما در موزه هنر‌های معاصر
راه اندازی و فعالیت پایگاه انتقال خون در قائمشهر
جاده شاهان گرماب فریمان آسفالت می شود
تأکید امام جمعه لنگرود بر برنامه‌ریزی هوشمند فرهنگی
ایجاد واحد فرآوری شرط واگذاری معادن
تداوم طرح «مراقب همراه» چندقلو‌ها در قالبی جدید
افتتاحیه بازی‌های همبستگی اسلامی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)