پخش زنده
امروز: -
هفته جاری وضعیت جوی پایدار در استان پیش بینی شده و میانگین دمای هوا در طول هفته با شیب کند افزایش بین یک تا دو درجه ای خواهد داشت.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، رئیس مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی امروز با بیان این مطلب گفت: بر این اساس میانگین دمای هوا در مناطق مختلف خراسان رضوی در طول هفته جاری تغییر محسوسی ندارد.
یحیی قاینی پور افزود: در این مدت برای نوار شرقی و نیمه جنوبی خراسان رضوی نیز وزش باد به نسبت شدید پیش بینی شده است.
رئیس مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی همچنین بیشینه دمای دیروز هوای مشهد را 27 درجه سلسیوس بیان کرد.
قائنی پور گفت: این دما امروز 28 درجه سلسیوس پیش بینی شده و تا پایان هفته از 29 درجه بیشتر نخواهد شد.
فریمان با کمینه دمای شش درجه سلسیوس و سرخس با بیشینه دمای 32 درجه به ترتیب سردترین و گرمترین شهرهای خراسان رضوی در طول 24 ساعت گذشته بوده اند.
بیشترین شدت وزش باد نیز طی این مدت از تایباد با سرعت 58 کیلومتر بر ساعت گزارش شد.