• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۴۷۳۲۷
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۳:۵۸
مرکزی » اجتماعی

افزایش واقعه ازدواج اولویت مدیریت اجتماعی

تلاش برای افزایش واقعه ازدواج و کاهش طلاق برای تحکیم بنیان خانواده اولویت اصلی مدیریت اجتماعی است.

افزایش واقعه ازدواج اولویت مدیریت اجتماعیبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری در کارگروه اجتماعی و فرهنگی استان مرکزی گفت: کاهش اسیب های اجتماعی و تلاش برای افزایش واقعه ازدواج و کاهش طلاق و در نهایت تحکیم بنیان خانواده اولویت اصلی مدیریت اجتماعی است.

اکرمی افزود: افزایش طلاق و کاهش ازدواج معضلاتی هستند که باید در سایه برنامه های کارشناسی شده و با همراهی صاحب نظران و نهادهای مسئول و انجام پژوهش های دانشگاهی برای آنها چاره اندیشی کرد.

وی تصریح کرد: دلایل افزایش یا کاهش ازدواج باید به صورت کارشناسی و علمی از سوی دستگاه های مربوطه با همکاری دانشگاه ها مشخص شود و با راهکارهای منطقی و علمی به کارگروه استان ارائه شده تا در این کارگروه تصمیم گیری های لازم انجام شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی گفت: خانواده یکی از ارکان اصلی و اساسی در جامعه محسوب می شود که باید از ظرفیت های آن در راستای برنامه های توسعه محور، اصلاح رفتارهای نادرست و کاهش اسیب های اجتماعی بهره برد.

اکرمی با اشاره به اینکه استان مرکزی سومین استان پیر کشور است، افزود: پیری جامعه، مسئولیت دستگاه های اجرایی را سنگین‌تر از گذشته می‌کند چرا که تمامی دستگاه های مختلف باید برای رفاه، بهداشت و درمان سالمندان و بازنشستگان برنامه های مدون داشته باشند.

وی تصریح کرد: حفظ شان، کرامت و استقلال سالمندان از ضروریاتی است که باید توسط خانواده و جامعه رعایت شود و مسئولیت دستگاه های اجرایی در این بخش سنگین‌تر از دیگر اقشار جامعه است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی گفت: در حوزه کاهش اسیب های اجتماعی هیچ آمار و گزارش کامل و دقیقی در هیچ کشوری وجود ندارد و آمار و اطلاعات ارائه شده یک نوع زنگ هشدار برای مسئولان است تا برای کنترل انواع آسیب‌های اجتماعی برنامه های کاربردی طراحی کنند.

اکرمی افزود: دلایل افزایش جرایم مختلف و آسیب‌های اجتماعی باید از سوی دستگاه های مسئول مشخص و در کارگروه‌های استانی تصمیم گیری شود.

 مدیر کل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری هم در این جلسه با اشاره به روند کاهشی آسیب های اجتماعی در استان در سال گذشته گفت: سال گذشته آسیب های اجتماعی جامعه در استان کاهش پیدا کرده است اما آسیب های نهاد خانواده متاسفانه روند افزایشی داشته است که مشاوره و برنامه ریزی و برگزاری کلاس های اموزشی می تواند نقش موثری در کاهش این اسیب ها داشته باشد.

فتح ابادی افزود: در راستای کاهش اسیب های اجتماعی برنامه های دفتر امور اجتماعی استانداری مرکزی برنامه های خود را از فروردین ماه امسال با تاکید بر نمایه عمل و نشاط اجتماعی سیاستگذاری و اغاز کرده است.

وی گفت: در زمینه شاخص های سرمایه های اجتماعی در کشور رتبه بسیار پایینی داشته ایم اما با کارهای کارشناسی انجام شده توانسته ایم در بین 6 استان اول قرار گیریم.

حقدادی مدیر کل ورزش و جوانان استان هم از برگزاری همایش هفته ازدواج در تاریخ دهم مردادماه به مناسبت سالروز ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه(س) خبر داد و هدف از برگزاری این مراسم را الگوسازی ازدواج و فرهنگ سازی در زمینه الگوی ازدواج اسلامی برای جوانان عنوان کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کمینه و بیشینه دمای هرمزگان ۱۷ آبان ماه
درخشش بانوی بسیجی کهگیلویه و بویراحمدی در رقابت های جهانی
آغاز ثبت نام وام دانشجویی از امروز
کرمان میزبان سی و هفتمین جشنواره تئاتر
آغاز دومین جشنواره بین‌المللی عکس «ایران جوان» در چهارمحال و بختیاری
هوای آبادان و خرمشهر در وضع ناسالم
لزوم همراهی همه نهاد‌ها و بویژه خانواده‌ها برای تربیت نسل انقلابی
هشدار سازمان بازرسی به شرکت‌های بیمه
تقویم روز و اوقات شرعی هفدهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
نوزاد ارسنجانی در اورژانس به دنیا آمد
رویداد ملی ایران جان در ایستگاه پنجم خود به خراسان جنوبی رسید
غوغای شگفت انگیز رنگ‌ها در دره اسپیران مراغه
۱۳ اصفهانی در جمع کاروان اعزامی ایران به ریاض
یادی از شهدای دانش آموز در راهپیمایی ۱۳ آبان
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
واکنش سفارت ایران در مکزیک به اتهام جدید آمریکا و رژیم صهیونیستی
پیوستن قزاقستان به توافق ابراهیم پاداشی به صهیونیست‌ها برای جنایاتشان است
پیش‌بینی افزیش غلظت آلاینده در شهر‌های صنعتی
مکزیک ادعای طرح حمله به سفیر رژیم اسرائیل را تکذیب کرد
مخالفت باشگاه پیکان با استعفای سعید دقیقی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)