مسمومیت ۶۳ نفر از اهالی روستای قوره جینه کبودراهنگ
۶۳ نفر از اهالی روستای قوره جینه شهرستان کبودراهنگ،دیشب دچار مسمومیت تنفسی شدند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز همدان ، مدیر اورژانس پیش بیمارستانی کبودراهنگ گفت : بر اثر استنشاق گازهای گوگردی مرکاپتان در روستای قوره جینه ، این افراد دچار مسمومیت تنفسی و تنگی نفس شدند که پس از انتقال به مراکز درمانی ، سرپایی درمان شدند.
آقای مرادی در ادامه با اشاره به علت این مسمومیتها افزود : این حادثه زمانی پیش آمده است که یکی از اهالی این روستا که ضایعات خرید و فروش می کند، پس از خرید تانکر ۲۰۰ لیتری ذخیره سوخت ، این تانکر را که حاوی ۱۰ لیتر گاز گوگردی بود، تخلیه کرده است.
به گفته وی، با تخلیه این مواد سمی و بخار حاصل از آن و نیز استنشاق گوگرد ، مشکلات تنفسی برای اهالی روستا پیش آمده است.
مدیر اورژانس پیش بیمارستانی کبودراهنگ اضافه کرد : با اعزام دو دستگاه آمبولانس از مراکز بهداشتی درمانی علیصدر و کوهین ۷ نفر از این افراد که دچار مسمومیت تنفسی شدیدتر بودند، به بیمارستان امام رضای این شهرستان اعزام و پس از چند ساعت مراقبت و درمان مرخص شدند .
پیشتر این خبر در فضای مجازی استان همدان با بیش از نهصد مسموم انعکاس یافته بود که منابع محلی و فوریتهای پزشکی ، آن را تکذیب کردند.
روستای قوره جینه با ۹۸۵ نفر جمعیت ، در بخش مرکزی شهرستان کبودراهنگ و حدود ۷۰ کیلومتری همدان واقع شده است.